Německo – Slovensko 1:2 (0:1 po s.n.) | Francie – Česko 2:6 (kon.)
konec
Francie
2:6 (2:1, 0:2, 0:3)
Česko
Sobota 14.04.2018, 20:45 • Patinoire de Cergy-Pontoise, Cergy • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Michal ŘEPÍK - 2:6
     
    58:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přeci jenom přicházejí ještě jedna branka české reprezentace. Quemener sice ustál dvě dorážky, ale následovalo zakončení MICHALA ŘEPÍKA. Ten vypálil po ledě z pravého kruhu a našel prostor mezi betony francouzského gólmana. Asistence: Lukáš Klok.
    45:44 Robert KOUSAL - 2:5
     
    45:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    A další zářez českého celku. Dobrou práci odvedl Martin Kaut, který zpětnou přihrávkou dokázal oslovit ROBERTA KOUSALA. Jeho střela po ledě se zastavila až za Quemenerem. Asistence: Martin Kaut.
    45:26 David ŠŤASTNÝ - 2:4
     
    45:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi odskakují na rozdíl dvou branek. Defenzíva Francie včetně Quemenera byla hodně rozhozená, když se k projížďce útočným pásmem odhodlal DAVID ŠŤASTNÝ. Český forvard využil špatného postavení gólmana a zblízka zakončil do odkryté části brány. Bez asistence.
    37:52 Robin HANZL - 2:3
     
    37:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat ve skóre dokonán! David Šťastný se zprava výborně nahrnul k brankovišti, kde se pokusil o překonání Quemenera. Ten sice uspěl, ale poté se dobře zorientoval ROBIN HANZL a jeho bekhendová dorážka propadla za záda domácího gólmana. Asistence: David Šťastný.
    33:57 Tomáš PAVELKA - 2:2
     
    33:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pouhou vteřinu před koncem Manavianova vyloučení je vyrovnáno! Dlouho to nevypadalo na pořádné ohrožení Quemenera, ale nakonec přišla přihrávka na modrou čáru a TOMÁŠ PAVELKA francouzského gólmana prostřelil svižnou střelou. Asistence: Robert Kousal.
    19:54 David KAŠE - 2:1
     
    19:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důležité snížení ještě před koncem třetiny. Quemener si sice poradil s nahozením, ale kotouč se zjevil u volného Stránského. Ten se neukvapil, počkal na ideální moment a předložil tutovku DAVIDU KAŠEMU. Ten v pohodě trefil úplně prázdnou bránu. Asistence: Matěj Stránský.
    10:19 Jordan PERRET - 2:0
     
    10:19
    Francie právě vstřelila branku!
    Další rána pro český celek. Na pravé straně měl výborně našlápnuto JORDAN PERRET, který nevymýšlel zbytečné přihrávky a opřel se do svižné střely zápěstím. Kotouč z hole pardubického útočníka skončil nad Bartošákovým ramenem. Asistence: Nicolas Ritz, Romain Gutierrez.
    06:23 Guillaume LECLERC - 1:0
     
    06:23
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Bartošák sice v těžké pozici zasáhl pravým betonem, ale poté už byl úplně mimo bránu. Následovala přihrávka Reche, který našel GUILLAUMEA LECLERCA, jenž už trefil odkrytou bránu. Asistence: Nicolas Rech.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Leclerc (Rech), 11. Perret (Ritz, Gutierrez) – 20. Kaše (Stránský), 34. Pavelka (Kousal), 38. Hanzl (Šťastný), 46. Šťastný, 46. Kousal (Kaut), 59. Řepík (Klok)


    Francie: Quemener (Ylönen) – Manavian, Besch, Hecquefeuille, Chakiachvili, Janil, Gallet – Fleury, Texier, Treille – Leclerc, Bouvet, Rech – Raux, Berthon, Lamperier – Perret, Ritz, Guttierez
    Česko: Bartošák (Furch) – Pyrochta, Jordán (A), Sklenička, Klok, Pavelka, Hrbas, Galvas, Moravčík – Kaše, Hanzl, Stránský – Řepík (A), Kousal, Birner (C) – Šťastný, Musil, Orsava – Kaut, Tomášek, Ordoš

    Rozhodčí: Bliek, Nyqvist – Caillot, Furet

    Diváci: 2 986
    thejrc.org