KAIS Mora UIF – IKSU 2:4 (kon.) | Storvreta – Falun 6:2 (kon.)
konec
Storvreta IBK
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
IBF Falun
Sobota 21.04.2018, 15:10 • Globen, Stockholm • Švédská Superligan • Superfinále
Předzápasové kurzy
     
    59:12
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Teď už je to jisté, jelikož domácí tým střílí ještě šestou branku! Na domácí straně euforie, na druhé zklamání. ALEXANDR RUDD stál u tyčky kde dával do prázdné brány. Asistence: Albin Sjörgen.
     
    58:39
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto, jelikož Storvreta se prosazuje v přesilové hře! ALBIN SJÖRGEN doběhl odražený míček jako první a bekhendem ho poslal do sítě. Tým, který je psán jako domácí může pomalu začít slavit. Asistence: Niklas Winroth.
     
    36:05
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Domácí tým už zase vede o dvě branky! Nádhernou střelu z otočky předvedl VALDEMAR ALHROTH, jehož rána skončila v bráně. Asistence: Mattias Samuelsson.
     
    33:51
    Storvreta právě vstřelila branku!
    A domácí tým jde opět do vedení, jelikož dokázal využít svůj tlak. FREDRIK LINDHOLM byl ideálně postavený na brankovišti, kam Rehn vyrazil míček a pro domácího útočníka nebyl problém poslat ho za brankovou čáru. Asistence: Valdemar Alhroth.
     
    27:02
    Falun právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Hráči v černých dresech využili svou převahu. Střelu Carlströma vyrazil domácí gólman jen před sebe, kde byl připravený RASMUS ENSTRÖM, který míček dopinkal za brankovou čáru. Asistence: Alexander Galante Carlström.
     
    17:09
    Falun právě vstřelil branku!
    Už je to jen o jednu branku! Nádhernou individuální akcí se prezentoval THOMAS HOLMGREN, který běžel s míčkem od vlastní brány a parádní střelou nad rameno rozveselil fanoušky hostí. Asistence: Jonas Adriansson.
     
    08:23
    Storvreta právě vstřelila branku!
    neskutečné, už je to o dvě branky! To je krutá situace pro Falun. Stenberg byl sice tísněn hodně těsně, přesto posunul míček na JIMMIEHO PETTERSSONA, který pálil do odkryté brány. Asistence: Henrik Stenberg.
     
    07:11
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Uteklo něco málo přes sedm minut a máme zde první branku! FILIP STENMARK si našel míček na polovině hřiště, popoběhl si a vypálil! Jeho rána trefila růžek Rehnovy branky a domácí vedou o jednu branku. Asistence: Nicklas Paulsson.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Stenmark (Paulsson), 9. Pettersson (Stenberg), 34. Lindholm (Alhroth), 37. Alhroth (Samuelsson), 59. Sjörgen (Winroth), 60. Rudd (Sjörgen) – 18. Holmgren (Adriansson), 28. Enström (Carlström)


    Storvreta IBK: Klinsten (Pettersson) – Samuelsson, Nilsberth, Berggren, Gustafsson, Stenmark – Rudd, Winroth, Sjögren – Stenberg, Andersson, Pettersson – Ahlroth, Lindholm, Paulsson.
    IBF Falun: Rehn (Lilja) – Holmgren, Johansson, Berg, Fernqvist, Fahlström – Calrström Adriansson, Enström – H. Hajo, C. Hajo, Cederström – Hallén, Backby, Aldeeb – Lundmark.

    Rozhodčí: Thomas Andersson, Rickard Wissman

    Diváci: 13590
    bahis siteleri