Levante – Las Palmas 2:1 (kon.) | Real Madrid – Atlético 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Girona 5:0 (kon.)
Valencia – Espanyol 1:0 (kon.)
konec
Levante UD
2:1 (1:0)
UD Las Palmas
Neděle 08.04.2018, 12:00Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:53:55)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:10.
     
    Je konec! Levante nakonec zvládlo domácí utkání s Las Palmas a brankou v samotném závěru utkání vítězí 2:1! Las Palmas vlétlo do utkání jako velká voda! Už v sedmé minutě se do velké šance dostal Ezekiel, jenže svůj únik zakončil jen střelou do brankáře! Poté se hra uklidnila a Levante začalo hrozit z protiútoku. Po jednom z nich se do odraženého míče opřel Coke a dorážkou do odkryté branky poslal domácí do vedení! Krátce po přestávce však Las Palmas dokázalo vyrovnat, když se prosadil David García! Oba celky se poté střídaly v neproměňování obrovských šancí. Tři minuty před koncem navíc domácí Coke viděl červenou kartu. Levante ale nesložilo zbraně a v nastaveném čase rozhodl José Campaña!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. José CAMPAÑA - 2:1
     
    90+2
    Levante právě vstřelilo branku!
    Levante i v oslabení rozhoduje o svém vítězství! Las Palmas už v závěru utkání otevřelo hru a domácí udeřilo z protiútoku! JOSÉ CAMPAŇA zůstal osamocený na levé straně a nádhernou technickou střelou rozhodl o domácím triumfu!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Ani další přihrávka před branku Levante nenašla své adresáta. Domácí obránci se natlačili před balón a Jefferson Lerma se nechal faulovat.
     
    89
    Roberto Suárez Pier včasným skluzem zastavil přihrávku do pokutového území. Las Palmas ale zůstává u míče a hosté stále kombinují v blízkosti pokutového území.
     
    88
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Sergio Postigo.
    87. Červená karta po 2. žluté
     
    87
    Pozor! Autor domácí branke Coke za faul u postranní čáry vidí druhou žlutou kartu a musí ze hřiště!
     
    86
    Sadiku upadl v souboji v pokutovém území! Domácí fanoušci se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí se rozhodl nechat pokračovat ve hře.
     
    85
    Nyní se do útoku vydalo také Las Palmas. David Simón vyslal centr na zadní tyč, odkud jej na malé vápno vrátil Jonathan Calleri, ale obrana Levante zasáhla.
    84. Martí v obrovské šanci
     
    84
    Roger Martí se mohl stát hrdinou domácího celku! Domácí útočník si naběhl na krásnou přihrávku, ale jeho přízemní střelu hostující brankář vyrazil na roh!
     
    83
    David Simón podpořil ofenzívu Las Palmas náběhem po pravé straně. Hostující fotbalista chtěl odcentrovat bez přípravy, ale míč zakopl jen na tribunu za brankou.
     
    82
    Javi Castellano na pravé straně hostující obrany sice zablokoval přihrávku za hostující obranu, ale od jeho hlavy se míč odrazil pouze do zámezí.
     
    81
    Alen Halilović zahrával přímý kop Las Palmas. Talentovaný fotbalista odcentroval na zadní tyč, kde se jeden z hostů dopustil nedovoleného zákroku.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 36. Coke, 90+2. Campaña (Morales) – 51. David García (Calleri)

    Karty:   26. Morales (LVN), 42. Lerma (LVN), 55. Suárez Pier (LVN), 62. Coke (LVN) – 12. J. Castellano (LPA), 35. Aguirregaray (LPA), 69. Gálvez (LPA)   87. Coke (LVN)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:10.
    Levante UD: Olazábal – Pedro López, Cabaco, Suárez Pier, Coke – Morales, Campaña, Lerma, Ivi (68. E. Bardi) – Martí (88. Postigo), Pazzini (63. Sadiku).
    Náhradníci: Koke – Chema, Sadiku, E. Bardi, Postigo, Rochina.

    UD Las Palmas: Chichizola – Aguirregaray (76. Ramírez), Gálvez, David García, D. Castellano (68. Simón) – J. Castellano, Etebo – Momo (46. Calleri), Halilović, Ezekiel – Expósito.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, V. Gómez, Calleri, Jairo, Aquilani, Ramírez.
    ocianews.com