Everton – Liverpool 0:0 (kon.) | Bournemouth – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Brighton – Huddersfield Town 1:1 (kon.)
Leicester – Newcastle 1:2 (kon.) | Stoke – Tottenham 1:2 (kon.) | Watford – Burnley 1:2 (kon.)
West Brom – Swansea 1:1 (kon.) | Manchester City – Manchester Utd. 2:3 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
1:1 (1:1)
Huddersfield Town
Sobota 07.04.2018, 16:00 • Falmer Stadium • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Premier League na shledanou. (17:57:50)
     
    Je hotovo. Druhý poločas byl podobný, jako ten první a nakonec nám třetí branku nepřinesl. Oba celky se snažily, ale do vyložených šancí se moc nedostávaly. V Brightonu se tak dnes dělí body, Huddersfield bude nadále bojovat o přežití, náskok má nyní čtyřbodový, Southampton ale sehraje ještě dvě utkání.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Centr propadl až na zadní tyčku, kde levačkou v těžké pozici zakončoval Collin Quaner. Míč jen lehce líznul a ten nemohl nikterak ohrozit branku Ryana, je konec.
     
    90+3
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Tom Ince, přichází Laurent Depoitre.
     
    90+3
    Velká šance pro hosty rozhodnout dnešní utkání. Terence Kongolo byl na levé straně povalen a Huddersfield bude rozehrávat ještě jeden přímý kop.
     
    90+2
    Hosté nicméně míč vybojovali a pokračovali v kombinaci vysoko před vápnem. Aaron Mooy vyzkoušel střelu po zemi, která ale šla jen do středu branky a skončila v rukavicích pozorného Ryana. Jednoduchý zákrok.
     
    90+1
    Terence Kongolo posílal od levé lajny do vápna míč, který byl ale na hranici šestnáctky odvrácen. První minuta nastavení z celkových čtyř tak končí útokem domácích.
     
    90
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Rajiv van La Parra, přichází Collin Quaner.
     
    89
    Domácí se dostali do útoku, u levé lajny byli ovšem zastaveni bránícími hráči. Ti si ovšem nepřihráli ideálně a míč skončil v autu, pokračuje se střídáním.
     
    87
    Hosté se dostali do útoku a vše zakončili centem na hlavu Mouniého. Ten zakončoval v záklonu a branku jen přestřelil. Ryan s rozehrou následně moc nespěchá.
     
    85
    Následný rohový kop zakončoval hlavičkovým pokusem na přední tyčce jeden z hostů, míč se mu z úhlu ale nepovedlo nacpat do branky. Centr byl tak jen prodloužen.
     
    84
    Fotbalisté v červených dresech se nyní dostali do vápna, kde se jim ale nepovedlo zakončit. Ezequiel Schelotto odkopl míč jen na připravené hostující borce.
     
    83
    Utkání se nám dostává do svého finále a stále je stav nerozhodný 1:1. Hosté hrají ve výhodě o jednoho muže, do více šancí se při nerozhodnutém stavu ale dostali domácí.
     
    81
    Následovaly dva rychlé rohy Brightonu. Hlavička Duffyho byla vykopnuta na malém vápně na roh, po druhém rohu hlavičkoval March těsně nad branku.
     
    80
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Jonathan Hogg, přichází Philip Biling.
    79. Izquierdo mohl poslat Seagulls do vedení, míč si ale v rozhodující moment předkopl
     
    79
    Dvě velké šance domácích! Nejdříve unikal sám na brankáře José Izquierdo, míč si ovšem moc předkopl a Lössl zasáhl. Následně Ezequiel Schelotto střílel do přední šibenice, ale i nyní německý brankář pozorný!
     
    77
    Hosté nejspíše nyní začnou více tlačit a pokusí se využít své výhody o jednoho hráče na víc. Zatím sledujeme kombinační hru zachraňujícího se celku Premier League.

    David Panuška

    Branky: 29. Lössl (vla.) – 32. Mounié

    Karty:   59. Duffy (BRN)   74. D. Pröpper (BRN)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:7.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Schelotto, Duffy, Dunk, Bong – D. Pröpper – March, Groß (76. Kayal), Stephens, Izquierdo – G. Murray (66. Ulloa).
    Náhradníci: Krul – Goldson, Bruno, Kayal, Baldock, Locadia, Ulloa.

    Huddersfield Town: Lössl – T. Kongolo, Schindler, Zanka, Hadergjonaj – van La Parra (90. Quaner), Mooy, Hogg (80. Biling), Ince (90+3. Depoitre) – Pritchard – Mounié.
    Náhradníci: Coleman – Smith, Löwe, Malone, Biling, Depoitre, Quaner.

    Rozhodčí: Taylor – Nunn, Kirkup
    bahis siteleri