Classic – SB Pro 2:3 (kon.) | Classic – Happee 6:2 (kon.)
konec
SCC Classic
6:2 (0:2, 4:0, 2:0)
Happee Jyväskylä
Sobota 21.04.2018, 15:30 • Hartwall Arena • Salibandyliiga • Superfinále
Předzápasové kurzy
     
    59:39
    Classic právě vstřelil branku!
    A další branka do odkryté klece. Na vlastní polovině vybojoval balonek Janne Lamminen, který ho poslal na rozběhnutého OSKARI HEIKKILÄHO, který neměl žádný problém trefit branku.
    Asistence: Janne Lamminen.
     
    57:03
    Classic právě vstřelil branku!
    Po jednom ze zakončení Happee se míčku zmocnil JUSSI PIHA a přes celé hřiště trefuje odkrytou branku.
    Bez asistence.
     
    36:16
    Classic právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Z vlastní poloviny našel kousek za středovou čarou Janne Lamminen SAMIHO JOHANSSONA, který nekompromisní střelou pod horní tyč upravuje už na 4:2!
    Asistence: Janne Lamminen.
     
    35:35
    Classic právě vstřelil branku!
    Krásný protiútok SCC! Florbalisté v modrých dresech utekli do přečíslení tři na dva. Zprava se přenesla hra nalevo k Eemeli Salinovi, ten ho vrátil na střed LASSI VÄNTTINENOVI, který střelou z první posílá svůj tým poprvé do vedení!
    Asistence: Eemeli Salin.
     
    28:01
    Classic právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Krásná standardní situace v podání SCC. Krister Savonen přiklepl balonek rozběhnutému EEMELI SALINOVI, který střelou z otočky zamířil přesně k tyči. Tuomala byl bez šance.
    Asistence: Krister Savonen.
     
    25:36
    Classic právě vstřelil branku!
    A máme tu snížení! Balonek se po přihrávce Mikky Leikkanena dostal k EEMELI SALINOVI, jemuž první střela nevyšla, ale druhý pokus už vypálil velmi tvrdě směrem na Tuomalu a propálil poprvé hostujícího gólmana.
    Asistence: Mikka Leikkanen.
     
    05:31
    Happee právě vstřelilo branku!
    A po pěti a půl minutách už je to o dvě branky! Bekhendový pokus byl sražen za branku, kde se míčku zmocnil Juuso Heikkinen. Ten poté přihrál po levém mantinelu Joelu Lahtimu a ten nekompromisní ranou z otočky trefil vzdálenější šibenici!
    Asistence: Juuso Heikkinen.
     
    04:15
    Happee právě vstřelilo branku!
    A poměrně brzo se dočkáváme první branky v zápase. Po sraženém pokusu se dostal balonek za branku na hůl Jamiho Manninena, který našel dobře postaveného PAULA KONTILAINENA, který trefil přesně na zadní tyč!
    Asistence: Jami Manninen.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 26. Salin (Leikkanen), 29. Salin (Savonen), 36. Vänttinen (Salin), 37. Johansson (Lamminen), 58. Piha, 60. Heikkilä (Lamminen) – 5. Pau. Kontilainen (Manninen), 6. Lahti (Heikkinen)


    SCC Classic: Toriseva (Järviö) – Leikkanen, Savonen, Lamminen, Kivilehto, Jääskeläinen, Salminen – Silin, Pylsy, Johansson – Heikilä, Piha, Lehtinen – Eronen, Sikkinen, Helin – Koskinen, Rantala, Vänttinen.
    Happee Jyväskylä: Tuomala (Laakso) – Lahti, Kouvonen, Huisman, Ukkonen, Tikka, Junkkarinen – Hynynen, Savinainen, Hoikkanen – Pe. Kotilainen, Pau. Kotilainen, Manninen – Heikkinen, Kauko, Pan. Kotilainen – Liponen, Kotovaara, Kunelius.

    Rozhodčí: Alakare, Vilkki
    thejrc.org