Kazaň – Rostov 1:1 (kon.) | Machačkala – Ural 0:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:1 (0:0)
FK Ural
Sobota 21.04.2018, 18:00 • Anži-Arena, Kaspijsk • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Juan Lescano si na vzdálenější pravé tyči naběhl na krásný přetažený centr z levé strany hřiště a chytře hlavičkoval do protipohybu hostujícího brankáře, Jaroslav Godzjur ale předvedl úžasný reflexivní zákrok, když míč pravou rukou vyrazil!
     
    90+1
    Nad rámec utkání bylo nastaveno 5 minut!
     
    90
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexej Jevsejev, přichází Nikita Gluškov.
     
    90
    Amur Kalmykov ve středovém kruhu stáhl jednoho z protihráčů za rameno a za taktický faul viděl žlutou kartu.
     
    86
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Vladimir Ilin, přichází Artem Fidler.
    84. Eric BICFALVI - 0:1
     
    84
    Ural právě vstřelil branku!
    ERIC BICFALVI si naběhl na krásnou kolmou přihrávku a na pravé straně hřiště napřáhl k nádherné střele zpoza šestnáctky, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! FK Ural vede rázem 1:0! Asistence: Petrus Boumal.
     
    81
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Sergej Bryzgalov, přichází Amur Kalmykov.
     
    75
    Guram Tetrašvili krásně roztáhl hru na pravou stranu šestnáctky, odkud po jeho kolmé přihrávce přišel nádherný centr do ohně, a na vzdálenější levé tyči mohl skórovat Alexandr Prudnikov, jenže v akrobatické pozici míč levačkou ve vzduchu minul a ke střele nedošlo!
     
    66
    Ural napřáhl na hranici šestnáctky k nebezpečné přízemní střele, která mířila přesně k přední levé tyči, střídající brankář Alexandr Budakov ji ale skvělým zákrokem vyrazil na rohový kop!
     
    65
    Giorgi Loria si poranil levý loket po srážce se svým spoluhráčem a není schopen v zápase pokračovat. Machačkala tedy sáhla ke střídání brankářů. Do brány šel Alexandr Budakov.
     
    64
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Giorgi Loria, přichází Alexandr Budakov.
     
    63
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Magomed Musalov, přichází Alexandr Prudnikov.
     
    57
    Ivan Markelov ostrým skluzem zastavil útok Uralu tažený podél levé postranní čáry a viděl žlutou kartu.
     
    53
    Eric Bicfalvi mohl dvakrát skórovat, jenže v obou případech ho dvakrát krátce po sobě fantasticky vychytal domácí brankář Giorgi Loria! Eric Bicfalvi nejprve pálil z hranice šestnáctky ke vzdálenější pravé tyči a poté z prostoru v blízkosti značky pokutového kopu, i s jeho následnou přízemní střelou si ale domácí brankář poradil, když ji fantastickým zákrokem vyrazil. Obrovská šance!
     
    39
    Arsen Chubulov vyvážel na ose hřiště míč od vlastní šestnáctky a Roman Jemeljanov ho zezadu zatáhl za pravou ruku. Rozhodčí měl situaci jako na dlani a udělil mu rychle žlutou kartu.
     
    36
    Ural mohl podniknout rychlý protiútok, jenže z něho nic nebylo a Othman El Kabir byl za ostrý faul potrestán žlutou kartou.
     
    32
    Obránce Uralu Varazdat Harojan to přehnal s důrazem a viděl za faul v blízkosti šestnáctky žlutou kartu.
     
    29
    Ihned po skvělém zákroku Jaroslava Godzjura přišla dorážka v podání Vladimira Polujachtova, který ve skluzu usměrnil míč vedle brány a navíc nepříjemně zasáhl brankáře, takže viděl žlutou kartu.
    28. Brankář Jaroslav Godzjur podržel Ural skvělým zákrokem!
     
    28
    Arsen Chubulov po přiťuknutí Paula Antona pohotově vypálil v blízkosti hranice šestnáctky a jeho přízemní střela mířila přesně k levé tyči, kde ji skvělým zákrokem vyrazil Jaroslav Godzjur!
     
    27
    Machačkala po následném protiútoku vydřela na pravé straně hřiště rohový kop a po pěkném centru se dostal uprostřed šestnáctky k hlavičce Miral Samardžić, který ve výskoku hlavičkoval k zemi a pouze do náruče Jaroslava Godzjura!
     
    11
    Miral Samardžić ve středovém kruhu vlétl do hlavičkového souboje s Vladimirem Ilinem a došlo k nepříjemnému střetu hlavami, po kterém domácí obránce viděl první žlutou kartu utkání.

    Tomáš Reiner

    Branky: 84. Bicfalvi (Boumal)

    Karty:   11. Samardžić (MCK), 29. Polujachtov (MCK), 57. Markelov (MCK), 90. Kalmykov (MCK) – 32. Harojan (URA), 36. El Kabir (URA), 39. Jemeljanov (URA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:16.
    Anži Machačkala: G. Loria (64. Budakov) – Musalov (63. Prudnikov), Bryzgalov (81. Kalmykov), Samardžić, Polujachtov – Anton, Tetrašvili (C) – Dančenko, Chubulov, Markelov – Lescano.
    Náhradníci: Sugrobov, Budakov – Chamdamov, Budkivskij, Poku, Glebov, Armaș, Prudnikov, Bakajev, Kalmykov, P. Jakovlev.

    FK Ural: Godzjur – Kulakov (C), Dinga, Harojan, Merkulov – Boumal, Jemeljanov – Jevsejev (90. Gluškov), Bicfalvi, El Kabir – Ilin (86. Fidler).
    Náhradníci: Poletajev, Baklov – Balažic, Dancev, Bavin, N. Černov, Gluškov, Jegoryčev, Fidler, Bevejev, Portňagin, E. Manučarjan.

    Rozhodčí: Kirill Levnikov. Asistenti: R. Usačev, K. Šalamberidze. Čtvrtý rozhodčí: Kukujan
    thejrc.org