Classic – SB Pro 2:3 (kon.) | Classic – Happee 6:2 (kon.)
konec
SCC Classic
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
SB Pro
Sobota 21.04.2018, 12:30 • Hartwall Arena • Salibandyliiga • Superfinále
     
    57:10
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    A to se také stává! Jaana Lirkkiová našla na středu hřiště českou šuterku DENISU RATAJOVOU, která se s ničím nemazlila a přesnou střelou tahem posílá balonek přesně do šibenice!
    Asistence: Jaana Lirkkiová.
     
    36:06
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Hráčky SCC zachybovaly na vlastní polovině a balonek zachytila Juulianna Sotalaová. Ta ho pouze posunula na JENNI TORKKIOVOU, která na milimetry přesně trefila bližší šibenici!
    Asistence: Juulianna Sotalaová.
     
    34:05
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    Jen jsem dopsal poslední příspěvek, tak SB snižuje! JENNI TORKKIOVÁ vybojovala balonek u levého mantinelu, naběhla si na střed a střelou pod horní tyč poprvé překonává Linnoinenovou.
    Bez asistence.
     
    28:57
    Classic právě vstřelil branku!
    A SCC vede už o dvě branky! Sedm sekund po konci přesilové hry dostala balonek na polovině Jenna Ruokostenpohjaová, která ho jen po lajně poslala na ELLU ALANKOVOU a ta tentokrát krásnou střelou švihem trefuje opět ten samý roh branky, jako v předešlém případě.
    Asistence: Jenna Ruokostenpohjaová.
     
    26:16
    Classic právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku zápasu! Přesilovou hru Classic nakonec využívá! Minna Kalliová našla z levého rohu na polovině hřiště ELLU ALANKOVOU, která se střelou z první trefuje přesně do vzdálenější šibenice!
    Asistence: Minna Kalliová.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 27. Ell. Alanková (Kalliová), 29. Ell. Alanková (Ruokostenpohjaová) – 35. Torkkiová, 37. Torkkiová (Sotalaová), 58. Ratajová (J. Lirkkiová)


    SCC Classic: Linnoinenová (Kangasharjuová, Hietanenová) – Nieminenová, Ruokostenpohjaová, Sipiläinenová, Kalliová, Koivuniemiová, Uotilová – Eli. Alanková, Ell. Alanková, Kauppilová – Woivalinová, Luomanilemiová, Rantalaová – Lintiläová, Jokelaová, Alilaová – Salonenová, Viskariová.
    SB Pro: Siltanenová (Moilanenová) – Uimonenová, Raatevaarová, Tuovineová, Sotalaová, Itänenová, Leminenová, Ijäsová – K. Kujalaová, E. Kujalaová, Ratajová – H. Lirkkiová, J. Lirkkiová, Torkkiová – M. Hietamäkiová, Pohjonenová, L. Hietamäkiová – Kinnunenová, Rissanenová.

    Rozhodčí: Järvi, Kirsilä
    bahis siteleri