Izrael – KLDR 9:1 (kon.) | Nový Zéland – Lucembursko 7:1 (kon.) | Španělsko – Mexiko 14:0 (kon.)
konec
Izrael
9:1 (3:1, 4:0, 2:0)
KLDR
Úterý 17.04.2018, 13:00Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:43
    Izrael právě vstřelil branku!
    V pohodě hrající Izrael dává další branku, tentokrát se poměrně snadno dostal k puku a zakončoval z dobré pozice MAOR SHERF. Asistence: Michael Kozevnikov a Artem Vernyy.
     
    42:15
    Izrael právě vstřelil branku!
    Zkraje třetí třetiny vidíme další branku, ani gólman Il Pak čisté konto neudrží, prostřelil ho MARK REVNIAGA. Asistence: Roey Aharonovich a Aviv Milner.
    37:29 Aviv MILNER - 7:1
     
    37:29
    Izrael právě vstřelil branku!
    A je tu další branka, tentokrát gólmana dokázal z bezprostřední pozice prostřelit poměrně snadno před brankou volný AVIV MILNER. Asistence: Roey Aharonovich.
    31:14 Ilya SPEKTOR - 6:1
     
    31:14
    Izrael právě vstřelil branku!
    ILYA SPEKTOR dává další branku, tentokrát obkroužil klec a vybruslil si před bránu. Jeho rána zapadla do horní části branky. Asistence: Daniel Mazour.
    22:35 Ilya SPEKTOR - 5:1
     
    22:35
    Izrael právě vstřelil branku!
    Dnes aktivně hrající ILYA SPEKTOR byl na kruhu volný, dostal přihrávku a pověsil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Elie Klein a Daniel Mazour.
    20:28 Ilya SPEKTOR - 4:1
     
    20:28
    Izrael právě vstřelil branku!
    Přesilová hra byla využitá. Krásně puk do braky po samostatné akci dovezl ILYA SPEKTOR. Asistence: Elie Klein.
     
    18:07
    Izrael právě vstřelil branku!
    Závěr třetiny se KLDR vůbec nepovedl, inkasuje další branku, tentokrát lehkou střelou z mezikruží překonal gólmana obranou zapomenutý a nehlídaný ARTEM VERNYY. Asistence: Evgeni Kozhevnikov.
    17:28 Daniel MAZOUR - 2:1
     
    17:28
    Izrael právě vstřelil branku!
    Krásná akce, po které se Izraelci dostávají do vedení. Blafák s forhendovým zakončením předvedl DANIEL MAZOUR. Asistence: Ilya Spektor a Michael Kozevnikov.
    08:44 Song Gun Kim - 1:1
     
    08:44
    KLDR právě vstřelila branku!
    Velkou chybu udělůaů tým vedený jako domácí na modré čáře, a tak se dostali do situace dva na jednoho hráči KLDR. SONG GUN KIM nedal po dobré přihrávce soupeři šanci a vyrovnává. . Asistence: Kwang Ho Kim a Čchol Hjok An.
    05:29 Daniel MAZOUR - 1:0
     
    05:29
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael se dostává do vedení, po pěkné přesilovkové kombinaci se prosazuje aktivně hrající DANIEL MAZOUR. Asistence: Daniel Spivak.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Mazour (Spivak), 18. Mazour (Spektor, Kozevnikov), 19. Vernyy (Kozhevnikov), 21. Spektor (Klein), 23. Spektor (Klein, Mazour), 32. Spektor (Mazour), 38. Milner (R. Aharonovich), 43. Revniaga (R. Aharonovich, Milner), 55. Sherf (Kozevnikov, Vernyy) – 9. S. G. Kim (Kw. H. Kim, An)


    Izrael: Tichon (Gokhberg) – T. Aharonovich, Spivak, Kozhevnikov, Kozev, Kozevnikov, Maaravi, Rosenthal, Valeev, Kafri, Hoffman – Klein, Mazour, Spektor – Vernyy, Ben Tov, R. Aharonovich – Revniaga, Milner, Sherf – Greenberg.
    KLDR: K. Č. Pak (38. I. Pak) – M. Č. Kim, P. I. Ri, N. H. Kim, An, Č. H. Kim II., I. Č. Ri, Won – H. Č. Kim, Hong, Kw. H. Kim – S. G. Kim, Ri, I. H. Kang – Č. H. Kim I., M. G. Kang, Ku. Č. Kim – Č. G. Kim, Č. R. Kim.
    thejrc.org