Nový Zéland – Mexiko 5:1 (kon.) | Lucembursko – Izrael 1:8 (kon.) | Španělsko – KLDR 15:1 (kon.)
konec
Španělsko
15:1 (4:0, 8:1, 3:0)
KLDR
Sobota 14.04.2018, 20:15 • Igloo Arena, Granada, Španělsko • Mistrovství světa - II. B Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný a ničím nerušený zbytek sobotní noci. Na počtenou! (22:37:54)
     
    Igloo Arenou zní španělská hymna, domácí tým vstoupil do turnaje jednoznačným vítězstvím 15:1 nad celkem ze Severní Koreji a směle tak vykročil vstříc postupu do skupiny A. Mistrovství v Granadě pokračuje zítra druhými zápasy – KLDR se střetne s Mexikem a Španělé vyzvou na souboj outsidera z Lucemburska.
     
    Hráči utkání
    ESP: Ander Arraras
    PRK: Čchun Rim Hong
     
    Střely na branku: 44 – 20
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    In Čchol Ri (PRK) jde do sprch o něco dříve než jeho spoluhráči. Za úder do oblasti hlavy a krku dostává od sudích 2+10 minut, přičemž menší trest odsedí Čchol Gwang Kim.
     
    59:21
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A kanonádě stále ještě není konec! Autorem patnáctého střeleckého úspěchu domácího celku je LUIS JOSÉ HERNÁNDEZ. Bez asistence.
    58:43 Oriol BORONAT - 14:1
     
    58:43
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Gól s pořadovým číslem čtrnáct je na světě, Španělé sypou další hrst soli do korejských ran. Z hranice brankoviště pryž za Paka protlačil ORIOL BORONAT. Asistence: Oriol Rubio, Ignacio Granell.
    58:25 Ander ARRARAS - 13:1
     
    58:25
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí borci se zničehonic prosazují a minutu a půl před koncem upravují stav utkání na 13:1! Brabo našel v mezikruží volného ANDERA ARRARASE, který střelou z první rozvlinil síť hostující klece. Asistence: Juan Brabo, Juan Muñoz.
     
    56:46
    Na puku jsou nyní častěji hokejisté KLDR, utkání se už více méně jen dohrává. Oba celky už jsou s výsledkem očividně smířeny.
     
    55:55
    Hned dva obránci Koreje zneškodnili jednoho z domácích borců a hosté mohou vyrazit do útoku, kam se už nějakou dobu nepodívali.
     
    55:02
    Z bezprostřední blízkosti brankoviště mohl za položeného brankáře procpat kotouč Rubio, neposedná pryž mu ale nakonec sjela z hole!
     
    54:10
    Hokejisté Španělska sice hodně polevili, Il Pak ale stále nemůže být úplně v klidu. Domácí na něj totiž stále posílají jednu střelu za druhou.
     
    53:14
    Za zvuku písničky Jump Around od House of Pain se hokejisté obou celků přesouvají před korejskou branku, kde za malou chvilku proběhne další buly.
     
    52:32
    Po ostrém zákroku proti jednomu z protihráčům je vyloučen Nam Hjok Kim (PRK), jehož provinění zní vražení na hrazení. Uvidíme tak hru čtyři na čtyři.
     
    51:39
    Další faul Španělska, další přesilovka pro hosty. Tentokrát na trestnou lavici usedá José Ignacio Vincente (ESP), který se dopustil sekání.
     
    50:52
    Domácí se usadili před Pakovou brankou a rozjeli dlouhou šňůru přihrávek, která zatím ve střelu nevyvrcholila. Gólman Koreje musí být ve střehu.
     
    49:48
    Střela z kruhu teď rozduněla mantinel za Pakovou brankou, korejský gólman tak nemusel zasahovat. Do konce utkání zbývá něco málo přes deset minut.
     
    49:09
    Pablo Puyuelo drží kotouč za svou klecí a čeká, až se na led dostane čerstvá španělská lajna. Domácí se následně pokusí o další výpad vpřed.
     
    47:48
    Hjok Čchol Ri se i přes ostrý bodyček jednoho z bránících domácích dostal před branku a zakončil, z bezprostřední blízkosti ale nakonec minul klec.
     
    46:58
    Korejci kombinují v útoku, na střelecký pokus se ale zatím neodhodlali. Do konce jejich přesilovky zbývá necelá minuta, času mají ještě dost.
     
    45:52
    S fauly se ve třetí třetině roztrhl pytel. Svůj celek teď kvůli trestu vražení na hrazení na dvě minuty oslabuje Ander Arraras (ESP).
     
    45:33
    Zatím neprůstřelný Raúl Barbo si na své konto připisuje další úspěšný zákrok, střelu jednoho z protihráčů z prostoru pro vhazování schoval do rukavice.
     
    44:37
    Hra se teď sice drží hlavně před španělskou klecí, pevná a dotěrná obrana domácího týmu ale soupeři nepovoluje se propracovat do lepších šancí.
     
    44:05
    A pozor, Španělé jdou na pár sekund do tří! Bruno Baldris (ESP) vyhodil kotouč mimo hrací plochu, za což dostává od sudích dvouminutový trest.
     
    43:12
    Hra se od druhé třetiny dost zklidnila, oba celky už netlačí na pilu tak jako předtím. Sledujeme klidné a relativně vyrovnané utkání.
     
    42:18
    Vidíme další vyloučení, tentokrát půjde pykat jeden z domácích. Oriol Rubio (ESP) je na dvě minuty z kluziště vykázán za sekání.
     
    41:58
    Korejci se zatím v oslabení zvládají bránit až překvapivě dobře, domácí hokejisté na jejich klec dosud nevyslali snad ani jediný kotouč.
     
    40:45
    Španělé zahájí třetí část přesilovkou. Na dvě minuty je za sekání vyloučen útočník s osmičkou na zádech, tedy Čchol Hjok Kim (PRK).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:53.
     
    Mno, co na to říct... Španělsko šlo do dnešního zápasu jako jednoznačný favorit, ale skóre 12:1 po dvou třetinách asi čekal jen málokdo. S hrůzou musí dnešní zápas sledovat hokejisté Lucemburska – největšího outsidera skupiny, který je na tom výkonnostně ještě hůře než Korea. Uvidíme, co přinese třetí třetina. Obrat to ale asi velmi pravděpodobně nebude...
     
    Střely na branku: 27 – 15
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Dvanáctý hřebík do korejské rakve zatloukává IGNACIO GRANELL! Účastník loňského mistrovství hráčů do dvaceti let využil nepřehledné situace před brankou a prosadil se poprvé v seniorské reprezentaci. Asistence: Oriol Boronat.
     
    38:45
    Fuentes si bere pryž na svou hůl a zpoza klece startuje dopředu, Španělé se snaží po nějaké době znovu prorazit před korejské brankoviště.
     
    37:47
    Sedmadvacetiletý Il Pak teď střelu jednoho z domácích hokejistů zachytil do rukavice, po kratičké pauze tak uvidíme vhazování po jeho pravé ruce.
     
    36:37
    Z druhé třetiny zbývá odehrát tři a půl minuty, Španělé kontrolují hru a snaží se bezradného strážce severokorejské svatyně překonat podvanácté.
    35:45 Ignacio SOLORZANO - 11:1
     
    35:45
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si korejský brankář za rámeček opravdu nedá... autorem jedenáctého gólu domácích je IGNACIO SOLORZANO, který puk do klece dopravil z neskutečně vysokého úhlu. Pryž se totiž cestou do sítě odrazila právě od hostujícího gólmana. Asistence: Pablo Puyuelo, Patricio Fuentes.
     
    35:28
    Jeden ze španělských hráčů se dostal do úniku, připravený Il Pak se ale položil do jeho zakončení a zabránil tak jedenácté brance!
     
    34:09
    Poměr sil na ledě ve vyrovná, Čchun Rim Hong (PRK) je vykázán za sekání a Španělé si tak po vypršení Puyuelova trestu zahrají přesilovku.
     
    33:14
    Korejci mají šanci zmírnil krutý debakl. Na dvě minuty putuje na trestnou lavici Pablo Puyuelo (ESP), který se provinil nedovoleným bráněním.
    32:38 Ander ARRARAS - 10:1
     
    32:38
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Granadská estráda pokračuje dál, ani Il Pak nezastaví neuvěřitelné španělské hokejisty. Po krátké souhře se nyní prosadil ANDER ARRARAS a upravil tak stav na šílených 10:1. Asistence: Luis José Hernández, Pablo Puyuelo.
     
    30:48
    ...a stejně činí i hokejisté Korejské lidově demokratické republiky. Kuk Čchola Paka v brance střídá Il Pak.
     
    30:48
    Španělé při přerušení v půlce třetiny střídají brankáře. Za Andera Alcaina, zápas dochytá Raúl Barbo.
    30:31 Patricio FUENTES - 9:1
     
    30:31
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól pro PATRICIA FUENTESE! Forvard, který v letošním ročníku působil v mistrovském San Sebastianu se prosazuje poté, co do sítě usměrnil nahrávku Adriana Ubieta. Asistence: Adrian Ubieto, Gaston González.
     
    29:57
    Španělé se usadili před brankou Koreje a rozjíždí další kombinaci. Uvidíme, co domácí útok vymyslí tentokrát.
     
    28:59
    In Čchol Ri (PRK) nyní podrazil jednoho ze svých protihráčů, což neuniklo bystrému oku sudích. Drobný obránce si jede na dvě minuty zchladit hlavu.
    Oriol RUBIO - 8:1
     
    27:53
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Osmý gól španělské reprezentace je na světě, Kuk Čchol Pak dnes prožívá v korejském brankovišti opravdu pekelný večer. Slabším nahozením z mezikruží jej nyní překonal ORIOL RUBIO. Asistence: Oriol Boronat.
    Patricio FUENTES - 7:1
     
    27:02
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Domácí se po dvanácti sekundách přesilové hry prosazují a zvyšují stav utkání na 7:1! Střelcem branky byl PATRICIO FUENTES. Asistence: Adrian Ubieto.
     
    26:55
    Domácí celek si zahraje přesilovku. Za nedovolené bránění je na dvě minuty z kluziště vykázán Hjok Čchol Ri (PRK).
     
    Technické problémy jsou zdánlivě vyřešeny, plný přenos může pokračovat.
     
    25:17
    KLDR právě vstřelila branku!
    S góly se teď v Igloo Areně roztrhl pytel, ani Alcaine zápas neopustí s čistým štítem. V šestadvacáté minutě jej totiž překonává ČCHUN RIM HONG. Asistence: Hjok Ču Kim, Mjong Čchol Kim.
     
    23:41
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A domácí po půl minutě přidávají další gól, o vítězi utkání je pravděpodobně rozhodnuto už teď. Střelcem branky je ALEJANDRO CARBONELL. Asistence: Pablo Muñoz, Carlos Rivero.
     
    23:03
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělský brankostroj v průběhu přestávky nevychladl a Pak se své sítě musí lovit další kotouč. Tentokrát se prosadil LUIS JOSE HERNÁNDEZ. Asistence: Pablo Puyuelo, Gaston González.
     
    Z technických důvodů vám momentálně nemůžeme poskytnout plný přenos, budeme vás informovat pouze o důležitých událostech. Děkujeme za pochopení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 21:02.
     
    Pořádající celek turnaje zatím v prvním zápase v Granadě naprosto jednoznačně potvrzuje roli favorita a vede nad outsiderem z Asie po úvodní dvacetiminutovce o čtyři branky. Pod góly Španělska se podepsali Oriol Rubio, Alejandro Carbonell, Oriol Boronat a Ignacio Solorzano. Domácí gólman Alcaine zatím musel čelit pouhopouhým čtyřem střelám.
     
    Střely na branku: 11 – 4
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Jeden z hostujících borců vyhodil pryž ven z vlastního pásma, domácí jej zachytávají na modré čáře a snaží se vrátit zpět do třetiny.
     
    18:47
    Odpískán korejský icing, po kratičké pauze se tak bude vhazovat před jeho brankou. Udeří mocní Španělé před sirénou ještě popáté?
    17:17 Ignacio SOLORZANO - 4:0
     
    17:17
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A už je to 4:0! Španělé jsou zatím dnes o několik tříd lepší než jejich soupeř a svou převahu se jim daří přetavit v další gól. Dělovkou z kruhu se nyní prosadil IGNACIO SOLORZANO. Asistence: Patricio Fuentes.
     
    16:40
    Nahození Juana Braba na branku se zaseklo v hloučku hráčů před Pakem, který tak nakonec vůbec nemusel zasahovat a mohl zůstat v klidu.
     
    15:42
    Hjok Čchol Ri byl od kotouče odstaven těsně za modrou čárou, pryž se však následně dostala na hůl jiného Korejce a ten z mezikruží vypálil. Alcaine chytá.
     
    14:51
    Před klec teď nebezpečně najížděl Hernandez, Pak se tedy raději rozhodl puk schovat pod svou rukavici na chvilku tak pozastavit průběh hry.
     
    13:48
    Kapitán Pablo Puyuelo rozehrál pryž zpoza vlastní branky dopředu, Španělé se následně znovu usazují před korejským brankovištěm.
     
    12:50
    Severokorejci brání ze všech sil, na zastavení domácího útoku to ale jednoduše nestačí. Alcaine se musí celkem nudit, zatímco Pak musí být konstantně ve střehu.
     
    11:59
    Španělé se drží před brankou Koreje a přihrávkami se snaží propracovat do lepších střeleckých pozic, hosté je snaží od puku oddělit jen marně.
     
    10:58
    Kuk Čchol Pak na střelu jednoho z protihráčů odpověděl betonem a pryž následně schoval do lapačky. Vhazovat se tedy bude po jeho pravé ruce.
     
    09:58
    Hokejisté Korejské lidově demokratické republiky se po dlouhé době probojovali za modrou čáru, dostali se ale při tom do ofsajdu. Hra je přerušena.
     
    08:34
    Domácí celek se po krátké pauze znovu usazuje před korejským brankovištěm a rozjíždí kombinaci. Čtvrtý gól je pravděpodobně jen otázkou času.
    07:49 Oriol BORONAT - 3:0
     
    07:49
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už zavání debaklem. Španělé si to zatím v Granadě užívají a posílají za Pakova záda už třetí branku. Tentokrát se po nenápadné akci z pravého kruhu pro vhazování prosadil ORIOL BORONAT. Asistence: Adrian Ubieto.
     
    07:25
    Návrat domácího celku do útočného pásma brzdí ofsajd, hra je přerušena. Halou zní La Macarena, po pauze se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    06:23
    Ču Hjok Kim teď nic neřešil a okamžitě po překročení modré čáry vyslal směrem na Alcaina projektil. Ten připravený maskovaný Španěl schoval do rukavice.
    05:29 Alejandro CARBONELL - 2:0
     
    05:29
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky! Obrana asijského celku si teď nepohlídala ALEJANDRA CARBONELLA, který zakončil přímo mezi tři tyče a zvýšil tak vedení svého celku. Bez asistence.
     
    04:40
    Oriol Rubio tentokrát vzal věci do svých rukou a pokusil se korejského gólmana překonat projektilem z pravého kruhu, Pak byl ale tentokrát připraven.
     
    03:58
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ani jeden celek teď nemá více ze hry. Korejci se z inkasovaného gólu vzpamatovali překvapivě rychle.
    02:29 Oriol RUBIO - 1:0
     
    02:29
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek zatím jednoznačně potvrzuje roli favorita a jde ve čtvrté minutě to vedení! Z bezprostřední blízkosti brankoviště Paka jednoduchou střelou překonal ORIOL RUBIO. Asistence: Ignacio Granell, Oriol Boronat.
     
    01:51
    Španělé se v oslabení brání bez větších obtíží, asijský celek je zatím v útoku dost bezzubý. Vůbec se mu nedaří Alcaineho nějak zaskočit.
     
    01:17
    Ander Alcaine má na svém kontě první dva zákroky, se slabšími střelami korejských reprezentantů si hravě poradil. Po pauze se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    00:17
    Už sedmnáct sekund po úvodním buly se vylučuje, Hjok Ču Kima před brankou hákoval Guillermo Betrán (ESP) a bude za teď dvě minuty to pykat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí už svolává první lajny do středového kruhu, jdeme na to! Utkání dnes bude řídit slovenský sudí Milan Novák, kterému budou asistovat Kazach Andrej Korovkin a Čech Jiří Svoboda.
     
    Hymna KLDR ještě nezazněla, k publiku nyní promlouvají funkcionáři z IIHF a španělské hokejové federace. Začít bychom měli zhruba za tři minuty.
     
    Přeji vám příjemný večer, utkání mezi Španělskem a Koreou začne za pár minut. Oba celky už jsou na ledě, skromnou halou momentálně zní domácí hymna.
     
    Úvodní sestavy:

    Španělsko: Alcaine (Barbo) – Brabo, G. Betrán (A), Vea, Ubieto, Baldris, A. García, Vicente – Carbonell, Rivero, Muñoz (A) – Muñoz, Solorzano, Fuentes – Granell, Rubio, Boronat – Puyuelo (C), G. González, Hernández – Arraras.

    KLDR: K. Č. Pak (I. Pak) – M. Č. Kim, P. I. Ri, An, Č. H. Kim II., Won, I. Č. Ri, N. H. Kim (C) – H. Č. Kim, Hong, Kw. H. Kim (A) – S. G. Kim, Ri (A), I. H. Kang – Č. H. Kim I., M. G. Kang, Ku. Č. Kim – Č. G. Kim, Č. R. Kim.

    Rozhodčí: Novák (SVK) – Korovkin (KAZ), Svoboda (CZE).
     
    SEVERNÍ KOREA
    Loňské umístění: 4. místo ve 2. Divizi, sk. B

    Jejich jižní sousedy v květnu čeká premiéra v elitní divizi, zatímco oni budou hrát třetí turnaj v řadě v té předposlední. A to i přes to, že má, světe div se, v jejich zemi lední hokej delší tradici. Výběr Severní Koreji se poprvé na mistrovství světa představil v roce 1974, přičemž ve svém prvním zápase tehdy podlehl Itálii.

    KLDR byla od sestupu do třetí divize v roce 2011 vždy favoritem na postup, kterého se jí podařilo dosáhnout až o čtyři roky později. Mistrovství druhé divize se tedy účastnila v posledních dvou letech a ani jednou sice nepodala bůh ví jak oslnivé výkony, na záchranu to ale zatím vždy stačilo.

    Stejně jako snad všechno v Severní Koreji je i lední hokej zahalen pod rouškou tajemství. Všechna jména na nominaci národního týmu jsou údajně hráči jednoho ze tří klubů – Pchjongjang Čcholdo, Taesongsan nebo Susan. Zda-li v zemi působí ještě nějaké jiné týmy není známo.

    Nominace Koree

    Brankáři: Il PAK (Pchjongjang), Kuk Čchol PAK (Taesongsan)

    Obránci: Mjong Čchol KIM, Hjok Nam KIM, Čin Hjok WON (všichni Pchjongjang), In Čchol RI (Susan), Čchol Hjok AN, Čchol Hjok KIM, Pong Il RI (všichni Taesongsan)

    Útočníci: In Hjok KANG, Man Gum KANG, Čchol Hjok KIM, Ču Hjok KIM, Kwang Ho KIM, Song Kun KIM (všichni Pchjongjang), Čchol Rjong KIM (Susan), Čchon Rim HONG, Čchol Kwang KIM, Kuk Čchol KIM, Hjok Čchol RI (všichni Taesongsan)

    Hlavní trenér: Čchong Song SONG (PRK)
     
    SPANĚLSKO
    Loňské umístění: 6. místo ve 2. Divizi, sk. A (sestup)

    Celek ze slunné jihoevropské země se mistrovství světa pravidelně účastní již od roku 1977, přičemž jeho největší úspěch přišel před osmi lety – tehdy se mu povedlo poprvé a dosud naposledy vyhrát druhou divizi a postoupit do té první, ze které však obratem zase spadl. Od té doby se Španělé pohybují mezi skupinami A a B druhé divize.

    Pořádající celek chce na letošním turnaji plnit roli favorita. Minulý rok totiž naprosto vyhořel na mistrovství skupiny A v rumunském Galați a poté, co se mu podařilo vybojovat z pěti utkání pouhopouhé dva body, sestoupil do skupiny B. V Granadě tedy v následujícím týdnu bude chtít využít výhody domácího publika a vrátit se zase zpět.

    V nominaci Španělů na nadcházející mistrovství nalezneme hlavně jména z domácí nejvyšší soutěže, která v letošním ročníku čítala šest celků. Každý tým vyslal do Granady minimálně dva borce, s výjimkou Boadilly, jejíž hráče na turnaji neuvidíme. Pár reprezentantů pak bylo do národního týmu nominováno z francouzských juniorských a nižších soutěží.

    Nominace Španělska

    Brankáři: Bruno GONZALEZ, Jhon Sebastian VALERA (oba Barcelona), Raul BARBO (Majadahonda), David ROS (Puigcerda), Ander ALCAINE, Lucas SERNA (oba San Sebastian)

    Obránci: Bruno BALDRIS (Angers, Fr.), Adrian UBIETO (Anglet, Fr.), Iker MEYERSON, Jose Ignacio VINCENTE (oba Barcelona), Guillermo BETRAN, Juan BRABO (oba Jaca), Alfonso GARCIA, Pablo GARCIA (oba Majadahonda), Marc PAUL (Puigcerda)

    Útočníci: Alejandro CARBONELL (Annecy, Fr.), Pablo Marcos FAJARDO, Juan GORDO, Oriol RUBIO (všichni Barcelona), Javier LUIS, Pablo PANTOJA, Carlos RIVERO (všichni Jaca) Javier GARCIA-ARIAS, Luis Jose HERNANDEZ (oba Majadahonda), Jordy ANGLES (Marseille, Fr.), Gaston GONZALEZ (Montpellier, Fr.), Oriol BORONAT, Ignacio GRANELL, Pablo MUNOZ, Bastien RIBOT-TONA (všichni Puigcerda), Ander ARRARAS, Patricio FUENTES, Juan MUNOZ, Pablo PUYUELO, Ignacio SOLORZANO (všichni San Sebastian)

    Hlavní trenér: Luciano Basile (ITA)
     
    První hrací den mistrovství světa skupiny B druhé divize uzavře duel mezi domácími Španěly a Severní Koreou. Pojďme si oba celky podrobně představit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Rubio (Granell, Boronat), 6. Carbonell, 8. Boronat (Ubieto), 18. Solorzano (Fuentes), 24. Hernández (Puyuelo, G. González), 24. Carbonell (Muñoz, Rivero), 28. Fuentes (Ubieto), 28. Rubio (Boronat), 31. Fuentes (Ubieto, G. González), 33. Arraras (Hernández, Puyuelo), 36. Solorzano (Puyuelo, Fuentes), 40. Granell (Boronat), 59. Arraras (Brabo, Muñoz), 59. Boronat (Rubio, Granell), 60. Hernández – 26. Hong (H. Č. Kim, M. Č. Kim)


    Španělsko: Alcaine (31. Barbo) – Brabo, G. Betrán (A), Vea, Ubieto, Baldris, A. García, Vicente – Carbonell, Rivero, Muñoz (A) – Muñoz, Solorzano, Fuentes – Granell, Rubio, Boronat – Puyuelo (C), G. González, Hernández – Arraras.
    KLDR: K. Č. Pak (31. I. Pak) – M. Č. Kim, P. I. Ri, An, Č. H. Kim II., Won, I. Č. Ri, N. H. Kim (C) – H. Č. Kim, Hong, Kw. H. Kim (A) – S. G. Kim, Ri (A), I. H. Kang – Č. H. Kim I., M. G. Kang, Ku. Č. Kim – Č. G. Kim, Č. R. Kim.

    Rozhodčí: Novák (SVK) – Korovkin (KAZ), Svoboda (CZE).
    thejrc.org