Slavia – Olomouc 5:1 (kon.) | Č. Budějovice – Bohemians 1905 3:3 (kon.) | Třinec – Jablonec 3:1 (kon.)
Brno – Plzeň 2:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
2:1 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
Pondělí 16.04.2018, 14:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – O umístění • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Miroslav KROUTIL - 2:1
     
    77
    Brno právě vstřelilo branku!

    Brňané jedinou chytrou přihrávkou doslova odstavili všechny obránce z cesty a toho se jim ve vápně soupeře podařilo využít! První prudkou ránu brankář Sváček dokázal vyrazit, k odraženému míči se hned na to dostal MIROSLAV KROUTIL a vyslal tvrdý projektil rovnou pod břevno. Dezorientovaná obrana neměla nárok zakročit. Zbrojovka si bere vedení zpět.
    45. Tomáš VILČEK - 1:1
     
    45
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Brňané se z vedení dlouho neradovali. Čihák poslal z vlastní poloviny přesný centr, na jehož konci byl Jan Pek. Ránu záložníka Plzně dobře postavený Halouska ještě vyrazil, následné zakončení TOMÁŠE VILČEKA z bezprostřední blízkosti už krýt nemohl. Do vápna Zbrojovky přilétl přesný centr, Vilček si počkal na přihrávku hlavičkou a chladnokrevně poslal míč do sítě.
    41. Marek VINTR - 1:0
     
    40
    Brno právě vstřelilo branku!

    A červení jdou do vedení! Přihrávku na levém křídle přebral MAREK VINTR a navedl si míč přímo do vápna hostů. Obránce před ním couval a neměl se k zákroku a tak se nejlepší střelec Brňanů odhodlal k zakončení. Nádherný přízemní projektil překonal všechny obránce i brankáře a skončil u levé tyče Sváčkovy branky.

    Jaroslav Galba

    Branky: 40. Vintr, 77. Kroutil – 45. Vilček

    Karty:   80. Vintr (BNO), 82. Vintr (BNO), 90. Kroutil (BNO) – 90+2. Živulič (PLZ)


    FC Zbrojovka Brno: Halouska – Pyš, Šustr, Zukal, Hykš, Sedlmajer, Krejčí (68. Holman), M. Vintr (88. Moučka), O. Vintr (75. Třasoň), Kroutil, Růsek (61. Koláčný)
    Náhradníci: Mrázek – Koláčný, Holman, Moučka, Třasoň

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Kadar, Čihák, Živulič, Ryška (83. Svoboda) – Pavlík (C), Suchý (83. Řezáč) – Arzberger (69. Selnar), J. Pek, Pihrt – Vilček.
    Náhradníci: Valeš – Řezáč, Svoboda, Selnar

    Rozhodčí: Slováček – Grečmal, Galář
    ocianews.com