Německo – Slovensko 1:4 (kon.)
konec
Německo
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Slovensko
Neděle 15.04.2018, 17:00 • DRFG Arena (Drážďany) • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:11:55)
     
    Je dobojováno. V přípravě před mistrovstvím světa podruhé za sebou Slováci porážejí Němce a zatím si tak vedou dobře v přípravném období.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Zápas se už pouze dohrává a puk mají na svých holích němečtí hráči.
    59:35 Matěj PAULOVIČ - 1:4
     
    59:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. MATĚJ PAULOVIČ obral německého obránce o kotouč, dostal se s ním na pravý kruh a odtud bez větších problémů trefil opuštěnou branku – 1:4. Bez asistence.
     
    58:57
    Natlačili se do blízkosti branky Patrika Rybára. Jenže Slováci poté dokázali kotouč vyhodit na zakázané uvolnění a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    58:30
    Němci to zkoušejí při hře bez brankáře!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:14
    Slováci vypíchli puk a ten se ocitl ve středním pásmu. Oba celky poté střídají a na led skáčou čerstvé posily.
     
    56:45
    Němci se natlačili před branku Slováků a měli před sebou odkrytou branku, tu ale trefit nedokázali. Nyní jdou útočit zase hráči slovenského týmu.
     
    56:00
    Martin Bakoš zaměstnal tři německé hráče, ale ke střele se pak nedostal. Na druhé straně pálil z levé strany Sezemsky, ale jeho rána skončila na lapačce Patrika Rybára.
     
    55:20
    Němci to v závěru třetí třetiny ještě zkouší před slovenskou brankou, aby se pokusili dostat se na rozdíl jediné branky. Zatím se jim to ovšem nedaří.
     
    54:44
    Michaelis poslal puk Tiffelsovi, druhý jmenovaný ale svou střelu poslal jen vedle slovenské branky.
     
    54:08
    Marek Ďaloga se vracel do obrany a poté zasáhl proti střele Němců. Hned na to pak jeho tým založil akci na druhé straně, Bucova přízemní střela ale končí jen na betonech Pielmeiera.
     
    53:28
    Krämmer promáchl v mezikruží a puk tak mají ve své moci znovu hráči Slovenska, kteří na nic nečekají a spěchají do další akce.
     
    52:57
    A hned jsou u kotouče a snaží se s ním projít do útočného pásma. Paulovič se snažil o střelu z pravé strany, ale kotouč za Pielmeierova záda neposlal.
     
    52:36
    I Paulovič už skáče na led a Slovensko je v plném počtu.
     
    52:00
    Němci jsou dlouho v útočné třetině, zatím se jim ale ještě nepodařilo vystřelit. Až nyní z toho byla šance, kterou ale zastavil svým dalším zákrokem Patrik Rybár. A hra je přerušena.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Müller (Pietta, Wagner) – 14. Šimun (Ďaloga, Nagy), 30. Čajkovský (Svitana, Bondra), 41. Nagy (Miklík, Gernát), 60. Paulovič


    Německo: Pielmeier (Niederberger) – Krupp, Zerressen, Nowak, Wagner, Ebner, Sezemsky, Bender, Brückner – Höfflin, Michaelis, Tiffels – Müller, Pietta, Kammerer – Uvira, Loibl, Krämmer – Hafenrichter, Danner, Holzmann
    Slovensko: Rybár (Hrenák) – Čajkovský, Trška, Fehérváry, Ďaloga, Gernát, Grman – Stehlík, Paulovič, Krištof – Cingel, Nagy, Šimun – Kudrna, Bakoš, Hovorka – Miklík, Bondra, Buc – Svitana

    Rozhodčí: Marcus Brill, Sascha Westrich – Gabriel Gaube, David Tschirner
    thejrc.org