Francie – Česko 2:5 (kon.) | Švýcarsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
1:3 (1:3, 0:0, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 13.04.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Kvalifikace o Chance ligu • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    19:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A také Bruslařský klub využívá přesilovku, čímž se dostává zpět do dvoubrankového vedení! Domácí si v oslabení ani nesáhli na kotouč a trefa visela ve vzduchu. Vše završila přihrávka Luboše Voříška na PATRIKA PŘIDALA, jenž zpoza kruhu vystřelil zápěstím. Lukáš Hosnedl toho přes provoz před brankou moc neviděl a brodský forvard tak zaznamenal už svůj druhý gól v utkání! Asistence: Voříšek.
     
    18:03
    Vlci právě vstřelili branku!
    A domácím se využití početní výhody daří! Michal Pavlů přesnou přihrávkou oslovil na kruhu volného MARTINA TONDRA. Jablonecký bouřlivák se prezentoval přesnou střelou do horního růžku, tady byl Čeněk Novák bez šance. Asistence: Pavlů, Demel.
     
    12:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové rozebrali jabloneckou defenzivu a dělají další důležitý krok k vítězství. Tomáš Chlubna přihrál na úroveň brankové čáry Filipu Benešovi, jenž moc dobře věděl o volném PETRU KUCHTOVI. Na toho čekalo uklizení puku do branky! Asistence: Beneš, Chlubna.
     
    10:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Vlky a velká radost pro hosty! Jablonečtí znovu operovali v útočném pásmu, ale byli o kotouč obráni. Lukáš Endál jej poté nabídl PATRIKU PŘIDALOVI, který vypustil z pravého kruhu poměrně nenápadnou střelu. Tu však Lukáš Hosnedl našel až za svými zády, prošla totiž skulinou mezi betony. Asistence: Endál.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 19. M.Tondr (Pavlů, Demel) – 11. Přidal (Endál), 13. Kuchta (Beneš, Chlubna), 20. Přidal (Voříšek)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Vašíček (A), Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis – Přidal, Třetina (C), Endál, Michálek, Milfait (A), Voříšek, Chlubna, Kuchta, Beneš, Šuhaj, Ludvík, Kozlík.
    bahis siteleri