Česko – Švédsko 3:1 (kon.) | Rusko – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Švédsko
Sobota 21.04.2018, 14:20 • Tipsport arena, Pardubice • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:53 Roman HORÁK - 3:1
     
    57:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to vypadá ještě lépe, protože Roman Červenka předložil nádhernou zadovkou puk před prázdnou bránu ROMANU HORÁKOVI, který pohodlně zvýšil na 3:1! Asistence: Roman Červenka, David Šťastný.
    49:23 Andrej NESTRAŠIL - 2:1
     
    49:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika jde opět do vedení! Robin Hanzl to udělal výtečně a navázal na sebe dva hráče, načež i ve velké tísni brilantní zadovkou našel ANDREJE NESTRAŠILA, který uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Robin Hanzl, Michal Moravčík.
    14:25 Carl KLINGBERG - 1:1
     
    14:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z druhé střely na bránu je vyrovnáno. CARL KLINGBERG se pustil do sólo akce, narazil si o Romana Červenku, který jej nezvládl ubránit a pak chladnokrevně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Anton Rödin.
    03:17 Robin HANZL - 1:0
     
    03:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól! Zavolejte stráže, zbláznilo se páže, protože ROBIN HANZL neskutečně vymetl protější šibenici. Filip Pyrochta mu předložil krásný pas na levou stranu a jeden z nových mužů v dnešní sestavě překrásně zakončil. Asistence: Filip Pyrochta, Andrej Nestrašil.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 4. R. Hanzl (Pyrochta, Nestrašil), 50. Nestrašil (R. Hanzl, Moravčík), 58. Horák (Červenka, Šťastný) – 15. C. Klingberg (Rödin)


    Česko: Furch (Francouz) – Pyrochta, Hrbas, Pláněk, Klok, F. Pavlík, T. Pavelka, J. Galvas, Moravčík – Šťastný, Horák (A), Červenka (C) – Zadina, Chytil, Jaškin – Nestrašil, R. Hanzl (A), Stránský – M. Kaut, Chlapík, R. Kousal – Orsava.
    Švédsko: Hellberg (Gustavsson) – Jon. Andersson, Arnesson, Pilut, Wikstrand, Nyberg, Almqvist, J. Petterson, Brännström – L. Andersson, Zackrisson (C), Everberg – C. Klingberg (A), Händemark, Rödin – Olofsson, Asplund, Lundeström – Jonsson Fjällby, Ölund, Norman – Nilsson.

    Rozhodčí: Oskirko, Soin – Gebauer, Lederer

    Diváci: 6843
    thejrc.org