Toronto – Boston 4:2 (kon.) | New Jersey – Tampa 5:2 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 8:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 17.04.2018, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:01:14)
     
    Je dobojováno. Verva nakonec ve třetí části hry zápas otočila na svou stranu. Nejprve srovnal Juraj Mikúš a poté se také prosadil František Gerhát a nakonec prohraný zápas získala Verva zpět a posunuje se v tabulce baráže na druhou pozici!
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Čas se ještě vrací o jednu vteřinu zpět a vhazuje se před brankou Litvínova. Nic to už ale na tomto utkání nezmění.
     
    60:00
    Hlavní sudí si ještě vyžádal video. Zřejmě kvůli časomíře.
     
    60:00
    Obrovská skrumáž před litvínovskou klecí, ze které se domácí nemohli vymanit. Ale všichni hráči Vervy nakonec dokázali pomoci Kantorovi a nakonec puk končí pod jeho tělem!
     
    59:38
    Dvaadvacet vteřin před koncem třetí třetiny je vyloučen Mikúš za podražení a hosté tak mají ještě šanci srovnat. Stále hrají powerplay.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Juraj Mikúš – 2 min., podražení).
     
    59:18
    Hubáček pálil z levého kruhu a proti jeho ráně zasáhl znovu Pavel Kantor, který v posledních chvílích čelí střelám Jihlavy.
     
    59:00
    Hosté jsou v šesti a hrají bez brankáře.
     
    59:00
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:00
    Proti střele Šidlíka zakročil Pavel Kantor, který tak podržel svůj tým a raději pak hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:34
    Řehoř se s pukem pokusil dostat do útočného pásma, ale dále se nedostal. Obrana hostů dokázala domácím sebrat puk a zamířila s ním do útočného pásma.
     
    58:07
    Zbyněk Sklenička vrátil puk Trávníčkovi, ten se posunul blíže Kořenářovi, ale nakonec se před ním ke střele nedostal.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:49
    Hosté se nedostali do útočného pásma a toho využili domácí hráči, kteří se znovu dostali až před Kořenáře. Ten musel po střele Hübla znovu zasahovat.
     
    56:01
    Tak to je pro domácí celek pořádná vzpruha a nyní je Litvínova snad celé kluziště. Naopak hosté jsou pochopitelně jako opaření.
    55:27 František GERHÁT - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav na svou stranu, a to zcela zaslouženě. V průběhu celé třetí třetiny měli obrovský tlak, který už přinesl ovoce a radost v hledišti. FRANTIŠEK GERHÁT získal kotouč, který Kořenář neudržel a poté trefil odkrytou klec – 3:2. Asistence: Daniel Sörvik.
     
    54:35
    Litvínovští ještě více ožili a tlačí se stále před branku hostů. Nyní z levého kruhu pálil František Gerhát a Kořenář se musel znovu zaskvět a po jeho dělovce vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    53:44
    Z pravé strany najížděl na branku hostů František Gerhát, ale jeho zakončení chyběla větší přesnost.
     
    53:10
    Začíná se tedy znovu od začátku a domácí hráči se znovu natlačili před Kořenáře, který čelil další jedovaté střele. Dokázal ale podržet svůj tým a po dalším zákroku přerušil hru.
    52:39 Juraj MIKÚŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva živí naději nejen v tomto utkání, ale také v celé baráži. JURAJ MIKÚŠ dokázal před hostující brankou poslat kotouč za Kořenářova záda a je vyrovnáno – 2:2. Asistence: Daniel Sörvik a Martin Hanzl.
     
    52:26
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:26
    No a tato situace se nelíbila Tomáši Frolovi, který řekl něco ostřejšího směrem k hlavním sudím a dostává za to desetiminutový osobní trest. Zbytečně tak bude Vervě chybět.
     
    52:26
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Tomáš Frolo – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    52:26
    Peter Jánský se provinil postavením v brankovišti a hra je přerušena.
     
    51:56
    Jiří Gula nahodil puk před Kořenáře, ale obrana Jihlavy ho dokázala zastavit a pomohla tak svému brankáři.
     
    51:45
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru zpět před branku Josefa Kořenáře, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce. Domácí tak znovu získali útočné pásmo.
     
    50:31
    Michal Trávníček objel hostující branku a poté předložil přihrávku na Františka Gerháta, ale střela druhého jmenovaného za jeho záda nepronikla.
     
    50:15
    Adam Zeman střílel z pravého kruhu mezi betony Pavla Kantora a domácí brankář je tak musel sklapnout, aby neinkasoval. Puk má ve své moci a opět je hra přerušena.
     
    50:00
    Jsme přesně v polovině třetí třetiny a Dukla má stále jednobrankový náskok. Domácí mají mnohdy až drtivý tlak, střelecky se ale prosadit nedokázali.
     
    49:48
    Erik de la Rose si sjel na pravý kruh a odtud vyslal pořádnou dělovku, kterou ale chytá Pavel Kantor. Ten pak hru přerušuje a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    49:25
    Po střele Tomáše Frola vyrazil Kořenář puk do bezpečí a drží tak stále svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    48:38
    Na druhé straně vyslal skrytou střelu Filip Seman, ale Kantor natáhl svoji hůl a podržel tak svůj tým, který nyní míří do další útočné akce.
     
    47:52
    Po zaváhání Stříteského se málem do velké šance dostal Juraj Mikúš, nakonec vše zažehnala obrana Jihlavy, která tak nepustili domácí do zakončení.
     
    47:43
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:26
    Daniel Sörvik to zkoušel z ostrého úhlu, ale Kořenáře nijak zvlášť neohrozil. Nyní to budou hosté, kdo otočí hru na druhou stranu.
     
    46:52
    Pavel Kantor pomohl rozehrát puk u vlastní branky a do akce tak míří znovu litvínovští hokejisté, kteří se znovu pokusí Kořenáře ohrozit.
     
    46:30
    Další šance pro Litvínov na vyrovnání. Peter Jánský se napřáhl ke střele v jeho těsné blízkosti a Kořenář se zaskvěl dalším parádním zákrokem.
     
    45:13
    Jakub Černý se natahoval po letícím puku, ale měl to na dlouhou hůl a do střely se tak vůbec nedostal. Poté se málem zrodil únik hostů, ale nakonec se stihl do obrany vrátit Frolo a akci hostů zastavil.
     
    44:22
    Michal Trávníček protečoval kotouč do útočného pásma a poté si ho dojel. Z pravé strany pak na Kořenáře pálil Zbyněk Sklenička. Hostující gólman ale zuby nehty drží těsný jihlavský náskok.
     
    43:57
    Frolo byl atakován Čachotským. Domácí bek ale přeci jen získal puk na litvínovskou stranu a jeho tým se tak může dostat do dalšího útoku.
     
    43:30
    Na druhé straně se do střely opřel Zdráhal, ale ta skončila jen vedle Kantorovy branky.
     
    42:48
    Verva svého soupeře doslova ždímá a opět se domácí dostali do obrovského náporu. Sörvik poté získal kotouč a napálil ho jen do Kořenáře.
     
    41:57
    Skleničkovo nahození před Kořenáře sebral jeden z obránců Dukly a hned kotouč poslal do bezpečí. Z náporu Litvínova se tak hosté znovu vymanili.
     
    41:31
    A další nebezpečná situace před jeho brankou a i do třetice byl brankář Dukly velmi pozorný.
     
    41:05
    Hned na to se do další šance dostal Peter Jánský, ovšem Kořenář byl znovu pozorný a jeho střelu také dokázal pokrýt.
     
    40:12
    Domácí se po vhazování natlačili před branku Jihlavy, před kterou vznikla skrumáž. V ní se nejlépe zorientoval Jakub Černý, jeho přízemní střela ale skončila na zákroku Kořenáře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Utkání sleduje 4 642 diváků.
     
    Střely na branku: 17 – 16
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní si domácí zkomplikovali možnost úspěchu v tomto duelu. Filip Seman z vrcholu pravého kruhu prostřelil jak obránce Frola, tak i Pavla Kantora mezi jeho betony. Jihlavští tak strhli vedení na svou stranu a zatím jsou tak blíže třem bodům. Ovšem nebudeme ještě předbíhat, hra je stále otevřená a Litvínovští rozhodně nejsou bez šance. Co nám nabídne další třetina, která začne přibližně v 19:20, se musíme nechat překvapit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Jenže poté se Verva opět neudržela před Kořenářem a přišel ještě průnik hostů do teritoria Litvínova. Více už ale jihlavská Dukla nestihla.
     
    39:23
    Jihlava se drží v útočném pásmu a hosté tak kombinují před Kantorem. Do výraznější šance se ale nedostali a asi naposledy míří do útoku také domácí hráči.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:49
    Tomáš Čachotský na druhé straně ujel až před Kantora, jeho střela ale za jeho zády nekončí.
     
    38:04
    Frolo nahodil kotouč před branku hostů, tam ale neměl nikoho, kdo by ho převzal. Domácí se tak do šance nemohli dostat.
     
    37:44
    Čermák se natlačil před domácí branku, Kantor tak musel zase zasahovat. Nestihl ale puk odehrát spoluhráčům a hra je tak přerušena. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    36:59
    Hosté v závěru druhé třetiny vyhazují puky co nejdále od své branky a zatím se jim daří držet svůj nejtěsnější možný náskok.
     
    35:02
    Šidlík vyhodil puk pryč z vlastního pásma a ve středu hřiště ho zachytil Sörvik, který tak otočil hru na opačnou stranu. Útočit tak jde Litvínov.
     
    34:32
    A Pavel Kantor musel po jedovce hostů zasahovat, ukryl kotouč pod sebou a okamžitě nechal přerušit hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    34:15
    Další střela Litvínova, Hubáček po ní pomohl Kořenářovi a puk vyrazil před sebe. Ten nakonec skončil ve středním pásmu a do útoku míří hosté.
     
    34:07
    Tomáš Frolo se prodral až před Kořenáře a jeho střelu od mantinelu pak brankář Jihlavy vyrazil do ochranné sítě. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    33:21
    David Váňa zachytil rozehrávku domácích a nepustil je tak do zakončení. Josef Kořenář tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    33:14
    No a Michal Trávníček byl zase v ofsajdové pasti a opět se hra stěhuje před útočnou modrou čáru. Vhazovat se tam bude ale až po další komerční přestávce.
     
    32:55
    Další postavení mimo hru při akci Litvínova a hra je opět přerušena a vykázána do středního pásma, kde se bude za okamžik vhazovat.
     
    32:28
    Mikúš trefil pouze Suchánka, který odkulhal na střídačku. Mezitím se hosté dokázali osvobodit a puk letí až před branku Pavla Kantora.
     
    31:53
    Kořenář po další střele domácích vyrazil puk před sebe, najíždějící Sörvik ale netrefil kotouč ideálně a ten tak skončil za Kořenářovou brankou.
     
    31:28
    Juraj Mikúš poslal puk Mikúšovi a druhý jmenovaný ho minul. Do zakončení se tak domácí hokejisté zatím nedostali.
     
    31:10
    Naopak nyní mají šanci domácí hráči, kteří po vyloučení Šidlíka za podražení budou hrát přesilovou hru. Podaří se Litvínovu vyrovnat?
     
    31:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Petr Šidlík – 2 min., podražení).
     
    30:35
    Verva je v plném počtu.
     
    30:25
    Až nyní domácí vyhazují puk až před Kořenáře a jejich oslabení se už chýlí ke svému konci.
     
    29:57
    A nepovedlo se to ani nyní. Dukla opět operovala před branku Kantora, který tak musel čistit prostor před svojí brankou.
     
    29:12
    Hosté drží domácí pod tlakem a na Kantora mířilo několik střel. Zatím ale domácí odolávají. Nicméně nedaří se jim puk vyhodit pryč z pásma.
     
    28:35
    A pro Vervu může být hůře. Gula zbytečně udeřil hostujícího hráče do obličeje a bude pykat dvě minuty za hrubost. Hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jiří Gula – 2 min., hrubost).
     
    27:47
    František Lukeš projel ze středního pásma až do toho útočného. Poté se ale nedomluvil s Jánským a z akce tak nebylo nic. Navíc byla u Kořenáře vysunuta branka za své pozice a nyní dojde k jejímu opětovnému uchycení.
     
    27:40
    Následuje další komerční přestávka.
    27:12 Filip SEMAN - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí pořádná sprcha. FILIP SEMAN se dostal sám na vrchol pravého kruhu a poté přes obránce Frola vyslal střelu, která prošla Kantorovi mezi jeho betony – 1:2. Domácí tak musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: David Čermák a Josef Kořenář.
     
    26:01
    Josef Kořenář opět zasahoval proti střele Viktora Hübla, který na něho pálil těsně před jeho brankou. Nakonec vše pro hosty dobře dopadlo a ti míří znovu do útoku.
     
    25:10
    Hned na to pálil na druhé straně Juraj Mikúš a také Josef Kořenář byl mezi třemi tyčemi pozorný. Akce střídá akci, ale oba gólmani jsou ve druhé části hry zatím velmi pozorní.
     
    24:43
    Střela Radka Hubáčka našla místo znovu ve výstroji Pavla Kantora a ten si tak připsal další přesný zákrok.
     
    24:00
    Na další střelu domácích našli hosté velmi brzkou odpověď. Ale opět to byl Kantor, kdo se dokázal blýsknout dalším zákrokem a hru nechal plynout. U puku je tak znovu domácí Verva.
     
    23:35
    A následná střela Tomáše Frola pak Kořenáře zaměstnala znovu, ten si tak připisuje další přesný zákrok a i nyní je hra zastavena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    23:13
    Na opačné straně se před Kořenáře proháčkoval Martin Hanzl, ale jeho zakončení chybělo více přesnosti.
     
    22:38
    Po další nepřesné akci domácích získali puk hráči Dukly a opět se pokusí dostat se do blízkosti Kantora, kterého by chtěli ohrozit další střelou.
     
    21:51
    Doudera nahodil puk před Kořenářovu branku, ale tam si ho sebrala obrana Jihlavy, která ho zavezla do útočného pásma. Ovšem před Kantorem hosté nic nevymysleli.
     
    21:18
    Znovu se domácí dostali před jihlavskou klec a po střele Marka Baránka zasahoval Kořenář a ten přerušuje hru.
     
    20:38
    František Lukeš dostal od Hübla přihrávku do jízdy a prvně jmenovaný pak vyzkoušel pozornost Kořenáře od modré čáry a hostující gólman uspěl.
     
    20:24
    Další pohlednou akci založila Verva. Hanzl s černým se ale vystavili ofsajdové pasti a hra je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    20:10
    Domácí se po vhazování ve středním pásmu dostali ke kotouči, poté se dostali do útočného pásma. Jenže se hned na to dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Kantora.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 5
     
    První třetina je za námi. V ní se brzy do vedení dostali domácí hráči, kteří zásluhou Jakuba Černého využili přesilovou hru. Hosté postupně srovnali hru a k vidění tak byl útočný hokej z obou stran. Vyrovnání se Dukla dočkala v devatenácté minutě a také to bylo z přesilové hry. Tu dorážkou po vyražení puku Kantorem využil Josef Skořepa. Čeká nás tak zajímavý další průběh tohoto utkání. Druhá třetina začne přibližně v 18:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Bleskově se do útočného pásma proháčkoval Michal Trávníček, který ale své zakončení nezvládl a Kořenář tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    19:40
    Hosté ožili a hned se znovu dostali před branku Litvínova, kde ohrozili Kantora. Ten raději puk přikryl a hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
    18:34 Josef SKOŘEPA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno jest. Petr Straka střílel na Pavla Kantora. Ten puk vyrazil pouze před sebe a JOSEF SKOŘEPA pak odražený kotouč dorazil za jeho záda – 1:1. Začíná se tak zase znovu od začátku. Hosté také využívají svou početní výhodu. Asistence: Petr Straka a Jakub Suchánek.
     
    18:16
    Už se to Vervě povedlo a puk letí až za jihlavskou branku. Hosté tak musí zakládat další akci odzadu.
     
    17:50
    Domácí se nemohou dostat k puku, aby ho vyhodili až před Kořenáře a stále tak čelí tlaku Jihlavy.
     
    17:25
    Dukla se uhnízdila v pásmu Litvínova a Diviš poté pálil na domácího brankáře. Jeho dělovku ovšem pohotově chytil do lapačky a hra je tak znovu přerušena. Velká šance Dukly.
     
    17:10
    Pavel Kantor si nyní připsal první zákrok v přesilové hře hostů a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:01
    Nyní ale budou v oslabení hrát domácí hráči. Sklenička dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    17:01
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Zbyněk Sklenička – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:53
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    16:37
    Michal Trávníček dostal přihrávku těsně před Kořenářovu branku, jeho dělovka ale skončila na jeho přesném zákroku. A hosté se pak znovu osvobozují.
     
    16:13
    Jihlavští se v oslabení zatím dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. I nyní letí puk až před Kantorovu branku.
     
    14:53
    Další početní výhoda pro Vervu. Skořepa dostal dvě minuty za nebezpečnou výstroj – hrál se zlomenou holí a hosté se tak budou muset bránit v oslabení.
     
    14:53
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Josef Skořepa – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    14:19
    Po pěkné kombinaci střílel před domácí brankou Josef Skořepa, ale Kantor na kotouč dosáhl a uklidil ho ve své lapačce. Hru ovšem nechal plynout a rozehrál ho na Sörvika.
     
    13:41
    A opět obránci Jihlavy zabojovali před vlastním brankářem a po zisku kotouče ho vyhodili do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    13:07
    Útok ale Litvínovu nevyšel a domácí před Kořenářem ztratili puk, který si převzali hráči Dukly a okamžitě se pak přesunuli před Kantorovu branku. Ten musel po střele de la Roseho zasahovat a přerušil hru.
     
    12:34
    Kapitán Litvínova Michal Trávníček zabojoval o puk ve vlastní třetině a nakonec ho získal. Hned pak se svými spoluhráči míří na druhou stranu.
     
    12:22
    Šidlík si vyměnil kotouč s Váňou ve vlastním obranném pásmu. Jenže přihrávka druhého jmenovaného nakonec prošla až k litvínovské brance a je z toho zakázané uvolnění Dukly.
     
    12:03
    Následuje další komerční pauza.
     
    11:42
    Viktor Hübl dostal parádní přihrávku na levý kruh a chvilku před ním zívala poloodkrytá branka Jihlavy. Jenže útočník Vervy puk ideálně netrefil a ten skončil na zadním mantinelu.
     
    11:21
    Až nyní se to povedlo a sám Hamill střílel před Kantorem, ten sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil. Domácí gólman hned poslal spoluhráče do akce a po další střele Jánského pak musel znovu Kořenář zasahovat.
     
    10:44
    Erik de la Rose přihrával Hamillovi, ten dnes v pozici obránce puk dobře nezpracoval a do útoku se tak jihlavští hráči nedostali.
     
    09:49
    Hosté se opět natlačili až před branku Kantora, ale před ním tentokráte nevystřelili. Kotouč tak získávají znovu domácí hráči a směřují před Kořenářovu klec.
     
    09:02
    Tomáš Čachotský se ocitl v těsné blízkosti Kantora a jeho nenápadná střela pak skončila na jeho betonech. Domácí brankář raději hru přerušuje.
     
    08:30
    Následuje komerční přestávka.
     
    08:30
    Josef Kořenář se musel znovu hodně otáčet ve svém brankovišti. Viktor Hübl nabil do předbrankového prostoru Peteru Jánskému a ten okamžitě zblízka vystřelil. Hostující brankář si tak připsal pohotový zákrok a hodně tak podržel svůj tým!
     
    07:53
    Znovu mají černou gumu na hokejkách domácí hráči, kteří se stále snaží o navýšení svého náskoku. Zatím se jim to ale nedaří, Jihlava se zodpovědně brání.
     
    07:09
    Doudera zachytil puk ve středním pásmu, ten mu ale odskočil a získala ho tak znovu domácí Verva. A je z toho další průnik do teritoria jihlavské Dukly.
     
    06:34
    Nyní se do útoku dostali hosté, ale před Kantorem nic nevymysleli. Hned na to o puk přišli a s ním už na druhou stranu míří zase domácí hokejisté.
     
    05:58
    Domácí vstřelený gól nakopla a ti se dostali do další šance. Po další střele se k puku dostal Černý, který ho poslal do boční sítě jihlavské svatyně.
    05:14 Jakub ČERNÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale povedlo a Litvínovští využívají svou první přesilovou hru. Marek Baránek znovu střílel na Kořenáře, který vyrazil puk pouze před sebe a před jeho brankou se ocitl nikým nehlídaný JAKUB ČERNÝ, který zametl puk do odkryté branky – 1:0. Asistence: Marek Baránek a Jiří Gula.
     
    04:46
    Litvínovští se usadili v útočném pásmu, ale zatím se hosté drží. Nyní pálil z pravého kruhu Marek Baránek, jenž prověřil Kořenáře, jenž chytá puk do lapačky!
     
    04:24
    Nyní si přesilovou hru zahraje Litvínov. Straka dostal dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Petr Straka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:22
    Poté se ale Litvínovu podařil přechod do útoku, Lukeš si ale na Kořenáře nepřišel.
     
    03:43
    Peter Jánský vyhodil puk z obranného pásma a pokusil se vysunout Viktora Hübla. Druhý jmenovaný ale na kotouč nedosáhl a rázem tak skončila možnost další akce Vervy.
     
    03:32
    Po Andělově nahození skončil kotouč znovu v moci obrany Litvínova, která hned na to ubránila další náznak akce na straně hostujícího celku. Hra je přerušena.
     
    02:56
    A hned se Verva vrhla na útočení. Matoušek mířil za pukem, který se ocitl před Kořenářem, nakonec ale u něho byl dříve jihlavský brankář, jenž ho hned poslal na hokejky svých spoluhráčů, kteří už míří na druhou stranu.
     
    02:13
    Litvínov je už v plném počtu.
     
    01:54
    Erik de la Rose založil další útok, poté se jal ke střele od modré čáry, trefil ovšem pouze holenní chránič kapitána Michala Trávníčka.
     
    01:23
    Až nyní kotouč opouští obrannou třetinu Litvínova. Hráči Jihlavy se sami vykázali ven a musejí tak další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    00:56
    Čachotský pálil na branku Kantora, puk se odrazil k dalšímu jihlavskému hráči a hosté tak stále drží útočné pásmo.
     
    00:13
    A hned je tu vyloučení domácích. Černý inkasuje dvě minuty za poražení a hosté mají jako první výhodu přesilové hry.
     
    00:13
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jakub Černý – 2 min., podražení).
     
    00:13
    Domácí hokejisté po vhazování ve středním pásmu ujeli hned do útočné třetiny, kde se zrodila první šance Litvínova. Juraj Mikúš střílel na Kořenáře, ten chytá.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    K utkání je už vše připraveno a za malý okamžik budeme moci začít. Ještě ale proběhne předzápasová komerční přestávka.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Sörvik, Baránek, Gula, Frolo, Z. Sklenička, Iberer, L. Doudera – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý (A) – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Řehoř, Gerhát, Trávníček (C) – Matoušek, Válek.

    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, Hamill – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Anděl, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák – Půža, M. Hlinka, Rys.

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Brejcha, Pešek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Tři kola před koncem je tabulka vyrovnaná

    1. HC Energie Karlovy Vary – 16 bodů
    2. HC Dukla Jihlava – 13 bodů
    3. Rytíři Kladno – 13 bodů
    4. HC VERVA Litvínov – 12 bodů
     
    Vzájemná utkání

    Dnešní duel obou soupeřů v baráži bude tím posledním. Jihlavští to ale na Vervu umí. Vždyť vyhráli všechny tři předchozí duely. Dvakrát za tři body a jednou za body dva. Potvrdí dnes svou nadvládu nad Severočechy, nebo naopak Litvínovští konečně zaberou a Duklu poprvé porazí?
     
    Nejproduktivnější hráči Jihlavy

    1. Petr Straka 7 bodů (5+2)
    2. Tomáš Čachotský 7 bodů (1+6)
    3. Richard Diviš 7 bodů (1+6)
     
    HC Dukla Jihlava

    To hosté z Jihlavy jsou na tom lépe. Zatím drží druhé místo, které zaručuje účast v dalším ročníku extraligy. Na svém kontě mají třináct bodů, takže na dnešního soupeře mají náskok pouhého jednoho bodu. Je to tedy zatím vše hodně otevřené a zřejmě napínavé až do samotného konce barážových klání. V pátek Jihlava prohrála 4:5 po nájezdech v Karlových Varech. V neděli, jak už bylo zmíněno, brala dva body proti Litvínovu, když vyhrála 2:1 po nájezdech. Dokáže navázat na toto cenné vítězství i dnes v Litvínově? Čeká nás opět skvělá bitva o důležité body, proto si ji rozhodně nenechte ujít.
     
    Nejproduktivnější hráči Litvínova

    1. Viktor Hübl 7 bodů (3+4)
    2. František Lukeš 7 bodů (3+4)
    3. Juraj Mikúš 5 bodů (2+3)
     
    HC VERVA Litvínov

    Domácí Verva Litvínov je zatím v barážové tabulce na posledním čtvrtém místě s dvanácti body. Na své konto si hráči Litvínova připsali dosud čtyři výhry, z toho jednu za dva body. Dále pak připsali jednu prohru po nájezdech a čtyři prohry po základní hrací době. Litvínovští v pátek urvali tři body na Kladně po výhře 3:1 a v neděli zajížděli na jihlavskou půdu. Tam sice vedli v průběhu utkání 1:0, ovšem Dukla dokázala srovnat a nakonec pak Vervu udolala v nájezdech. Dnes tak mají domácí hostům rozhodně co vracet. Připíší si veledůležité body do tabulky, aby se přiblížili opět postupovým pozicím?
     
    Hezký úterní podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět baráž o extraligu a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Dukla Jihlava. Zápasem Vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. J. Černý (Baránek, Gula), 53. J. Mikúš (Sörvik, M. Hanzl), 56. Gerhát (Sörvik) – 19. Skořepa (Straka, Suchánek), 28. F. Seman (D. Čermák, Kořenář)


    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Sörvik, Baránek, Gula, Frolo, Z. Sklenička, Iberer, L. Doudera – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý (A) – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Řehoř, Gerhát, Trávníček (C) – Matoušek, Válek.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, Hamill – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Anděl, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák – Půža, M. Hlinka, Rys.

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Brejcha, Pešek

    Diváci: 4 642
    thejrc.org