Wolfsberger – Sturm Graz 2:1 (kon.) | Mattersburg – St. Pölten 1:1 (kon.) | Linz – Austria 1:0 (kon.)
konec
SV BauWelt Koch Mattersburg
1:1 (0:1)
SKN St. Pölten
Sobota 21.04.2018, 18:30 • Pappelstadion, Mattersburg • Rakouská Bundesliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Zdravím všechny příznivce rakouského ligového fotbalu. Tamní Bundesliga se pomalu chýlí ke konci a v rámci jejího 31. kola na sebe narazí dva týmy z dolních pater tabulky – SV BauWelt Koch Mattersburg a SKN St. Pölten. Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    SV BAUWELT KOCH MATTERSBURG

    BauWelt se pohybuje v klidných vodách, v tabulce mu totiž patří sedmá příčka a poslední St. Pölten je o propastných 28 bodů zpět. Mattersburg si tedy může závěr sezóny užít víceméně s klidnou hlavou. Vyhrát dokázal v dosavadním průměru sezóny průměrně jednou za tři zápasy. Jeho jednoznačně nejlepším střelcem je Bosňan Smail Prevljak, jenž se prosadil již čtrnáctkrát a obstaral tak třetinu branek svého mužstva.
     
    SKN ST. PÖLTEN

    Tým ze St. Pöltenu je jednoznačným otloukánkem letošního ročníku rakouské Bundesligy. V tabulce je pevně připoután na sestupovém desátém místě, a ačkoliv mu ještě plápolá teoretická jiskřička naděje na záchranu, jedná se už spíše pouze o matematické úvahy. Svěřenci trenéra Jochena Fallmanna zvítězili za třicet utkání pouze dvakrát a momentálně je svírá nelichotivá série šesti proher. Jak si povedou na hřišti favorizovaného Mattersburgu?
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY V SEZÓNĚ

    12.8.2017: St. Pölten – Mattersburg 1:1
    28.10.2017: Mattersburg – St. Pölten 0:0
    10.2.2018: St. Pölten – Mattersburg 0:3.
     
    Úvodní sestavy:

    SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Novak, Ortiz, Mahrer, Lechner – Hart, Jano – Okugawa, Seidl, Gruber – Prevljak.

    SKN St. Pölten: Riegler – Stec, Huber, L. da Silva, Ingolitsch – Ambichl, Rasner – Atanga, Hofbauer, Schütz – Vucenovic.

    Rozhodčí: Schörgenhöfer.
     
    Oba trenérské tábory zvolily stejná rozestavení, a to poměrně často používaný formát 4-2-3-1. Doufejme, že se týmy předvedou v lepším světle, než v posledních kolech, a uvidíme pohledné utkání.
     
    Rozhodčí Schörgenhöfer už přivádí hráče obou celků na hrací plochu. Mattersburg oblékl tradiční zelenobílé dresy, zatímco se St. Pölten představí v červené barvě. Utkání na Pappelstadionu za chvilku vypukne!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop si vzali na starost domácí fotbalisté a v poklidu kombinují na vlastní obranné polovině. Balón putuje mezi kopačkami obou stoperů.
     
    1
    César Ortiz se už rozmýšlel, zda neposlat míč kupředu, nakonec si to však přeci jen rozmyslel a přihrál až na brankáře Markus Kuster, jenž má opět spoustu času.
     
    2
    Masaja Okugawa dostal k radosti téměř prázdných tribun dobrý míč do běhu na levé křídlo. Rozhodl se pro střílený centr, ale netrefil jej ideálně a míč končí v zámezí.
     
    3
    Nyní Masaju Okugawu zradilo zpracování prudké přihrávky, čímž dostal Sandro Ingolitsch šanci na přerušení akce. Stejný hráč hostů o chvíli později fauluje u autové čáry.
     
    4
    Standardku si vzal na povel Jano. Centr z kopačky mattersburgského špílmachra doputoval na hlavu Daniela Schütze, jenž jej dostal mimo šestnáctku.
     
    5
    Martin Rasner individuálně pronikal přes půlicí čáru. Mattersburg ale nepřipustil potenciální ohrožení branky a Manuel Seidl akci ukončil taktickým faulem.
     
    5
    BauWelt opět rozehrává velice rozvážně a bylo k vidění hned několik přihrávek brankáři za sebou. Nyní už však César Ortiz posílá dlouhý balón vpřed.
     
    6
    Michael Lechner si u levé autové čáry parádně poradil s těžkým nákopem a dokázal jej udržet na hrací ploše. Mattersburg z akce nic nevytěžil, na míči ale nadále zůstává.
     
    7
    Andreas Gruber se prezentoval technickými finesami a nasadil hostujícímu Luanu Leitemu da Silvovi nepopulární housle. Z následného rohového kopu už nic nebylo, situace se ovšem bude opakovat.
     
    9
    Domácí měli k dispozici už třetí rohový kop krátce po sobě. Rozehrával jej Andreas Gruber. Nacentroval poměrně dobře, Christoph Riegler byl ale pozorný a pěstmi poslal míč do bezpečí.
     
    10
    St. Pölten se vůbec poprvé podíval do pokutového území. Přetažený centr doplachtil až na hlavu Davida Atangy, jehož pokus o sklepnutí do druhé vlny zachytila defenziva domácích.
     
    11
    Mattersburg se pomalu sune zpět na útočnou polovinu. Michael Novak prováděl autové vhazování, které Masaja Okugawa nezpracoval ideálně a Christoph Riegler bude vykopávat od své klece.
     
    12
    Nepřesnost zhatila taktéž útok St. Pöltenu. I v tomto případě vše končí pouze odkopem od branky.
     
    13
    David Atanga rozkmital své rychlé nohy a pláchl po pravé lajně. Poté předal míč do středu Danielu Schützovi, který možná trošku zbytečně brejkovou situaci zpomalil a přihrál dozadu.
     
    14
    Sandro Ingolitsch vhodil míč do hry v hloubi vlastní obranné poloviny. St. Pölten se z ní dokázal dostat, leč pouze za cenu jednoduchého odkopu, který sbírají domácí.
     
    15
    César Ortiz si seběhl k vlastnímu brankáři a řekl si o míč. Markus Kuster mu jej rukou poslal, Ortiz se ale nechystá k rychlému útoku a míč vrací zpět na strážce mattersburgské klece.
     
    16
    Mattersburg zatím praktikuje takovou uspávací taktiku. Drtivou většinu času drží míč na kopačkách, zároveň se však pohybuje daleko od soupeřovy branky. Zatím to není nikterak strhující podívaná.
     
    17
    Mattersburg si teď poměrně pěkně narazil míč ve středu pole a hrát mohl Masaja Okugawa. Ten měl trošku problémy s obráncem, a vrátil tedy dozadu na Césara Ortize.
     
    18
    A opět známý scénář. Domácí stopeři Thorsten Mahrer a César Ortiz si v poklidu vyměňují přihrávky, přičemž soupeř rezignuje na jakýkoliv presing.
     
    19
    Nakopnutý míč měl najít po pravém křídle nabíhajícího Michael Novak, ale byl jemně tečován. Mattersburg má k dispozici další kop od rohového praporku.
     
    20
    Centr Andrease Grubera dostal Christoph Riegler pěstmi za pokutové území. Akce pokračovala a Michael Novak stříleným centrem napálil nejbližšího obránce St. Pöltenu.
     
    21
    Michael Novak našel svým autovým vhazováním pouze protihráče. Jednalo se o Martina Rasner, jehož přihrávka ovšem vyšla do ztracena a hrát tak může Mattersburg.
     
    22
    Hostující David Stec si ve vlastním pokutovém území chytře podržel na zádech dotírajícího protivníka a dal tak šanci brankáři, aby míč v klidu sebral do rukavic.
     
    23
    Tribuny tiše zahučely, když za obranu St. Pöltenu zamířil dlouhý nákop. Hnal se za ním Smail Prevljak, který se zatím vůbec nemůže dostat do hry. Platí to i nadále, protože za míčem včas vystartoval Christoph Riegler.
     
    24
    Andreas Gruber dostal pěkný balón do běhu a okamžitě jej cpal před branku. Hosté ale neměli problémy, Michael Huber byl totiž na správném místě a zahrál do autu.
     
    25
    Markus Kuster vyběhl poměrně daleko z branky Mattersburgu. Dvakrát si míč přihrál s Césarem Ortizem a poté vyslal nákop kupředu, kde se domácí hráči provinili útočným faulem.
     
    26
    První velká šance je na světě a měli ji hosté! Daniel Schütz vrátil míč dozadu na Michaela Ambichla, jenž poslal parádní centr na vzdálenější tyč. Tam hlavičkoval vzrůstem nevysoký David Atanga a těsně přestřelil.
     
    27
    Daniel Schütz se rozhodl standardku ze středového kruhu vyřešit dlouhým centrem. Ten byl snadným soustem pro brankáře Markuse Kustera.
     
    29
    St. Pölten právě vstřelil branku!
    A je to tady, outsider jde do vedení! Daniel Schütz na sebe na levé straně parádně navázal beka a prohnal se až do šestnáctky. Celou akci poté vyšperkoval milimetrovým centrem na DAVIDA ATANGU, jenž už se tentokráte nemýlil a zblízka překonal zkoprnělého gólmana.
    29. David ATANGA - 0:1
     
    30
    Mattersburg se okamžitě pokusil o reakci, ale zatím se mu absolutně nedaří. Centr Andrease Grubera skončil až za brankou a Christoph Riegler tedy bude vykopávat.
     
    31
    Rohový kop pro St. Pölten! Zasloužil se o něj Daniel Schütz, jenž zblízka napálil blokujícího Césara Ortize. Hráči se už sunou před branku.
     
    32
    Thorsten Mahrer se vyšrouboval ze všech nejvýše a hlavou dostal balón do bezpečné vzdálenosti od své svatyně. Michael Novak se poté na levé straně utopil ve vlastních kličkách.
     
    33
    Standardku z uctivé vzdálenosti rozehrál Jano. Odvrácený míč se k němu ještě vrátil, žádného ze spoluhráčů však nenalezl ani napodruhé.
     
    34
    Hosté pobyli v ofenzivě a obléhali pokutové území. Centr Dominika Hofbauera zastavila obrana, a poté se díky špatnému prvnímu kontaktu dostal Michael Ambichl do zámezí.
     
    35
    Mattersburg měl zajímavě rozjetý protiútok, ale opět jej řešil moc profesorsky, a nakonec to skončilo tak, že se míč kutálí znovu ve středovém kruhu.
     
    36
    Smail Prevljak se na hrotu statečně bil s přesilou. Nutno uznat, že jej Sandro Ingolitsch ve vápně trošku držel, ale nakonec byl odpískán útočný faul právě bosenskému útočníkovi, jenž po ztrátě míče atakoval protihráče skluzem.
     
    38
    Nyní se už z ochozů začíná ozývat nespokojený pískot, Mattersburg si totiž znovu přihrává před vlastní brankou a nikam se nežene, ačkoliv prohrává.
     
    39
    Penalta pro Mattersburg! Nečekaně odražený míč zastihl hostující defenzivu v nedbalkách a propadl za ni. K míči se tedy dostal Andreas Gruber a za ruku jej zatáhl David Stec.
    39.
     
    39
    David Stec za svůj zákrok navíc vidí červený kartonek, byl totiž posledním obráncem svého týmu. Velká komplikace pro St. Pölten!
     
    40
    Vyrovnáno ovšem není! K exekuci pokutového kopu se postavil kanonýr Smail Prevljak, ale zakončil prachbídně. Christoph Riegler správně skočil na pravou stranu a střelu, která svištěla těsně nad zemí, úspěšně vyrazil. Mattersburgu se zatím nedaří vůbec nic.
    40. Penalta
     
    41
    V oblasti půlicí čáry zůstává ležet hostující David Atanga. Na hřiště musí nastoupit zdravotnický sbor, který pomohl záložníkovi zpátky na nohy a odvedl jej do zámezí.
     
    42
    Jano rozehrával rohový kop z levé strany. Nacentroval poměrně kvalitně, ale míč šel Césaru Ortizovi přeci jen trošku na temeno a podle toho také příliš vysoké zakončení dopadlo.
     
    43
    Jano se s pomocí Smaila Prevljaka dostal až na hranu šestnáctky St. Pöltenu, odkud posílal míč před branku, ale ani teď si nepotykal s přesností.
     
    44
    St. Pölten se už snaží o kontrolu hry a především o její zjednodušení. Michael Ambichl si tedy nekomplikoval situaci a poslal míč nákopem na útočnou polovinu.
     
    45
    Manuel Seidl se za hranou šestnáctky opřel bez přípravy do skákavého míče. Měl to těžké a zakončení nezvládl podle představ, Christoph Riegler zasahovat nemusel.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První půle byla dlouho poměrně nezajímavá, ale v jejím závěru se začaly dít věci. Skóre otevřel David Atanga a poslal poslední tým tabulky do vedení. To St. Pölten stále drží, ačkoliv musel čelit pokutovému kopu. Poté, co si červenou kartu prohlédl David Stec, však nechal střílející Smail Prevljak vyniknout Christopha Rieglera! Mattersburg se doposud prezentoval poněkud laxním dojmem a pokud chce pomýšlet na obrat, musí přepnout na jiný rychlostní stupeň, ačkoliv bude soupeř dohrávat v početní nevýhodě.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:32.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle vstoupil pochopitelně aktivněji domácí Mattersburg a hned se dostal ke střele. Andreas Gruber ji ovšem zpoza pokutového území poslal mimo prostor branky.
     
    47
    Smail Prevljak se u autové čáry provinil útočným faulem. K zemi se poroučel Michael Huber a rozhodčí neváhal s odpískáním.
     
    49
    Andreas Gruber se velmi dobře prokličkoval až do pokutového území St. Pöltenu, přičemž možná trošku na hranici pravidel odstrčil bránícího Sandra Ingolitsche. Následná střela minula vzdálenější tyč je o kousek!
     
    50
    Mattersburg o poločase dost možná zažil bouři v kabině, po návratu na hrací plochu je totiž jako vyměněný. Další kombinace vyústila v rohový kop, který Jano ke své smůle nekopl nejlépe.
     
    51
    Balón přilétl z kopačky Jana na oblast penaltového puntíku. Tam hlídkoval Smail Prevljak, jehož volej skončil vysoko nad brankou, ačkoliv byla pozice velice nadějná.
     
    52
    Domácí tým poprvé střídá. Ze hřiště odchází Manuel Seidl, nahrazuje jej Stefan Maierhofer.
     
    53
    Obrovská šance! Míč se uvnitř pokutového území odrazil k Andreasi Gruberovi. Tomu volej vůbec nesedl, nicméně po zákroku Christopha Rieglera mohl Masaja Okugawa dorážet do víceméně prázdné klece. Pálil ale vysoko nad!
     
    54
    Druhý poločas je vskutku atraktivní, na druhé straně se za obranou objevil David Atanga. Ještě si troufl na drzou zasekávačku, při které se ale dostal až za vápno, a poté nastřelil bránícího Thorstena Mahrera.
     
    56
    Stefan Maierhofer moc dlouho přemýšlel, co s míčem. Dal tedy šanci Davidu Atangovi, jenž se vydal do rychlé protiakce, ale zhatil ji nepřesnou přihrávkou.
     
    57
    Stefan Maierhofer se dostal k míči u rychle jej nastřelil před branku. Ke své smůle trefil pouze prostor, odkud odvracel Michael Huber.
     
    58
    A další obrovská příležitost Mattersburgu! Standardku rozehrál Andreas Gruber centrem do vápna. Christoph Riegler vyrazil poněkud nešťastně před sebe, leč dorážející Jano trefil právě ležícího gólmana, jenž střelu spektakulárně vychýlil na roh.
     
    59
    Domácí pokračovali v obléhání branky. Tlak přerušil postranní rozhodčí, jenž odhalil evidentní ofsajdové postavení Andrease Grubera. St. Pölten rozehrává.
     
    61
    Je neuvěřitelné, co dnes Mattersburg nepromění! Rohový kop doplachtil přesně na hlavu Smaila Prevljaka. Ten dobře tlačil míč ke vzdálenější tyči, ale v dráze střely se najednou objevil záložník Martin Rasner a těsně před čárou ji vykopl!
     
    62
    David Atanga se z důvodu ofsajdu nemohl zapojit do hry, chytře tedy pustil balon na Daniela Schütze, jehož centr hlavou odvrátil César Ortiz.
     
    63
    Smail Prevljak neskrývá rozčarování nad verdiktem sudího, ale Daniela Schütze na půlicí čáře fauloval zcela jistě. Hosté mohou v klidu rozehrát a podržet míč na svých kopačkách.
     
    64
    St. Pölten se i v oslabení dokáže vymanit z tlaku a zaútočit. Další taková situace nastala právě teď a do akce musel stoper Thorsten Mahrer, který dostal míč do bezpečí.
     
    65
    Daniel Schütz odvedl kus dobré práce a dopravil balón k Davidu Atangovi. Ten si troufl do souboje jeden na jednoho, pro St. Pölten z toho ale nic nevzešlo, Atangovi totiž míč utekl do autu.
     
    67
    Aktivní David Atanga dělá domácí obraně velké potíže. Stejně tak tomu bylo i teď a Thorsten Mahrer (MTT) jej zastavil za cenu žluté karty.
     
    68
    Z nadějného volného přímého kopu hosté nic nevytěžili, právě faulovaný David Atanga totiž pálil nízko a nedostal střelu přes hlavy hráčů ve zdi.
     
    70
    Stefan Maierhofer dostal dárek v podobě odraženého balónu. Z penaltového puntíku si ale střelu chystal tak dlouho, až ji bek zblokoval. Stefan Maierhofer se poté provinil vysokou nohou a zmar Mattersburgu podtrhl Smail Prevljak, jenž po odpískání trefil z bezprostřední blízkosti pouze horní tyč.
     
    71
    Střídání v týmu SV BauWelt Koch Mattersburg: ze hřiště odchází Florian Hart, přichází Patrick Bürger.
     
    71
    Stefan Maierhofer je po příhodu na hřiště jednoznačně nejaktivnějším domácím hráčem. Nyní z levé strany posílal další prudký centr, proti kterému zasáhli stopeři.
     
    72
    Jako bych to přivolal, v hlavní roli opět Stefan Maierhofer! Andreas Gruber prodloužil míč chytře hlavou za sebe a po obrovské chybě defenzivy St. Pöltenu pálil první jmenovaný ve stoprocentní příležitosti. Balón mu však hrubě nesedl a ke zděšení většiny publika skončil znovu na tribuně!
     
    74
    Mattersburgu se už začíná čas na vyrovnání a případný obrat nepříjemně krátit. Další akce byla poněkud bezzubého charakteru a Luan Leite da Silva byl připraven.
     
    75
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Martin Rasner, přichází Philipp Malicsek.
     
    76
    Michael Huber se rozhodl z vlastní obranné poloviny jednoduše nakopnout míč kupředu. Dobře si jej zpracoval domácí Florian Hart a po ladné otočce rozehrává do strany.
     
    77
    Jano ztratil kontrolu nad míčem, který následně kapitánovi Mattersburgu utekl do autu. Michael Huber jej vhazováním uvede zpátky do hry.
     
    78
    Sandro Ingolitsch zůstal po faulu od Andrease Grubera ležet na hrací ploše. Poté, co získal cenné vteřinky, se zvedá zpátky na nohy a hned se zapojuje do kombinace St. Pöltenu.
     
    79
    Střídání v týmu SV BauWelt Koch Mattersburg: ze hřiště odchází Michael Lechner, přichází Rene Renner.
     
    80
    Rene Renner vstoupil na hřiště a hned se chopil rozehrávky rohového kopu z levé strany. Svým centrem však oslovil pouze dobře pozičně hrajícího Luana Leiteho da Silvu.
     
    81
    Sandro Ingolitsch dobře odvrátil nástřel do chumlu hráčů v pokutovém území. Míč se nachází na polovině hřiště.
     
    82
    Neskutečná bezradnost v zakončení Mattersburgu pokračuje. Rene Renner rozehrál rohový kop velmi dobře a balón propadl k Thorstenu Mahrerovi. Ten už byl zcela sám před gólmanem, ale napálil jej! Míč se odrazil zpátky do hry, Sandro Ingolitsch jej ovšem včas odvrátil.
     
    83
    BauWelt se znovu pokusil rozložit hosty kombinací podél pokutového území. Přihrávka Stefana Maierhofera ale skončila na kopačkách Dominika Hofbauera, jenž balon nekopromisně odkopl.
     
    85
    Nákop od brankáře Markuse Kustera po prodloužení v podání Reneho Rennera propadl až do blízkosti pokutového území. V tlačenici se zorientoval Michael Huber a odkopl míč na druhou polovinu hřiště.
     
    86
    Michael Huber hraje výborné utkání. Obránce St. Pöltenu nyní opět zvítězil v osobním souboji a napálil kulatý nesmysl daleko od branky svého mužstva.
     
    88
    Mohlo být rozhodnuto! David Atanga obdržel skvělý pas za obranu, obalamutil Césara Ortize a z pravé strany postupoval sám na branku. Markuse Kustera zkoušel technicky obstřelit, přičemž trefil jeho nohu.
    88.
     
    89
    Ovací kotle hostujících fanoušků si nyní užívá střelec jediné branky David Atanga (SPN), jenž opouští hřiště. Nahrazuje jej Eren Keles.
     
    90
    Rene Renner rozehrával další roh z levého okraje hřiště. Za centrem se prodíral Thorsten Mahrer, přičemž doslova sroloval k zemi Philippa Malicseka a píská se útočný faul.
     
    90+1
    Už probíhá nastavený čas. Režie nám bohužel nenabídla, jak dlouho se ještě bude hrát. Smail Prevljak se v samotném závěru pokusil napravit svůj dnešní mdlý výkon a obhodil si Michaela Hubera, jenž vysekl ukázkový skluz!
     
    90+3
    Ne, dneska to prostě zelenobílým nestřílí. Rene Renner velmi dobře sklepl přetažený centr hlavou pod sebe. Nalezl zcela přesně kopačku Stefana Maierhofera, jenž bez přípravy vypálil opět příliš vysoko!
    90+3.
     
    90+4
    Ještě jedna šance pro domácí, je nařízen volný přímý kop přibližně ze třiceti metrů.
     
    90+5
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    A přeci jen je vyrovnáno, tohle bude hosty obrovsky mrzet. K exekuci standardky se postavil kapitán Jano, jehož centr prosvištěl až do hloubi pokutového území. Tam si jej našel střídající PATRICK BÜRGER, a ačkoliv se mu hlavička nepovedla zrovna podle představ, dokázal míč procedit do sítě! Přesně takový gól Mattersburg při dnešní produktivitě potřeboval.
    90+5. Patrick BÜRGER - 1:1
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, dnešní utkání nakonec vítěze nenašlo. Ve druhé půli Mattersburg téměř permanentně bušil na vrata v oslabení hrajícího outsidera, ale na vyrovnání se pořádně nadřel. Hrstku diváků na stadionu dostal do varu až v páté minutě nastaveného času Patrick Bürger, jenž zúročil standardní situaci. Nutno podotknout, že nebýt naprosto tristní produktivity domácích, kteří kromě pokutového kopu zazdili nespočet stoprocentních šancí, nemuselo to dnes pro ně být vůbec tak těžké.
     
    Ode mne už je to pro dnešek vše. Přeji příjemný sobotní večer a někdy příště opět na počtenou! (20:29:30)

    Ondřej Belák

    Branky: 90+5. Bürger – 29. Atanga

    Karty:   67. Mahrer (MTT)   39. Stec (SPN)

    Neproměněná penalta: 40. Prevljak (MTT), brankář Riegler zneškodnil


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 12:3. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:4.
    SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Novak, Ortiz, Mahrer, Lechner (79. Renner) – Hart (71. Bürger), Jano – Okugawa, Seidl (52. Maierhofer), Gruber – Prevljak.
    Náhradníci: Casali – Rath, Sittsam, Erhardt, Renner, Bürger, Maierhofer.

    SKN St. Pölten: Riegler – Stec, Huber, L. da Silva, Ingolitsch – Ambichl, Rasner (75. Malicsek) – Atanga (89. Keles), Hofbauer, Schütz – Vucenovic.
    Náhradníci: Vollnhofer – Wessely, Keles, Luxbacher, Bajrami, Malicsek, Pak.

    Rozhodčí: Schörgenhöfer
    ocianews.com