Slovensko – Finsko 2:5 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Kanada – USA 6:4 (kon.)
Rusko – Francie 7:1 (kon.)
konec
Slovensko
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Finsko
Čtvrtek 19.04.2018, 12:35Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
    59:32 Jesperi KOTKANIEMI - 2:5
     
    59:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Slovái chybovali a na bránu se řítil Niklas Nordgren, ten ještě přihrál JESPERIOVI KOTKANIEMIMU a ten už v poklidu uklízí do prázdné brány. Asistence: Niklas Nordgren.
    55:19 Toni UTUNEN - 2:4
     
    55:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto! Lundell posunul puk na modrou čáru k TONIMU UTUNENOVI, který se s ničím nepáral a poslal puk na bránu, ten se zastavil až v síti! Finsko vede 4:2. Asistence: Anton Lundell, Kristian Tanus.
    39:08 Anton LUNDELL - 2:3
     
    39:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové také využívají přesilovku a opět tak vedou o jeden gól! Tanus dobře viděl před bránou ANTONA LUNDELLA, poslal mu prudkou přihrávku na teč, ta gólem ještě neskončila, k dorážce se ale opět dostal Lundell a napodruhé se již nemýlil! Asistence: Kristian Tanus, Toni Utunen.
    36:02 Maxim ČAJKOVIČ - 2:2
     
    36:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To byla bleskurychle využitá přesilová hra! Kňažko si vybruslil až před brankáře Anunnena, kterého nepřekonal, puk se ale odrazil přímo na holi k dojíždějícímu MAXIMU ČAJKOVIČOVI, který poslal puk mezi betony finského brankaře! Asistence: Samuel Kňažko, Kristián Kováčik.
    32:19 Oliver OKULIAR - 1:2
     
    32:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci uděřili jako blesk z čistého nebe! Čajkovič našel na modré čáře, uplně OLIVERA OKULIARA, který při svém druhém dnešním samostatném nájezdu se již nemýlil a snižuje tak skóre! Asistence: Maxim Čajkovič, Kristian Kováčik.
    30:24 Niklas NORDGREN - 0:2
     
    30:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry pálil Utunen, k dorážce se dostal Lundell, kterému se sice dorážka také nepovedla, ta ale skončila u úplně volného NIKLASE NORDGRENA, který už puk uklidinil do prázdné brány! Asistence: Anton Lundell, Toni Utunen.
    01:50 Leevi AALTONEN - 0:1
     
    01:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové vedou 1:0! K dorážce před bránou se dostal LEEVI AALTONEN, který nedal brankaři Hlavajovi nejmenší šanci! Asistence: Arttu Nevasaari, Anton Lundell.
    Marken.cz

    Lumír Mistr

    Branky a nahrávky: 33. Okuliar (Čajkovič, Kováčik), 37. Čajkovič (Kňažko, Kováčik) – 2. Aaltonen (Nevasaari, Lundell), 31. Nordgren (Lundell, Utunen), 40. Lundell (Tanus, Utunen), 56. Utunen (Lundell, Tanus), 60. Kotkaniemi (Nordgren)


    Slovensko: Hlavaj (Vyletelka) – Dlugoš, Turan, Ilenčík, Kňažko, Zekucia, Bučko, Česanec, Huděc – Sojka, Džugan (C), Mrazík – Okuliar, Kováčik (A), Čajkovič – Zůbek, Ferenyi, Tkáč – Sarvaš (A), Paulíny, Čederle.
    Finsko: Annunen (Huhtamaa) – Thomson, Utunen (C), S. Salmela (A), Nousiainen, Kokkonen, Honka – Kotkaniemi, Nordgren, Kakko – Killinen, Ranta, Tanus (A) – Aaltonen, Lundell, Nevasaari – Hirvonen, Moilanen, Petman.

    Rozhodčí: Alarie (CAN), Mollard (SUI) – Chaput (CAN), Shishlo (RUS)
    bahis siteleri