Sparta – Zürich 9:2 (kon.) | IHS Riga – Jungadler Mannheim 4:3 (kon.) | HC Slovan – Třinec 3:1 (kon.)
Davos – North American Select 1:4 (kon.) | Yantar Moskva – Eisbären 0:7 (kon.) | Zürich – Jungadler Mannheim 3:4 (kon.)
Sparta – IHS Riga 1:3 (kon.)
konec
HC Davos
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
North American Select
Neděle 08.04.2018, 10:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Memoriál Jana Marka • O 7. - 8. místo
Partner:
     
    43:01
    North American Select vstřelili gól!
    A Američané se hned na začátku třetí třetiny dostávají do tříbrankového trháku! JAYDEN BAPTISTE ukradl puk davoským obráncům a skrytou střelou překonal Freye na vzdálenější tyč. Bez asistence.
     
    31:32
    Davos právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Davoští borci dočkali své první gólové trefy! Před brankou si skvěle počínal FABIO RITZMANN, který poslal puk za dosud bezchybného Shibleyho, který tak přichází o čisté konto. Asistence: Dario Tanno, Marc Bohe.
     
    24:09
    North American Select vstřelili gól!
    A hokejisté Select už vedou o tři branky! Novák vybídl ke skórování útočníka CAIDENA ROYCE, který táhlou střelou propálil Freye již potřetí v tomto utkání. Asistence: Filip Novák.
     
    24:00
    North American Select vstřelili gól!
    Po úvodním tlaku Davoských však přichází druhý gól hráčů Ameriky. Bieniek za brankou soupeře přihrál před ni na připraveného EASTON RYAN, který pokořil davoského brankáře podruhé v tomto utkání! Asistence: Szymon Bieniek, Tomáš Urban.
     
    04:56
    North American Select vstřelili gól!
    Máme tu první gól tohoto utkání. Sebrango naznačil střelu a poslal střílenou přihrávku na hůl TOMÁŠE URBANA, který jen nastavil svoje náčiní a puk zaplul do davoské klece. Asistence: Donovan Sebrango.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 32. Ritzmann (Tanno, Bohe) – 5. Urban (Sebrango), 24. Ryan (Bieniek, Urban), 25. Royce (Novák), 44. Baptiste


    HC Davos: Frey (Huber) – Bohe, Cadonau, Niculin, Varano, Egger, Heim, Hungerbuhler, Stein, Brunner – Heini, Trosch, Tukhov, Giubbini, Pingeon, Tanno, Benz, Hammerer, Canova, Ritzmann, Zurcher, Russo, Misani, Marha. Trenér: Jan Von Arx.
    North American Select: Shibley (Kaufman) – Smith, Sebrango, Novák, Bieniek, Stansfiel – Peterson, Urban, Merkosky, Oberfuchshuber, Royce, Petráš, Lepera, Baptiste, Ryan, Sanford. Trenér: Terry L. Christensen.

    Rozhodčí: Vidim – Dědek, Nekvapil
    bahis siteleri