Austria – Rapid 0:4 (kon.) | Admira – Salzburg 2:6 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
2:6 (1:3)
FC Red Bull Salzburg
Neděle 15.04.2018, 19:00 • BSFZ-Arena, Mödling • Rakouská Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:51:46)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:0. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 8:14.
     
    Je konec! Favorizovaný Salzburg zvládl roli favorita a na půdě Admiry vítězí vysoko 6:2! Zejména ve druhém poločase byl Salzburg jasně lepším celkem, a dokonce si dovolil zahodit penaltu, kterou neproměnil Munas Dabbur! Hostující celek má na špici tabulky osmibodový náskok na Sturm Graz. Admira po dnešním střetnutí zůstává pátá.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+1. Lukas MALICSEK - 2:6
     
    90+1
    Admira právě vstřelila branku!
    Admira ještě v nastaveném čase přidává branku! LUKAS MALICSEK dostal krásnou přihrávku za obranu a střelou na zadní tyč udělal radost domácím fanouškům!
     
    90
    Hosté se i v závěru utkání drží s míčem v blízkosti pokutového území soupeře. Zadáci domácího celku už soupeři nedávají prostor.
     
    89
    Další atak Salzburgu si domácí defenzíva bez problémů pohlídala. Zadáci v červeném nechali balón propadnout do zámezí.
     
    88
    Marin Pongračić se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu.
     
    87
    Utkání se už pouze dohrává! Početná skupinka fanoušků hostujícího celku odměňuje své hráče za dnešní výkon hlasitým potleskem.
     
    86
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Markus Lackner, přichází Wilhelm Vorsager.
     
    85
    Dabbur je při chuti! Izraelský fotbalista střílel z hranice pokutového území, jenže domácí brankář proti němu vytasil fantastický zákrok.
    83. Munas DABBUR - 1:6
     
    83
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali šesté branky! MUNAS DABBUR si v pokutovém území naběhl na přihrávku před branku, pohrál si s obranou i gólmanem a uklidil míč do sítě!
     
    82
    Admira se po velmi dlouhé době nastěhovala před branku Salzburgu. Domácí kombinovali v blízkosti rohového praporku, ale Diadie Samassékou je obral o míč.
     
    81
    Exekuce rohového kopu se ujal Jérôme Junior Onguéné. Jeho centr přiletěl na malé vápno, kam vyrazil Andreas Leitner, který centr vyboxoval.
     
    80
    Andreas Ulmer centroval z hranice pokutového území, jenže centr se mu vůbec nepovedl a obránce Markus Wostry balón srazil na roh.
     
    79
    Admira se po delší době dostala k míči. Domácí zkusili zaútočit po pravém křídle, jenže dobře postavený obránce míč vrátil na polovinu domácího celku.
     
    78
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Duje Ćaleta-Car, přichází Jérôme Junior Onguéné.
    77. Neproměněná penalta
     
    77
    K exekuci pokutového kopu se postavil izraelský útočník Munas Dabbur, který penaltu kopl prachbídně a nechal vyniknout domácího brankáře!
     
    76
    Pokutový kop pro Salzburg! Rozhodčí viděl faul na samotné hranici pokutového území a ukázal na značku pokutového kopu!
     
    75
    Munas Dabbur měl moře volného prostoru na levé straně hrací plochy. Fotbalisty Salzburgu si míč potáhl na polovinu soupeře, ale už nestačil rozehrát.
     
    74
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Patrick Schmidt, přichází Lukas Malicsek.
     
    73
    Na stadionu i přes nepříznivý výsledek panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci si dnešní duel s vedoucím celkem soutěže užívají.
     
    72
    Hannes Wolf si na polovině hrací plochy vyšlápl na Markuse Lacknera. Hlavní rozhodčí si nedovoleného zákroku všiml a odpískal jej.
     
    71
    Salzburg se opět usadil na polovině Admiry. Hostující fotbalisté si vyměňují krátké přihrávky a nepouštějí domácí hráče k balónu.
     
    70
    Andreas Ulmer se u rohového praporku dosta k odcentrování a vyslal krásnou přihrávku na malé vápno. Před Dabburem zasáhl Thomas Ebner.
     
    69
    Salzburg zahrával další rohový kop. Centr se snesl na malé vápno, ale Munas Dabbur se přes obránce neprobil do zakončení.
     
    68
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Xaver Schlager, přichází Amadou Haidara.
     
    67
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Fredrik Gulbrandsen, přichází Takumi Minamino.
     
    66
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Lukas Grozurek, přichází Marco Hausjell.
     
    65
    Andreas Leitner tentokrát vystartoval z branky až na hranici pokutového území a před Gulbrandsenem odkopl míč do zámezí.
     
    64
    Diadie Samassékou napadal rozehrávku domácích stoperů. Zadáci Admiry si vyměnili několik přihrávek a odevzdali míč soupeři.
     
    63
    Admira se sice vydala do útoku, jenže domácí fotbalisté už působí poněkud odevzdaným dojmem. Hráči v bílém zcela dominují dění na hřišti.
    61. Munas DABBUR - 1:5
     
    61
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A další branka! Domácí jsou zralí na ručník! Salzburg udeřil úplně jednoduše. Stefan Lainer odcentroval z pravé strany na malé vápno, kde číhal MUNAS DABBUR a přesnou hlavičkou rozvlnil síť!
     
    60
    Je za námi hodina hry a hostující Salzburg s naprostým přehledem kráčí za vítězstvím. Semifinalista Evropské ligy soupeře prakticky k ničemu nepouští.
    58. Fredrik GULBRANDSEN - 1:4
     
    58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg navyšuje své vedení! Favorizovaný celek tentokrát udeřil z rychlého protiútoku! Na krásnou přihrávku si naběhl FREDRIK GULBRANDSEN a krásnou střelou na zadní tyč překonal brankáře!
     
    57
    Martin Jakolis si na levé straně udělal dobrý den z Lahera a odcentroval. Centr se mu však vůbec nepovedl. Jeho pobídka skončila v zámezí.
     
    56
    Duje Ćaleta-Car spěchal s míčem po levém křídle do pokutového území,ale jeden z obránců proti němu vyrazil a nenechal jej zakončit.
     
    55
    Munas Dabbur si znovu udělal prostor na hranici pokutového území, jenže tentokrát se mu do cesty postavil Thomas Ebner, který střelu zablokoval.
     
    54
    Salzburg zahrával přímý kop z hranice pokutového území. Jeho exekuce se ujal Munas Dabbur, kterému střela nesedla a míč prosvištěl kolem branky.
     
    53
    Patrick Schmidt se dral mezi dvojici stoperů v bílém. Zadák Marin Pongračić se ale stačil otočit a rozběhnutému útočníkovi ukopl míč do autu.
     
    52
    Markus Wostry si na hranici pokutového území naběhl na povedenou přihrávku, jenže si nepotykal se zpracováním. Admiru trápí kombinace.
     
    51
    Lukas Grozurek vymyslel prudkou přihrávku na hranici pokutového území, jenže zakončení se mu vůbec nepovedlo a míč skončil v zámezí.
     
    50
    Před branku Salzburgu se snesl další nadýchaný centr z levého křídla. Před Schmidtem odvrátil nebezpečí obránce Marin Pongračić.
     
    49
    Na druhé straně se za míčem hnal Fredrik Gulbrandsen. Domácí brankář Andreas Leitner však vyrazil ven z branky a odkopl míč do bezpečí.
     
    48
    Před branku Salzburgu přiletěl zajímavý centr z levého křídla. Do zakončení se tlačil útočník Patrick Schmidt, který na balón nedosáhl.
     
    47
    Diadie Samassékou se v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území dopustil útočného faulu. Admira bude rozehrávat.
     
    46
    Salzburg obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, ale vysoký nákop na levé křídlo skončil v autu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně atraktivní podívanou! Salzburg se ujal vedení už po třech minutách, kdy se trefil Fredrik Gulbrandsen! Za dalších dvacet minut přidal druhý gól Salzburgu Hannes Wolf! Deset minut před přestávkou za domácí celek snížil Patrick Schmidt , ale o další tři minuty později vrátil Salzburgu dvoubrankové vedení Enock Mwepu!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Admira v závěru prvního poločasu zahrávala rohový kop. Centrovaný míč prosvištěl až na druhou stranu pokutového území, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    44
    Markus Lackner si naběhl na přihrávku na polovinu Salzburgu. Zpracování hrudí se mu vůbec nepovedlo a míč se od něj odrazil do autu.
     
    43
    Cican Stankovic znovu ukázal fantastické čtení hry. Hostující gólman vystartoval z branky na hranici šestnáctky a odkopl míč na polovinu domácích.
     
    42
    Zadáci Salzburgu uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Hráči v bílých dresech se snaží dohrát poločas bez další inkasované branky.
     
    41
    Hannes Wolf v pokutovém území sklepl vysokou přihrávku na hranici šestnáctky, jenže Diadie Samassékou se už nedostal ke střele.
     
    40
    Mwepu si sprintem řekl o další přihrávku na pravé křídlo, ale hráči v bílém jeho prosbu tentokrát nevyslyšeli.
     
    39
    Andreas Ulmer se z pravého křídla prodíral do pokutového území. V blízkosti šestnáctky se zkoušel uvolnit efektní patičkou, ale míč mu utekl.
    37. Enock MWEPU - 1:3
     
    37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg bleskově odpovídá a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek' Na vysokou přihrávku si do pokutového území naběhl ENOCK MWEPU a krásným volejem propálil brankáře!
     
    36
    Domácí celek je vstřelením branky pořádně povzbuzený. Admira se tak nadále tlačí do útoku, jenže nikdo v červeném dresu se tentokrát nedostal do šestnáctky.
    34. Patrick SCHMIDT - 1:2
     
    34
    Admira právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Admira se přeci jen dokázala prosadit! Domácí celek zaútočil po pravém křídle. Do pokutového území přiletěl vysoký centr, na který si naskočil PATRICK SCHMIDT a prudkou hlavičkou rozjásal domácí fanoušky!
     
    33
    Stefan Lainer se v souboji s Grozurkem na polovině hrací plochy provinil nedovoleným zákrokem. Admira tak bude rozehrávat přímý kop.
     
    32
    Munas Dabbur mohl s míčem u nohy postupovat do pokutového území, jenže vinou špatného zpracování se připravil o možnost na zakončení.
     
    31
    Patrick Schmidt se v pokutovém území natahoval po stříleném centru z pravé strany hrací plochy. Na Lacknerovu pobídku nedosáhl ani ve skluzu.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a favorizovaný Salzburg zatím potvrzuje roli favorita! Hosté vedou 2:0 a nepouštějí soupeře do šancí.
     
    29
    Salzburg zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde kraloval domácí stoper Fabio Strauss.
     
    28
    Stephan Zwierschitz se skvěle vrátil s rozběhnutým Wolfem. Na poslední chvíli se mu skluzem položil pod nohy a zakopl míč do zámezí.
     
    27
    Admira v posledních minutách o něco zvýšila aktivitu. Domácí fotbalisté se tlačí do útoku, jenže Schmidt tentokrát nedosáhl na kolmici mezi stopery.
     
    26
    Lukas Grozurek zahrával přímý kop domácího celku. Z levé strany vyslal prudký centr na přední tyč. Cican Stankovic míč nechal prosvištět nad břevnem.
     
    25
    Na druhé straně se do zakončení dostal Alexander Merkel, nicméně jeho slabá střela z hranice pokutového území skončila v rukavicích brankáře.
    23. Hannes WOLF - 0:2
     
    23
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg po další nádherné akci přidává druhou branku! Hosté se kombinací na jeden dotek dostali do pokutového území. V roli střílejícího hráče se zjevil HANNES WOLF, který uklidil míč na zadní tyč!
     
    22
    Stephan Zwierschitz vhazoval na pravé straně pokutového území. Jeho aut letěl až do šestnáctky, ale tam nebyl nikdo v červeném.
     
    21
    Hosté zatím zkoušejí překonat obranu domácího celku vysokými nákopy za obránce. Tentokrát musel ven z branky Andreas Leitner, který míč odkopl.
     
    20
    Na další krásnou přihrávku si naběhl Munas Dabbur, jenže podle asistenta rozhodčího stál v době přihrávky v ofsajdu.
     
    19
    Hannes Wolf vyslal krásnou přihrávku mezi obránce domácího celku, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nezareagoval.
     
    18
    Andreas Leitner chtěl urychlit rozehrávku domácí Admiry. Brankář domácího celku přenesl hru na pravou stranu, jenže Diadie Samassékou se stačil vrátit.
     
    17
    Salzburg zahrával rohový kop. Diadie Samassékou odcentroval na zadní tyč, kde se do zakončení tlačil Duje Ćaleta-Car, který na míč nedosáhl.
     
    16
    Andreas Ulmer vyslal vysokou přihrávku za obranu soupeře, jenže domácí stoper Fabio Strauss vystartoval proti míči a odhlavičkoval jej do autu.
     
    15
    Lukas Grozurek napadal rozehrávku Salzburgu na jeho polovině, jenže fotbalisté v bílém si s jeho přítomností hravě poradili.
     
    14
    Hannes Wolf se po autovém vhazování otočil a poslal zpětnou přihrávku na vlastní polovinu. Hostující stopeři si znovu vyměňují krátké přihrávky.
     
    13
    Martin Jakolis táhl ojedinělý výpad domácího celku po pravém křídle. Jakolis svedl souboj s Ulmerem, který mu míč špičkou kopačky ukopl do autu.
     
    12
    Hannes Wolf vymyslel prudkou přihrávku mezi obránce domácího celku. Za jeho pobídkou spěchal Fredrik Gulbrandsen, ale podle rozhodčího stál v ofsajdu.
     
    11
    Marin Pongračić diriguje rozehrávku Salzburgu na vlastní polovině. Zadák hostujícího celku měl dostatek času a poslal míč na pravé křídlo.
     
    10
    Cican Stankovic musel ven z branky! Hostující brankář vystartoval na hranici pokutového území a před Schmidtem odkopl míč do bezpečí.
     
    9
    Salzburg se i po vstřelení úvodní branky dnešního utkání tlačí do útoku. Po levém křídle zaútočil Xaver Schlager, jehož centr skončil v rukavicích brankáře.
     
    8
    Andreas Ulmer se poté ujal rozehrávky následného přímého kopu, nicméně jeho nadýchaný centr skončil v rukavicích Andrease Leitnera.
     
    7
    Markus Lackner ostrým skluzem atakoval Gulbrandsena. Domácí fotbalista může být rád, že za svůj ostrý zákrok neviděl žlutou kartu.
     
    6
    Ulmer potáhl míč na polovinu domácího celku, ale už si netroufl na další průnik a raději si pomohl zpětnou přihrávkou na kolegy z defenzívy.
     
    5
    Do hry se nyní zapojil také brankář Salzburgu. Stanković se vydal až na hranici pokutového území a přenesl hru na pravou stranu hracího pole.
    3. Fredrik GULBRANDSEN - 0:1
     
    3
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Parádní vstup Red Bullu do utkání! Přihrávka z levé strany propadla na hranici pokutového území, kde si míč převzal FREDRIK GULBRANDSEN, obešel brankáře a uklidil míč do prázdné branky!
     
    2
    Zadáci Salzburgu nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Domácí fotbalisté je příliš neatakují.
     
    1
    Admira obstarala výkop do dnešního utkání. Hosté se však hned v úvodu zmocnili míče a vydali se do útoku. Mwepu však po pravém křídle neprošel daleko.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Flyeralarm Admira: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Scherzer – Jakolis, Merkel, Lackner, Ebner, Grozurek – Schmidt.
    Náhradníci: Malicsek, Maranda, Vorsager, Maier, Petlach, Hausjell, Knasmüllner.

    FC Red Bull Salzburg: Stankovic – Lainer, Pongračić, Ćaleta-Car, Ulmer – Mwepu, Samassékou, Schlager – Gulbrandsen, H. Wolf, Dabbur.
    Náhradníci: Walke – Haidara, Onguéné, Valon Beriša, Ramalho, Minamino, Farkas..
     
    Domácí celek dnes hostí nejzvučnějšího možného soupeře. Salzburg s pětašedesáti body kraluje tabulce rakouské Bundesligy a v Evropské lize se navíc kvalifikoval až do semifinále. Admira má na svém kontě bodů čtyřicet šest a aktuálně drží pátou pozici. Na čtvrtý Rapid Vídeň aktuálně ztrácí pouze tři body.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání rakouské Tipico Bundesligy mezi Admirou a Red Bullem Salzburg. Výkop je stanoven na 19 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 34. Schmidt, 90+1. Malicsek – 3. Gulbrandsen, 23. H. Wolf, 37. Mwepu, 58. Gulbrandsen, 61. Dabbur, 83. Dabbur

    Neproměněná penalta: 77. Dabbur (SLZ), brankář Leitner zneškodnil


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:0. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 8:14.
    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Scherzer – Jakolis, Merkel, Lackner (86. Vorsager), Ebner, Grozurek (66. Hausjell) – Schmidt (74. Malicsek).
    Náhradníci: Malicsek, Maranda, Vorsager, Maier, Petlach, Hausjell, Knasmüllner.

    FC Red Bull Salzburg: Stankovic – Lainer, Pongračić, Ćaleta-Car (78. Onguéné), Ulmer – Mwepu, Samassékou, Schlager (68. Haidara) – Gulbrandsen (67. Minamino), H. Wolf, Dabbur.
    Náhradníci: Walke – Haidara, Onguéné, Valon Beriša, Ramalho, Minamino, Farkas.
    thejrc.org