Bulharsko – Tchaj-wan 7:2 (kon.) | Gruzie – Hongkong 11:1 (kon.) | Turecko – Jihoafrická rep. 7:1 (kon.)
konec
Bulharsko
7:2 (1:1, 4:0, 2:1)
Tchaj-wan
Čtvrtek 19.04.2018, 13:00 • Kapské město, Jihoafrická republika • Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:38 MARTIN BOJADŽIEV - 7:2
     
    53:38
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Sedmý gól Bulharů je na světě! MARTIN BOJADŽIEV si vytáhl Lia až před brankoviště a prostřelil jej. Za Tchaj-wanského gólmana sice zaskočil někdo ze spoluhráčů, ovšem kotouč zastavil až těsně za brankovou čárou. To potvrdil brankový rozhodčí, který tak vyvrátil původní výrok hlavního sudího o tom, že gólu dosaženo nebylo. Bez asistence.
    52:30 Ivan HODULOV - 6:2
     
    52:30
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Stav utkání je zase o čtyři góly! IVAN HODULOV zastavil brejk soupeře, sebral kotouč a svou jízdu zakončil až brankou. Asistence: Tomislav Georgijev.
    49:10 I-Čcheng PCHAN - 5:2
     
    49:10
    Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Pozor, je sníženo! I-ČCHENG PCHAN dostal kotouč mezi kruhy, odkud svou, v rámci mezí dělovkou, propálil i gólmana Dimitrova. Asistence: Čch'-Lun Chung a Pching-En Lu.
    38:51 IVAN HODULOV - 5:1
     
    38:51
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Pátý gól Buhlarů je na světě, u levé tyčky byl připraven na dorážku IVAN HODULOV. Asistence: Tomislav Georgijev a Georgi Iskrenov.
    29:04 Daniel DILKOV - 4:1
     
    29:04
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tchaj-wanu se v rozmezí tří minut zhroutil celý zápas. Třetí úder během chvíle přidává za Bulhary DANIEL DILKOV střelou z kruhu. Využitá přesilovka a stav 4:1! Asistence: Martin Nikolov a Janaki Gatčev.
    27:40 Martin BOJADŽIEV - 3:1
     
    27:40
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři jdou do dvougólového trháku! MARTIN BOJADŽIEV vystihl rozehrávku soupeře, dostal se do úniku a svou střelou se nemýlil. Bez asistence.
    26:24 Tomislav GEORGIJEV - 2:1
     
    26:24
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    I Bulhaři využívají přesilovku a zase vedou! TOMISLAV GEORGIJEV pohotově dorazil do sít pokus Muhačeva, 2:1! Asistence: Stanislav Muhačev.
    17:47 Pcho-Jün HSIAO - 1:1
     
    17:47
    Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Přesilovka využita, je vyrovnáno! PCHO-JÜN HSIAO zamíchal s kotoučem mezi kruhy a následně jej poslal pod břevno Dimitrovy brány.. Asistence: Pching-En Lu a Jien-Lin Šen.
    12:27 Daniel DILKOV - 1:0
     
    12:27
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Polovina třinácté minuty a skóre je otevřeno! Z kruhu vypálil Janaki Gatčev, jeho střelu sice gólman Liao vyrazil, následně si ale puk chtěl posunout hokejkou pod sebe, což se mu však hrubě nepovedlo. Kotouč posunul vedle sebe přímo na hůl DANIELA DILKOVA, jenž neměl problém zblízka minout prázdnou branku. Asistence: Janaki Gatčev.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 13. Dilkov (Gatčev), 27. T. Georgijev (Muhačev), 28. Bojadžiev, 30. Dilkov (M. Nikolov, Gatčev), 39. Hodulov (T. Georgijev, Iskrenov), 53. Hodulov (T. Georgijev), 54. Bojadžiev – 18. Pcho-Jün Hsiao (Lu, Šen), 50. Pchan (Chung, Lu)


    Bulharsko: Dimitrov (Stojnov) – Božanov, I. Georgijev, Stojlov, Stefanov, K. Dikov, Mladenov – Muhačev, Hodulov, T. Georgijev – Iskrenov, Gatčev, M. Nikolov – Dilkov, V. Dikov, Vasilev – Bojadžiev, Stojadinov.
    Tchaj-wan: Liao (D. Čchang) – Šen, I-Č. Tchang, Pchan, W-T. Čchang, Tchi – Šen, Pcho-Jün Hsiao, Wang – Pcho-Jüan Hsiao, Lu, H-Ch. Jang – Chung, Tsao, Tchien.

    Rozhodčí: Magnusson (Švédsko) – Burger (Jihoafrická republika), Polak (Polsko)

    Diváci: 30
    thejrc.org