Nový Zéland – Izrael 5:2 (kon.) | KLDR – Mexiko 5:2 (kon.) | Lucembursko – Španělsko 1:10 (kon.)
konec
KLDR
5:2 (3:2, 2:0, 0:0)
Mexiko
Neděle 15.04.2018, 16:30 • Igloo Arena, Granada • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:52 Man Gum Kang - 5:2
     
    39:52
    KLDR právě vstřelila branku!
    Severokorejci se dnes už podruhé trefují ve vlastním oslabení! An našel rozjetého MAN GUM KANGA, který si v souboji 1 na 1 pohrál s mexickým obráncem, jehož si položil na led a nechal ho odklouzat a sám před de Albou nezaváhal. Na tuto úroveň MS se jednalo o krásný gól. Asistence: Čchol Hjok An.
    36:00 Čchol Hjok An - 4:2
     
    36:00
    KLDR právě vstřelila branku!
    Asijský tým početní výhodu využívá a poprvé v zápase odskakuje na dvougólový rozdíl! Od modré čáry vystřelil zápěstím ČCHOL HJOK AN a puk skončil až za de Albou, jenž měl zřejmě zakrytý výhled. Pro Ana jde už o druhou trefu v zápase – 4:2. Asistence: Song Gun Kim a Hjok Čchol Ri.
    19:05 Kwang Ho Kim - 3:2
     
    19:05
    KLDR právě vstřelila branku!
    Teď zase otáčejí skóre Severokorejci! Colas ztratil na obranné modré kotouč a za jeho chybu Mexičané pykají. Čchun Rim Hong nahrál puk mezi kruhy KWANG HO KIMOVI, jenž se trefil nad lapačku de Alby. Asistence: Čchun Rim Hong a Pong Il Ri.
    17:27 Man Gum Kang - 2:2
     
    17:27
    KLDR právě vstřelila branku!
    Hráči z KLDR srovnávají ve vlastním oslabení! Mexické obraně ujel MAN GUM KANG, který si forhendovou kličkou vychutnal de Albu – 2:2. Asistence: In Hjok Kang.
     
    14:10
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí stav zápasu! Při hře 4 na 4 vyslal Rosette do samostatného úniku HECTORA MAJULA, který ho chladnokrevně proměnil – 1:2. Asistence: Alejandro Rosette a Miguel Colas.
    09:28 Luis CRUZ - 1:1
     
    09:28
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané ale rychle srovnávají! Po levém křídle zavezl puk do útočného pásma Santiago Sierra a jeho zpětnou přihrávku uklidil z levého kruhu pro vhazování za Pakova záda LUIS CRUZ. Asistence: Santiago Sierra.
    08:46 Čchol Hjok An - 1:0
     
    08:46
    KLDR právě vstřelila branku!
    Severokorejci se prosazují pár sekund po skončení jejich přesilovky! Od modré čáry vypálil ČCHOL HJOK AN a puk zaplul až za záda de Alby. Asistence: Kwang Ho Kim.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. An (Kw. H. Kim), 18. M. G. Kang (I. H. Kang), 20. Kw. H. Kim (Hong, P. I. Ri), 36. An (S. G. Kim, Ri), 40. M. G. Kang (An) – 10. Cruz (Sierra), 15. Majul (Rosette, Colas)


    KLDR: K. Č. Pak (I. Pak) – M. Č. Kim, P. I. Ri, N. H. Kim, An, Č. H. Kim II., I. Č. Ri, Won – H. Č. Kim, Hong, Kw. H. Kim (C) – S. G. Kim, Ri, I. H. Kang (A) – Č. H. Kim I., M. G. Kang (A), Ku. Č. Kim – Č. G. Kim, Č. R. Kim.
    Mexiko: de Alba (de la Garma) – Ugarte (C), Rosette, Colas, Padilla, Pierce, de la Vega, Obregon (A), Martínez (A) – Majul, Pérez, Chabat – Sierra, Smithers, Cruz – Tommasi, Kelo, Najera – Benabib.

    Rozhodčí: Tzirtziganis (BEL) – Trobajo (ESP), van Grinsven (BEL)

    Diváci: 68
    thejrc.org