KAIS Mora UIF – IKSU 2:4 (kon.) | Storvreta – Falun 6:2 (kon.)
konec
Storvreta IBK
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
IBF Falun
Sobota 21.04.2018, 15:10 • Globen, Stockholm • Švédská Superligan • Superfinále
Předzápasové kurzy
     
    59:12
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Teď už je to jisté, jelikož domácí tým střílí ještě šestou branku! Na domácí straně euforie, na druhé zklamání. ALEXANDR RUDD stál u tyčky kde dával do prázdné brány. Asistence: Albin Sjörgen.
     
    58:49
    Vzápětí ještě trefují hráči v červených dresech břevno! Je rozhodnuto, domácí vyhrají švédskou Superligu.
     
    58:39
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto, jelikož Storvreta se prosazuje v přesilové hře! ALBIN SJÖRGEN doběhl odražený míček jako první a bekhendem ho poslal do sítě. Tým, který je psán jako domácí může pomalu začít slavit. Asistence: Niklas Winroth.
     
    57:44
    Vyloučení v týmu IBF Falun (Fredrik Lindholm – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    57:10
    Falun hraje bez brankáře!
     
    55:02
    Na druhé straně dvě velké šance! Nejprve pálil Pettersson, jenže jeho ránu vyrazil Rehn. Vzápětí dostal míček do sítě Sjörgen, avšak rozhodčí branku neuznávají! To je velká chyba sudích, jelikož branka byla naprosto regulérní.
     
    53:16
    Hráči v černých dresech se snaží, ale zatím to není ono. Storvreta dobře brání, navíc hrozí z rychlých kontrů. Nechybělo moc a mohlo to být o tři branky, jenže Rehn byl včas u své tyče.
     
    50:21
    Rehn si musel připravit velmi pohotový zákrok! Drží naděje svého týmu, kterému zbývá posledních deset minut na to, aby alespoň srovnal!
     
    47:26
    Velká šance domácích, kteří se znovu dostali do přečíslení, tentokrát dva na jednoho! Pettersson čekal u vzdálenější tyče, kam pas nakonec neprošel.
     
    41:03
    Velká šance domácího týmu! Ten se hnal do přečíslení tři na dva. Přihrávka na stranu sice neprošla, ale ještě mohl zakončovat Samuelsson, jehož střela neskončila za brankovou čárou.
     
    36:05
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Domácí tým už zase vede o dvě branky! Nádhernou střelu z otočky předvedl VALDEMAR ALHROTH, jehož rána skončila v bráně. Asistence: Mattias Samuelsson.
     
    35:17
    Nádherná akce hráčů v červených dresech! Stenberg dostal pobídku na brankoviště, odkud vypálil bekhendem z první. Jeho ránu vyrazil Rehn rychlý vykopnutím.
     
    33:51
    Storvreta právě vstřelila branku!
    A domácí tým jde opět do vedení, jelikož dokázal využít svůj tlak. FREDRIK LINDHOLM byl ideálně postavený na brankovišti, kam Rehn vyrazil míček a pro domácího útočníka nebyl problém poslat ho za brankovou čáru. Asistence: Valdemar Alhroth.
     
    32:56
    Velká šance domácího týmu a opět u toho byla dvojice, která se zasloužila o druhý gól. Stenberg poslal míček na Petterssona, jehož rána z první jen těsně minula branku.
     
    31:03
    Paulsson měl velkou šanci, kterou mohl vrátit svému týmu vedení! Byl sám u levé tyčky, kde nedokázal trefit míček do brány. Nebyla to jednoduchá pozice, ovšem trefit se to dalo.
     
    29:33
    Velká šance Storvrety! Sjörgen si sbíhal před branku, kam také dostal pas. Proti jeho dorážce vytáhl Rehn zákrok svou pravou nohou!
     
    27:02
    Falun právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Hráči v černých dresech využili svou převahu. Střelu Carlströma vyrazil domácí gólman jen před sebe, kde byl připravený RASMUS ENSTRÖM, který míček dopinkal za brankovou čáru. Asistence: Alexander Galante Carlström.
     
    23:33
    Velká šance Falunu, mohlo být srovnáno! Enström se zjevil sám před gólmanem a mohl pálit z první. Míček ještě chvilku šteloval, a poté předvedl skvělý zákrok Klinsten.
     
    22:40
    Vyloučení v týmu IBF Falun (Adam Fernqvist – 2 min., Bránění ve hře).
     
    22:18
    Hráči v červených dresech ještě nedostali míček do své moci v této třetině. Falun toho ovšem zatím nedokázal využít. Naopak do protiútoku se hnal Gustaffson, který minul!
     
    19:46
    Velká šance Falunu! Přihrávka před branku sice letěla vzduchem, přesto se to dalo trefit, ale Aldeeb to nezvládl!
     
    17:09
    Falun právě vstřelil branku!
    Už je to jen o jednu branku! Nádhernou individuální akcí se prezentoval THOMAS HOLMGREN, který běžel s míčkem od vlastní brány a parádní střelou nad rameno rozveselil fanoušky hostí. Asistence: Jonas Adriansson.
     
    15:32
    Zajímavou krosovou přihrávku na střelu z první dostal Sjögren, který to ale nejspíše nečekal a míček netrefil.
     
    12:51
    Velká šance Falunu na snížení stavu! Carlström dostal nabito na střelu z první, kterou dokázal srazit jeden z hostujících obránců!
     
    11:48
    Vyloučení v týmu Storvreta IBK (Jimmie Pettersson – 2 min., Sekání).
     
    08:23
    Storvreta právě vstřelila branku!
    neskutečné, už je to o dvě branky! To je krutá situace pro Falun. Stenberg byl sice tísněn hodně těsně, přesto posunul míček na JIMMIEHO PETTERSSONA, který pálil do odkryté brány. Asistence: Henrik Stenberg.
     
    07:11
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Uteklo něco málo přes sedm minut a máme zde první branku! FILIP STENMARK si našel míček na polovině hřiště, popoběhl si a vypálil! Jeho rána trefila růžek Rehnovy branky a domácí vedou o jednu branku. Asistence: Nicklas Paulsson.
     
    05:39
    Velká šance domácího týmu! Matias Saumelsson dostal nabito a vypálil z první. Jeho rána nakonec minula bránu jen o pár centimetrů.
     
    02:55
    Velké šance na obou stranách! Nejdříve Holmgren přihrával před branku, kde nikdo z hostí míček netrefil. Na druhé straně jsme viděli protiútok dva na jednoho, jenže ani ten neskončil brankou!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Stenmark (Paulsson), 9. Pettersson (Stenberg), 34. Lindholm (Alhroth), 37. Alhroth (Samuelsson), 59. Sjörgen (Winroth), 60. Rudd (Sjörgen) – 18. Holmgren (Adriansson), 28. Enström (Carlström)


    Storvreta IBK: Klinsten (Pettersson) – Samuelsson, Nilsberth, Berggren, Gustafsson, Stenmark – Rudd, Winroth, Sjögren – Stenberg, Andersson, Pettersson – Ahlroth, Lindholm, Paulsson.
    IBF Falun: Rehn (Lilja) – Holmgren, Johansson, Berg, Fernqvist, Fahlström – Calrström Adriansson, Enström – H. Hajo, C. Hajo, Cederström – Hallén, Backby, Aldeeb – Lundmark.

    Rozhodčí: Thomas Andersson, Rickard Wissman

    Diváci: 13590
    thejrc.org