Angers – Nice 1:1 (kon.)
konec
Angers SCO
1:1 (0:0)
OGC Nice
Pátek 13.04.2018, 20:45 • Stade Raymond Kopa, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:38:16)
     
    Po nezáživném prvním poločasu jsme sledovali o něco napínavější druhý. Do vedení se dostalo Nice, které dlouho vedlo, ale Angers po překrásné brance vyrovnalo. Z herního pohledu by si vítězství více zasloužili hosté, ovšem ti se musejí spokojit stejně jako domácí s bodem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Volný přímý kop rozehrál Jean Michaël Seri, který se snažil vsítit gól. Ovšem Ludovic Butelle stál na správném místě a balon vyrazil na rohový kop.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Baptiste Guillaume (Angers SCO), který zezadu u postranní čáry podrazil Alassana Pléu.
     
    90
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát pouhé dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    89
    Alassane Pléa se od postranní čáry snažil projít do šestnáctky, ale klička se mu nepovedla. Ovšem Nice bude kopat rohový kop. Na centr si naskočil Marlon, jehož pokus byl nepřesný.
     
    87
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Malang Sarr.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Alassane Pléa (OGC Nice), jenž zezadu podrazil soupeře.
    84. Angelo FULGINI - 1:1
     
    84
    Angers právě vstřelilo branku!
    Po nádherné brance je znovu vyrovnáno! Centr z pravé strany odvrátil Marlon jen za sebe, kde byl připravený ANGELO FULGINI. Jeho pokus byl opravdu výstavní a balon se cestou do šibenice stihl otřít ještě o břevno.
     
    83
    Domácí fotbalisté jsou opět u míče a na jejich příznivcích je cítit, že chtějí vyrovnávací branku. Ovšem těsně před pokutovým územím zbavilo Nice soupeře míče.
     
    81
    Alassane Pléa se téměř všude! Hostující hrotový útočník stál ve druhé vlně, kam se míč odrazil. Ovšem jeho pokus z voleje měl sice razanci, ale přesnost mu rozhodně scházela.
     
    80
    Posledních deset minut zbývá domácímu celku k vyrovnání. Angers poslalo centr z pravé strany do malého vápna, kde ve vzduchu vládne Walter Benítez.
     
    78
    Pierre Lees-Melou po souboji upadl na zelený pažit, kde se začal vztekat. Hostujícímu hráči totiž nebyl písknutý faul, a tak Nice bude muset spěchat do obrany.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Walter Benítez (OGC Nice), který již podle gestikulace hlavního rozhodčího minimálně potřetí zdržoval hru.
     
    74
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Prince Oniangué, přichází Baptiste Guillaume.
     
    73
    Domácí celek se snaží o vyrovnání, ale čas se mu hodně rychle krátí. Angers bylo blízko vstřelení vyrovnávacího gólu. Jenže dorážku měl Karl Toko Ekambi na dlouho nohu, a tak trefil dobře vybíhajícího brankáře.
     
    70
    Těsně za hranicí vápna si převzal míč Karl Toko Ekambi, jenž se snažil uklidit balon k zadní tyči. Ovšem jeho rána byla hodně nepřesná.

    Michal Luxa

    Branky: 84. Fulgini – 68. Pléa (Seri)

    Karty:   90+2. Guillaume (AGR) – 38. Lees-Melou (NIC), 77. Benítez (NIC), 86. Pléa (NIC)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:5.
    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré (C), Thomas, Bamba – Santamaría – Oniangué (74. Guillaume), Mangani – Reine-Adélaïde (14. Fulgini), Toko Ekambi, Tait (66. Kanga).
    Náhradníci: Michel – L. Coulibaly, Fulgini, Guillaume, Kanga, Pavlović, Sunu.

    OGC Nice: Benítez – Souquet, Dante (C), Marlon, Le Marchand – Tameze – Lees-Melou, Seri – Saint-Maximin (87. M. Sarr), Pléa, Srarfi.
    Náhradníci: Cardinale – Burner, Le Bihan, N. Mendy, Sacko, M. Sarr, Coly.

    Rozhodčí: Turpin – Gringore, Danos
    thejrc.org