Hoffenheim – Hamburg 2:0 (kon.) | Hertha – Kolín nad Rýnem 2:1 (kon.) | Leverkusen – Frankfurt 4:1 (kon.)
Stuttgart – Hannover 1:1 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 5:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:0 (2:0)
Hamburger SV
Sobota 14.04.2018, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší německá soutěž Bundesliga pokračuje již třicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Hoffenheimu, který přivítá na domácím trávníku Hamburk.
     
    TSG 1899 Hoffenheim

    Hoffenheim si v závěru předešlé sezony vybojovala parádním finišem konečné čtvrté místo, které zaručovalo účast v předkole Ligy mistrů. V něm se ale na německý celek štěstí neusmálo. Proti slavnému Liverpoolu inkasoval ve dvou zápasech dohromady šest branek a musel se tak spokojit jen s Evropskou ligou. Ale ani v druhé nejprestižnější klubové soutěže se týmu nedařilo, v konkurenci Bragy, Ludogoretse a Basaksehiru obsadilo poslední místo jen s pěti body na kontě.

    V Bundeslize to dlouho nebyla žádná sláva. Hoffenheim už dávno nechal zapomenout na ne zcela povedený úvod sezony a po výrazně zlepšených výkonech přišly i důležité body do tabulky. Aktuálně jich Hoffenheim má 43 což stačí na sedmé místo, těsně za příčky zaručující pohárovou Evropu i v příští sezoně. Před dvěma týdny zničil Hoffenheim na domácím trávníku 6:0 poslední Kolín, v minulém kole si ale přivezl jen bod za remízu z Frankfurtu.
     
    Hamburger SV

    Hamburk se pohybuje téměř od samého začátku sezony na sestupových pozicích. Aktuálně patří týmu z přístavního města předposlední, sedmnácté pozice! Na úplně poslední Kolín nad Rýnem má Hamburk náskok jen jediný bod, na nesestupové poté ztrácí již bodů sedm.

    Poslední dva zápasy se ale Hamburku podařilo vybojoval hned čtyři body. Nejprve přišla remíza 1:1 ve Stuttgartu, aby v minulém kole Hamburk na domácím trávníku zaskočil 3:2 druhé Schalke. Třemi góly si Hamburk alespoň trochu vylepšil jinak mizernou koncovku, dnešní hostující celek má vůbec nejhorší útok v celé Bundeslize, když dal v devětadvaceti zápasech jen 23 branek.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    26.11. 2017 Hamburk – Hoffenheim 3:0
    08.04. 2017 Hamburk – Hoffenheim 2:1
    20.11. 2016 Hoffenheim – Hamburk 2:2
    19.03. 2016 Hamburk – Hoffenheim 1:3
    23.10. 2015 Hoffenheim – Hamburk 0:1
     
    Úvodní sestavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nordtveit, Vogt (C), Hübner – Kadeřábek, Grillitsch, Amiri, N. Schulz – Kramarić, Szalai, Gnabry.
    Náhradníci: Kobel – Rupp, Polanski, Demirbay, Zuber, Žulj, Akpoguma.

    Hamburger SV: Pollersbeck – Sakaj (C), G. Jung, van Drongelen, Santos – Steinmann – Ito, Holtby, Waldschmidt, Kostić – Hunt.
    Náhradníci: Mathenia – Jatta, Ekdal, Salihović, Arp, Ambrosius, Vagnoman.

    Rozhodčí: Osmers – Reichel, Gorniak.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třicátého kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hostující fotbalisté měli k dispozici úvodní rozehrávku dnešního utkání. Balon se ale rychle dostal na kopačky Hoffenheimu. Při napadání byl až příliš agresivní Schulz a je pískán faul.
     
    3
    Také Hamburk se dostal ke slovu. Hosté se ale na útočné polovině příliš neohřáli. Po nepřesném autu se dostal téměř zadarmo domácí Grillitsch.
     
    4
    Tentokrát to už domácí měli složitější. Hübner se dostal pod tlak napadajícího Hunta, ale dokázal otřít balon o soupeře a Baumann tak může rozehrávat od své branky.
     
    5
    Opatrný začátek zápasu pokračuje. Ito zkoušel přihrávkou po trávníku uvolnit Hunta, ale ještě před útočníkem Hamburku dokázal balon zasáhnout Vogt.
     
    6
    Hosté pokračovali rohovým kopem, ale míč se nedostal ani do vápna. Hned první pokus o překonání domácí hradby končí u Nordtveita, který bleskově odvrací nebezpečí.
     
    7
    Ani Hoffenheim se v úvodních minutách nikam nažene. Kadeřábek neměl komu nahrát a tak zvolil přihrávku až na svého brankáře.
     
    8
    Nyní se snažil český reprezentant udržet balon na hrací ploše, natahoval se za nepřesnou přihrávkou, ale i tak budou vhazovat hosté.
     
    9
    Ito zavíral celou situaci před Baumannem na zadní tyči. Japonec se sice dostal k přetaženému centru, ale Kadeřábek se s ním skvěle vrátil a pomohl svému brankáři.
     
    9
    Tak to byl šok. Po nenápadném centru do pokutového území se balon odrazil přesně proti noze Benjamina Hübnera. Ten se do míče opřel zpoza vápna a trefil přesně ke vzdálenější tyči. Jeho střele ale bránil v ofsajdové pozici Gnabry a tak branka po konzultaci s videorozhodčím neplatí.
    9. Neuznaná branka Benjamina Hübnera
     
    11
    Také Hamburk se snaží zatlačit soupeře. Waldschmidt se pokusil o střelu levou nohou, ale balon poslal jen dva metry od pravé tyče.
     
    12
    Hosté pokračovali rohovým kopem na který si ale vyskočil nejvýše ze všech Oliver Baumann. Následně se do kontru vydal Kramarič, ale ten byl čistě zastaven těsně po překonání půlící lajny.
     
    13
    Schulz dokázal vybojovat čistým skluzem balon ve středu pole, poté se po něm ohnal Kostič, který odrazil míč za postranní lajnu.
     
    14
    Szalai hledal přihrávkou po zemi naběhnutého Kramariče, který ale nedokázal balon ani zasáhnout a tak mohou rozehrávat znovu hosté.
     
    16
    Hoffenhem nepříjemně napadal na polovině soupeře, ale k balonu se nedostal. Aaron Hunt si nepohlídal ofsajdové postavení a tak domácí mohou jít do útoku.
     
    17
    Ito spolupracoval se Sakajem, následně naslepo centroval do vápna, ale tam nebyl nikdo jiný než Kevin Vogt.
     
    18
    Hamburk měl opět potíže s rozehrávkou. Jung musel pod tlakem nakopávat míč jen na polovinu soupeře a tak s přehledem sbírá balon Grillitsch.
     
    19
    Za dalším nakopnutým balonem se vydal hostující Hunt. Útočník Hamburku ale nestačil rychlostně na Havarda Nordtveita a balon patří domácím.
     
    19
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Teď už to domácím vyšlo. Po nepřehledné situaci ve vápně si udělal místo tělem SERGE GNABRY, přetlačil hned dva soupeře a poté v jasné pozici prostrčil míč do sítě mezi nohama padajícího brankáře Pollersbecka.
    19. Serge GNABRY - 1:0
     
    20
    Hoffenheim pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Nyní to byl znovu střelec první branky zápasu Gnabry. Jeho pokus končí ale jen vedle pravé tyče.
     
    22
    Ve středu pole fauloval Amiri. Hosté mohli rychle rozehrát na volného Hunta, ale raději zvolil postupný útok, který ale končí bleskově ztrátou Kostiče.
     
    23
    Právě Filip Kostič se ale nyní opřel do balonu. Jen tak tak, že netrefil přesně branku Olivera Baumanna. Balon nakonec vyletěl těsně vedle a domácí mohou rozehrávat.
     
    24
    Po dlouhém hodu do vápna si došel pro balon Baumann. Domácí obrana stále působí velmi pevně.
     
    25
    Kramarič spolupracoval s Kadeřábkem, ale český krajní obránce nedokázal vrátil balon nabíhajícímu spoluhráči. Následně na druhé straně ale nevyšla ani japonská spolupráce.
     
    26
    Velká šance Hoffenheimu. Nadiem Amiri dostal parádní nahrávku mezi dva protihráče, následně si obhodil kličkou i brankáře Pollersbecka, ale do odkryté branky už míč přes skluz Junga nedostal.
     
    27
    Kadeřábek je v posledních minutách hodně u balonu. Nyní zkoušel dokonce z voleje ohrozit branku soupeře, ale trefuje jen diváky z desáté řadě.
     
    28
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim pokračuje v aktivní hře a přidává druhou branku. Po přetaženém centru Kadeřábka se dostal k balonu téměř u postranní lajny Nico Schulz, parádně si pohrál s obránce, následně už byl příliš blízko tyče a tak přihrál tísněnému ÁDÁMU SZALAIOVI, který ale dokázal natáhnout nohu a usměrnit balon do sítě.
    28. Ádám SZALAI - 2:0
     
    30
    Po půlhodině hry tak vedení domácí celek již o dvě branky. Nyní ale neprožil šťastné chvíli Hübner, který obdržel nepříjemný zásah do obličeje.
     
    31
    Po delším čase se ocitl také Hamburk na útočné polovině. Po rohovém kopu mohl hlavičkovat Holtby, ale před ním zasáhl Vogt. Následně je Sakajova rána zblokována na další roh.
     
    33
    Hostům se nedaří standardní situace přetavit v zakončení. Oliver Baumann stále čeká na těžší zákrok.
     
    34
    Kostičův centr do vápna našel Ita.Ten byl ale osamocen proti trojici soupeřů a o balon rychle přišel. Na druhé straně mohl pálit Kadeřábek, ale jeho sražená střela končí mimo.
     
    35
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Matti Steinmann, přichází Albin Ekdal.
     
    36
    Kadeřábek si nyní pomohl lehkým faulem a rozhodčí tak dává balon hostujícímu týmu. Ten ale neví jak s ním naložit, rozehrávka je až příliš pomalá.
     
    37
    Douglas Santos vhazoval zpoza postranní lajny, dlouhým hodem ale našel jen připravenou domácí obranu, konkrétně kapitána Hoffenheimu Vogta.
     
    38
    Oliver Baumann musel předvést svou extratřídu. Po odraženém balonu se dostal ke střele zpoza vápna Gotoku Salaj. Domácí brankář ale dokázal balon směřující do rohu branky skvěle vyrazit.
     
    39
    Před koncem poločasu začíná Hamburk ožívat. Hunta zválcoval v pokutovém území Hübner, ale hlavní rozhodčí pokutový kop nepíská.
     
    40
    První poločas míří ke svému závěru. Ve středu pole byl faulován Szalai vracejícím se Jungem. Tentokrát už hlavní rozhodčí píská a přisuzuje balon domácím.
     
    41
    Také Kadeřábek byl faulován Santosem. Kramarič mohl centrovat do vápna, našel hlavičkujícího Szalaie, ale ten trefil jen pravou tyč. Akce pokračovala, ale zboku pálil znovu jen do tyče Schulz.
     
    42
    Hosté se snaží s výsledkem ještě něco provést do poločasu. Holtby ale marně hledal Kostiče. Srb byl v pokutovém území v obležení hned několika soupeřů.
     
    43
    Tacuja Ito si navedl míč na pravou nohu, kličkou do středu si udělal místo pro střelu, ale Baumanna pokusem bez razance nepřekvapil.
     
    44
    Minutu před pauzou se ocitl u míče znovu Ito. Jeho centr tentokrát nadělal větší problémy, ale nakonec Vogt s Baumannem vše vyřešili.
     
    45
    Amiri našel dlouhým pasem Kadeřábka, následně centroval do vápna Kramarič, ale hostující obrana nyní zapracovala skvěle.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Šedesát nastavených sekund uplynulo a první poločas tak končí 2:0 pro domácí Hoffenheim.

    Rozpačitý začátek z obou stran utnul povedenou ránou Hübner. Jeho branka ale ještě pro ofsajd clonícího Gnabryho uznána nebyla. Následně se ale prosadil právě Serge Gnabry, který si poradil se dvěma obránci a následně prostrčil balon mezi nohama brankáře. O několik minut později přidal druhou branku Hoffenheimu Ádám Szalai, který zužitkoval přesnou přihrávku Schulze.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:31.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil rozehrávkou Ádám Szalai. Domácí se ale museli na úvod poločasu bránit. Kostičova nabídka na Hunta ale nebyla z nejpřesnějších.
     
    48
    Santos prohrál souboj s Kadeřábkem. Český reprezentant se čistě dostal před soupeře, poté pálil ze strany na Pollersbecka, ale trefil jen síť z boku branky.
     
    49
    Kramarič nyní zužitkoval přihrávku Kadeřábka ke střele. Jeho dělovka ale končí jen na hlavě bránícího Junga, od kterého se míč odrazil na rohový kop.
     
    50
    Po rohovém kopu odvrátil balon z vápna Kostič. Domácí ale zůstali u balonu, ale musí zahájit útočnou akci až od svého brankáře.
     
    51
    Podobně jako před malou chvíli Kadeřábek, tak i nyní Gnabry dopadl se střelou do boční sítě podobně. Třetí branka Hoffenheimu je ale na spadnutí.
     
    52
    Hamburk se pokouší uklidnit hru postupnou kombinací ve středu trávníku. Kostičův pas na Hunta byl přesný, následně se cpal do vápna Holtby, ale lehký dotek Vogta neustál a nemohl zakončovat.
     
    53
    Pavel Kadeřábek je dnes k neudržení. Nyní si pohrál se Santosem a ten musel českého hráče zastavit jen za cenu žluté karty.
     
    54
    Po dalším centru do vápna Hamburku hlavičkoval z blízkosti Szalai. Pokus maďarského útočníka jde ale jen nad branku.
     
    55
    Po delším čase se dostal Hamburk až do vápna domácího celku. Sakajova patička ale Ita nenašla. Následně je ale faulován u postranní lajny Jung a hosté budou pokračovat v mírném tlaku.
     
    56
    Střílený centr dokázal nadzvednout na první tyči Nordtveit. Následně hosté rozehrávali rohový kop, ale ani ten nebezpečí nepřinesl.
     
    57
    Tacuja Ito se dostal s míčem do vápna, poté si ale předkopl balon až příliš před sebe a když už věděl, že na něj nemůže dosáhnout, tak se pokusil vybojovat pokutový kop. Kontakt s Vogtem ale rozhodčí neodpískal.
     
    58
    Hamburk v posledních minutách výrazně zlepšil pohyb a je to znát i na průběhu hry. Hosté jsou více u balonu a velmi blízko pokutovému území Hoffenheimu.
     
    59
    Gnabry chtěl průnikovou přihrávkou oslovit Kramariče, ale balon skončil jen na hostující obraně. Následně zaváhal při rozehrávce Baumann, ale než se hosté dostali k dalekonosné střele, tak se dokázal domácí brankář vrátit na své místo.
     
    59
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Kevin Akpoguma.
     
    61
    I po více než hodině hry vede stále Hoffenheim o dvě branky. V posledních minutách se ale hra výrazně vyrovnala a také Hamburk se dostává do blízkosti Olivera Baumanna.
     
    62
    Ito neměl komu nahrát a tak zkusil centr do vápna, kde ale zpacifikoval balon jen brankář Oliver Baumann.
     
    63
    Tempo zápasu se postupem času lehce snižuje. Kadeřábek se pokoušel projít do vápna, ale skvěle ho zastavil čistým zákrokem Santos.
     
    64
    Andrej Kramarič pokračoval rohovým kopem, ale na přední tyči hlavičkoval Szalai jen vysoko nad hostující branku. Jannik Pollersbeck mohl být nyní v klidu.
     
    65
    Ekdal oslovil nabíhajícího Hunta, ale ten je přistižen v metrovém ofsajdu. Obrana Hoffenheimu zapracovala znovu naprosto přesně.
     
    65
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Gian-Luca Waldschmidt, přichází Fiete Arp.
     
    66
    S odchodem Gnabryho se domácí už tolik netlačí do útoku. Naopak více prostoru mají u balonu hosté a to musel nyní hasit faulem za žlutou kartu Amiri.
     
    67
    Hamburk měl k dispozici nadějnou pozici pro centr do vápna. Holtby rozehrál jen proti noze Sakajovi, který ale z hranice vápna netrefil balon ideálně a domácí se lehce ubránili.
     
    68
    Už to vypadalo na rychlý kontr domácího celku, ale Kramarič naprosto selhal v situaci dva na jednoho. Jeho přihrávka šla dvacet metrů od spoluhráče.
     
    69
    Kadeřábek vhazoval od vlastního rohového praporku. Následně se při napadání provinil faulem Ito a domácí tak mohou rozehrávat z hloubi pole.
     
    70
    Hra se přesunula na polovinu Hamburku, ale Kramarič nebyl znovu přesný s přihrávkou na Szalaie a balon tak končí zadarmo u Pollersbecka.
     
    71
    Oliver Baumann musel předvést rychlé nohy. Za přihrávkou za obranu se hnal Hunt, ale domácí brankář byl u balonu o něco dříve.
     
    72
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Florian Grillitsch, přichází Lukas Rupp.
     
    73
    Hunt tentokrát centroval do vápna, kde ale byl jen jediný hrát Hamburku. S ním si poradil Vogt a balon tak mohl sebrat ze vzduchu Baumann.
     
    74
    Čas Hamburku nyní utíká hodně rychle, čas na alespoň zdramatizování utkání se krátí. Navíc v posledních minutách se znovu probouzí směrem dopředu i Hoffenheim.
     
    75
    Kramarič předložil zpětnou přihrávku Amirimu, ten si zastavil balon, podíval se, kde stojí brankář Hamburku, ale poté pálil jen s tečí obránce vedle branky.
     
    76
    Míč je znovu v síti. Po rohovém kopu dokázal dostat balon za brankovou lajnu Szalai, ale ještě předtím je pískán faul na Junga. Hlavní rozhodčí ještě vše nechal zkontrolovat videem a branku neuznal.
     
    77
    Nadiem Amiri je v posledních minutách při chuti. Nyní pokoušel pálit zhruba ze třiceti metrů, ale našel jen připraveného obránce.
     
    78
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Rick van Drongelen, přichází Sejad Salihović.
     
    79
    Ve středovém kruhu bojoval o balon Lukas Rupp, ale v bitvě střídajících borců prohrál se Salihovičem. Následně Salihovič pálil nebezpečně, ale Baumann dokázal vyrazit míč na rohový kop.
     
    80
    Příchod Salihoviče značně oživil hostující útok. Nyní se ale přes Kadeřábka nedostal Ito a balon končí za brankovou lajnou.
     
    80
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Nadiem Amiri, přichází Kerem Demirbay.
     
    81
    Hoffenheim stále kontroluje hru. Schulz se prodral až do vápna, ale střelou ke vzdálenější tyči Pollersbecka nepřekonal.
     
    82
    Kerem Demirbay se zapojil ihned do hry po příchodu na trávníku. Jeho průchod zastavil ve vápně tělem Gideon Jung.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut zbývá Hamburku na zdramatizování zápasu. Salihovič si vyšlápl na Schulze a je pískán u středové čáry faul.
     
    84
    Oliver Baumann se zapojil do rozehrávky domácí celku. Po dlouhém nákopu ale končí balon jen u hostujícího stopera Junga.
     
    85
    Hosté zkoušejí překonat obranu soupeře dlouhými nákopy, ale ty sbírá na hranici vápna Oliver Baumann. Domácí se už příliš nezapojují do útoku a vyčkávají co předvede soupeř.
     
    86
    Kostič spolupracoval se Sakajem, následně kapitán Hamburku centroval do vápna z nepříliš dobré pozice a podle toho to také dopadlo. Hosté se ale drží u balonu.
     
    87
    Lewis Holtby prostrkával balon mezi nohama obránce na Hunta, ale jeho úmysl zastavil pohotovým zásahem Vogt. Následný rychlý protiútok končí nepřesnou střelou Kramariče. Za faul ve středu pole dostává žlutou kartu Jung.
     
    88
    Hoffenheim měl k dispozici dokonce rohový kop, který rozehrál Kramarič na zadní tyč, ale ještě před hlavičkou Kadeřábka je pískán faul.
     
    89
    Hamburk už nemá co nabídnout. Nyní se pokoušel o střelu z třiceti metrů Ito, ale jeho pokus končí daleko od pravé tyče Baumannovy branky.
     
    90
    Nico Schulz vhodil míč do hry zpoza postranní lajny. Salihovič rychle vybojoval balon, následně se prohnal kolem Kadeřábka Santos, ale poté se Kadeřábek dokázal vrátit do souboje a soupeře ještě zbrzdil.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Hamburk sice drží balon pod kontrolou, ale ve velké vzdálenosti od branky Olivera Baumanna. Ito se pokoušel rozběhnout Holtbyho, ale ten na delší přihrávku rezignoval.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty jsou pryč a zápas končí výsledkem 2:0 pro Hoffenheim.

    Rozpačitý začátek z obou stran utnul povedenou ránou Hübner. Jeho branka ale ještě pro ofsajd clonícího Gnabryho uznána nebyla. Následně se ale prosadil právě Serge Gnabry, který si poradil se dvěma obránci a následně prostrčil balon mezi nohama brankáře. O několik minut později přidal druhou branku Hoffenheimu Ádám Szalai, který zužitkoval přesnou přihrávku Schulze. Druhý poločas už nepřinesl tolik příležitostí, převážně se hrálo od vápna k vápnu. V závěru se podařilo Hamburku mírně soupeře zatlačit, ale nakonec to nebylo ani na kontaktní branku.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:11. (17:23:57)

    Vít Schück

    Branky: 19. Gnabry, 28. Szalai (N. Schulz)

    Karty:   66. Amiri (HOF) – 53. Santos (HAM), 87. G. Jung (HAM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:11.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nordtveit, Vogt (C), Hübner – Kadeřábek, Grillitsch (72. Rupp), Amiri (80. Demirbay), N. Schulz – Kramarić, Szalai, Gnabry (59. Akpoguma).
    Náhradníci: Kobel – Rupp, Polanski, Demirbay, Zuber, Žulj, Akpoguma.

    Hamburger SV: Pollersbeck – Sakaj (C), G. Jung, van Drongelen (78. Salihović), Santos – Steinmann (35. Ekdal) – Ito, Holtby, Waldschmidt (65. Arp), Kostić – Hunt.
    Náhradníci: Mathenia – Jatta, Ekdal, Salihović, Arp, Ambrosius, Vagnoman.

    Rozhodčí: Osmers – Reichel, Gorniak
    thejrc.org