Arsenal – Southampton 3:2 (kon.) | Chelsea – West Ham 1:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:2 (2:1)
Southampton FC
Neděle 08.04.2018, 15:15 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    81. Danny WELBECK - 3:2
     
    81
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to Wellbeckovi vyšlo, znovu dostává Arsenal do vedení! Na zadní tyči si ho nedokázali pohlídat obránci Southamptonu a tento útočník z blízky hlavičkou o zem dokázal překonat McCarthyho.
    74. Charlie AUSTIN - 2:2
     
    74
    Southampton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, hosté jsou blízko velmi cennému bodu. Už druhou gólovou přihrávku v utkání si připisuje Soares, který našel před brankou CHARLIEAHO AUSTINA. Ten už měl před sebou prázdnou branku a nemohl se mýlit. Asistence: Cédric Soares.
    38. Danny WELBECK - 2:1
     
    38
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu a už vedou 2:1! Z asistenta se stal střelec. DANNY WELBECK si převzal míč po kolmici Iwobiho, navedl si ho na střed a pak z hranice šestnáctky vypálil. Jeho střelu přizvedl pro McCarthyho nechytatelně jeho spoluhráč Maja Jošida. Asistence: Alex Iwobi.
    29. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 1:1
     
    29
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Po krásné akci Arsenalu je srovnáno! Domácí zaútočili neohroženě středem hřiště a vyplatilo se jim to. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG uplatnil svou rychlost a nahrál Welbeckovi. Ten mu nádherně patou míč vrátil a Gaboňan pak špičkou kopačky dokázal míč dostat do branky. Asistence: Danny Welbeck.
    17. Shane LONG - 0:1
     
    17
    Southampton právě vstřelil branku!
    Southmpton jde překvapivě do vedení! Skórovat se mu povedlo po celkem nenápadné akci. Z pravé strany míč nacentroval před branku Soares a pak si nerozměli Mustafi a Čech. Brankář Arsenalu zůstal stát na čáře a stoper se nechal předskočit SHANEM LONGEM, který dostal prvním dotykem míč do branky. Asistence: Cédric Soares.

    Petr Sumbal

    Branky: 29. Aubameyang (Welbeck), 38. Welbeck (Iwobi), 81. Welbeck (Iwobi) – 17. S. Long (Soares), 74. Ch. Austin (Soares)

    Karty:   50. Bellerín (ARS), 90+2. Wilshere (ARS) – 90+7. Hoedt (SOT)   90+4. Elneny (ARS) – 90+2. Stephens (SOT)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:7.
    Arsenal FC: Čech (C) – Bellerín (75. Holding), Chambers, Mustafi, Kolašinac – Elneny, Xhaka – Iwobi, Nelson (64. Wilshere), Welbeck – Aubameyang (71. A. Lacazette).
    Náhradníci: Macey – Holding, Monreal, Wilshere, Özil, A. Lacazette, Nketiah.

    Southampton FC: A. McCarthy – Bertrand (C), Jošida (72. Ch. Austin), Hoedt, Stephens, Soares – Tadić, Romeu, P.-E. Höjbjerg, Ward-Prowse – S. Long (80. Sims).
    Náhradníci: Forster – Pied, Redmond, Sims, Boufal, Ch. Austin, Gabbiadini.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long

    Diváci: 59 374
    thejrc.org