Žižkov – Pardubice 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sokolov 4:1 (kon.) | Varnsdorf – Ústí n. L. 1:0 (kon.)
Vlašim – Opava 2:2 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
4:1 (2:0)
FK Baník Sokolov
Neděle 22.04.2018, 17:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Asi je rozhodnuto! Střídání před obrannou standardkou se hostům nevyplatilo. Centr Milana Nitrianského z pravé strany našel hlavu IVA TÁBORSKÉHO, který se trefil přesně k tyči.
     
    63
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Hosté nečekaně snižují. Dlouhý míč na zadní tyč domácí obrana podcenila, Přeučil vrátil míč hlavou JANU KOSAKOVI, který zblízka prostřelil obránce i Křížka.
     
    50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je to 3:0 po učebnicové akci Dynama! Sokolov hrál kolem vápna, když se míč odrazil do protiútoku. Velký díl na brance nese Jakub Pešek, který pohotově poslal přes hlavu míč do úniku Filipu Haškovi. Ten ve správný moment oslovil PETRA JAVORKA, který už pohodlně poslal balon do sítě.
     
    28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši vedou po pěkné akci už o dvě branky! Nitrianský na pravé straně uvolnil Peška, ten přesným a ostrým centrem našel hlavu ELVISE SUKISA MASHIKEHO, jenž do protipohybu brankáře Bolka zvyšuje domácí vedení!
     
    6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Možná trošku nečekaný exekutor a druhý nejmladší hráč domácí jedenáctky LUKÁŠ HAVEL si však počínal zkušeně! Bolka poslal k jedné tyči, sám zamířil k té druhé a je to 1:0!

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 6. Havel (pen.), 28. Mashike Sukisa, 50. Javorek, 78. Táborský – 63. Kosak

    Karty:   20. Mashike Sukisa (CEB), 65. P. Novák (CEB), 73. Hašek (CEB) – 19. Jakub Dvořák II. (SOK), 55. Končal (SOK), 57. Hlavatý (SOK)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Nitrianský, Havel, P. Novák (C), Pouček – Čavoš, Javorek – Pešek (89. Šplíchal), Hašek (87. Švantner), Puchel (68. Táborský) – Mashike Sukisa.
    Náhradníci: Staněk – Vondra, Táborský, Švantner, Šplíchal, Matoušek.

    FK Baník Sokolov: Bolek – Strada, O. Ševčík, Čihák (37. Mráz), Končal (77. Rychnovský) – Kosak, Machek, Jakub Dvořák II. (C), Vávra – Přeučil, Silný (46. Hlavatý).
    Náhradníci: Belaň – Hlavatý, Rychnovský, Čermák, Mejdr, Mráz.

    Rozhodčí: Rejžek – Petřík, Šimáček

    Diváci: 755
    thejrc.org