Chabarovsk – Dynamo 0:1 (kon.) | Arsenal Tula – Zenit 3:3 (kon.) | Tosno – Perm 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – FK Krasnodar 2:1 (kon.) | Lok. Moskva – Ufa 0:0 (kon.)
konec
FC Tosno
0:2 (0:1)
FK Amkar Perm
Neděle 22.04.2018, 15:30 • Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Perm zvládl důležitý souboj o "šest bodů", když v boji o záchranu zvítězil na hřišti Tosna. Po čtvrthodině hry vstřelil z penalty klíčový gól Alexandr Rjazancev, na který v nastaveném čase dokázal navázat střídající Michail Kosťukov. Konečný výsledek důležitého souboje o záchranu. FC Tosno 0 FK Amkar Perm 2. (17:25:16)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střela z volného přímého kopu sice mířila po zemi ke vzdálenější pravé tyči, David Jurčenko ji ale skvělým reflexivním zákrokem vyrazil mimo!
     
    90+3
    Perm v poslední minutě utkání vybojoval volný přímý kop a následovat bude ještě jedna šance ke skórování.
    90+2. Michail KOSŤUKOV - 0:2
     
    90+2
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Střídající záložník MICHAIL KOSŤUKOV sebral míč jednomu z domácích obránců a řítil se podruhé sám na bránu. Tentokrát ovšem nezaváhal a po zatažení míče do šestnáctky krásnou technickou střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči – 0:2!
     
    90+1
    Artur Nigmatullin viděl v bráně Permu žlutou kartu za zdržování poté, co dlouho otálel s odkopem od brány.
     
    90+1
    Michail Kosťukov vzápětí poslal do šestnáctky krásný centr a Alexandr Rjazancev hlavičkoval těsně vedle bližší levé tyče domácí brány!
     
    90
    Střídající Michail Kosťukov mohl rozhodnout, jenže jeho přízemní střela na levé straně šestnáctky byla zablokována, když k němu včas přijel skluzem Timofej Margasov.
     
    89
    Domácí na levé straně hřiště vybojovali další rohový kop, ani z toho mráčku ovšem nezaprší. Obránci Permu byli pozorní a uprostřed šestnáctky míč hlavou odvrátili.
     
    88
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Janusz Gol, přichází Michail Kosťukov.
     
    87
    Vzápětí fauloval na straně Permu Janusz Gol, který byl taktéž potrestán kartou žluté barvy.
     
    87
    Saied Ezatolahi dostal žlutou kartu poté, co jednoho z protihráčů u postranní čáry sestřelil zezadu skluzem.
     
    85
    Fotbalisté Tosna už využili všechny tři možnosti střídání, takže v současné chvíli musí spoléhat na hráče na hřišti.
     
    84
    Hra je často přerušována kvůli faulům, což hraje do karet hostujícím fotbalistům Amkaru Perm.
     
    83
    Hra se přelévá ze strany na stranu a v závěru zápasu se hraje hodně otevřený fotbal. Tosno se ovšem marně snaží dostat do souvislejšího tlaku a ke vstřelení gólu.
     
    82
    Střídání v týmu FC Tosno: ze hřiště odchází Nuno Rocha, přichází Ricardinho.
     
    80
    Do konce zápasu zbývá odehrát deset minut a Tosno se stále marně snaží odpovědět na gól z prvního poločasu.
    79. Tosno málem dokázalo vyrovnat na 1:1 po rohovém kopu
     
    79
    Tosno na levé straně hřiště vybojovalo rohový kop a na přední tyči se pokusil zakončit patou Sergej Sucharev, který otřel míč o jednoho z hráčů Permu a míč skončil těsně nad bližším levým horním rohem brány! Stále je to 0:1.
    78. David Jurčenko a jeho volejbalový zákrok po ráně z úhlu
     
    78
    Perm se na levé straně šestnáctky dostal ke střele, která z úhlu mířila pod horní tyč, David Jurčenko ji ale volejbalovým zákrokem vyrazil!
     
    77
    Střídající Felicio Brown Forbes vyhrál na pravé straně hlavičkový souboj a ihned se rozbíhal podél postranní čáry směrem vpřed, Andrej Bujvolov ho ale rychle sestřelil ostrým skluzem, za který byl potrestán žlutou kartou.
     
    76
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Darko Bodul, přichází Felicio Brown Forbes.
     
    75
    Perm rozehrál standardní situaci na vlastní polovině hřiště nakrátko a jeho akce mohla pokračovat na pravém křídle díky autovému vhazování, po něm ale hosté předvedli příliš prudkou kolmou přihrávku, u které byl jako první vybíhající brankář David Jurčenko.
     
    74
    Michail Gaščenkov už je zpět na nohou a zápas může pokračovat. Budu se sice opakovat, ale Perm vede stále 1:0.
     
    73
    Reziuan Mirzov chtěl na levé straně útočné poloviny svého týmu vybojovat ztracený míč a ostrým skluzem sestřelil tváří v tvář Michaila Gaščenkova. Rozhodčí neváhal a udělil mu žlutou kartu.
     
    73
    Nuno Rocha centroval z pravé strany hřiště na vzdálenější levou tyč, kde jednomu z jeho spoluhráčů mířil míč na paty a k ohrožení brány hostujícího Permu se nedostal.
     
    72
    Tosno má územní převahu a neustále se snaží vyrovnat, jenže jeho ustavičný tlak nevede k žádné velké brankové příležitosti, natož ke kýženému vyrovnávacímu gólu.
     
    71
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Pavel Komolov, přichází Saied Ezatolahi.
     
    70
    Perm se snažil dvakrát zahrozit kolmou přihrávkou podél levé postranní čáry, jenže při prvním pokusu jeden z jeho útočníků zapomněl míč za sebou, zatímco druhý pas zamířil do území nikoho.
     
    69
    Perm stále drží těsný jednobrankový náskok a hostující lavička připravuje první střídání. Za okamžik se dozvíme, kdo přijde na hřiště.
     
    68
    Fotbalisté Tosna se sice na pravé straně šestnáctky ke zpětné přihrávce pod sebe nedostali, vybojovali ale alespoň rohový kop, po kterém byl centr uprostřed šestnáctky odvrácen.
     
    67
    Tosno vybojovalo standardní situaci na ose hřiště a Sergej Sucharev se rozhodl pro přímou střelu na bránu, která se od hlavy jednoho z hráčů ve zdi odrazila vedle levé tyče. Rohový kop nic nepřinesl.
     
    66
    Čas neúprosně plyne a po přestávce jsme byli svědky pouze jedné slibné šance, kterou měl po centru z levé strany hřiště na přední tyči hlavičkující Nikola Trujić, jenž mířil vedle levé tyče.
     
    65
    Sergej Sucharev byl zřejmě hráčem, který práskl do míče ze střední vzdálenosti, jeho rána ale zamířila vysoko nad bránu.
     
    64
    Domácí se marně snažili dostat ke střele uprostřed šestnáctky a následná rána zpoza hranice pokutového území byla obranou Permu zablokována. Hosté se nyní pouze brání.
     
    63
    Fotbalisté Tosna tak dlouho obléhali pokutové území, až se pokusil do šestnáctky poslat dlouhý nákop Rade Dugalić, míč z jeho kopačky ovšem zamířil vysoko nad bránu.
     
    62
    Tosno vybojovali na pravém křídle další rohový kop, ani tentokrát ale centr domácích hráčů nic kloudného nepřinesl.
     
    61
    Ze zápasu uplynula hodina hry a Perm stále vede na hřišti Tosna 1:0, když se v sedmnácté minutě prosadil z penalty Alexandr Rjazancev, zatím jediný střelec dnešního utkání.
     
    60
    Domácí po krásné kombinaci vybojovali na pravé straně pokutového území rohový kop, následný centr ale brankář Artur Nigmatullin bez problému stáhl ze vzduchu do svých rukavic.
     
    59
    Reziuan Mirzov byl faulován na levé straně hřiště a následovala standardní situace, po které přišel do šestnáctky přízemní centr, hosté ho ale dokázali s problémy odvrátit.
     
    58
    Tosno se snažilo zrychlit hru na levé straně kolmou přihrávkou, která skončila pouze u brankáře Artura Nigmatullina, který míč bez přípravy odkopl do hloubi hřiště.
     
    57
    Darko Bodul na pravé straně hřiště vypálil po zpětné přihrávce zpoza šestnáctky a zamířil vysoko nad bránu.
     
    56
    Střídání v týmu FC Tosno: ze hřiště odchází Ilja Žigulev, přichází Maxim Palienko.
     
    56
    Tosno se vydalo do protiútoku a Ilja Žigulev napřáhl zpoza šestnáctky k táhlé diagonální střele, která z pravé strany hřiště zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    55
    Dmitrij Bělorukov se rozhodl z ostrého úhlu pro přímou střelu na bránu, která byla na přední tyči odvrácena.
     
    54
    Darko Bodul si u levého rohu pokutového území dobře pokryl míč tělem a napadající Ilja Žigulev ho nepříjemně fauloval šlapákem. Následovat bude standardní situace.
     
    53
    Perm se dostal na pravé straně šestnáctky ke střele z úhlu, kterou na přední tyči zablokoval jeden z jeho vlastních hráčů, jenž se navíc nacházel v ofsajdu.
     
    52
    Sergej Sucharev krásně odcentroval z levé strany hřiště po zpětné přihrávce Reziuana Mirzova a Nikola Trujić hlavičkoval na přední tyči těsně vedle brány! Pěkná akce gólem neskončila.
     
    51
    Fotbalisté Tosna se snažili na levé straně hřiště zrychlit hru kolmou přihrávkou, která byla odvrácena za postranní čáru, a Reziuan Mirzov mohl vzápětí vhazovat.
     
    50
    Petar Zanev odkulhal za brankovou čáru a nyní už se vrací zpět na trávník, takže to vypadá, že bude v pořádku.
     
    49
    Jeden z hráčů Permu zůstal po rohovém kopu domácích hráčů ležet uprostřed pokutového území a musí být ošetřován. Hra byla na několik okamžiků přerušena.
     
    48
    Reziuan Mirzov se krásnou zasekávačkou zbavil na levé straně hřiště Aleksandara Miljkoviće a z ostrého úhlu napřáhl na levé straně šestnáctky ke střele, která byla sražena do boční sítě.
     
    47
    Jediný gól zápasu vstřelil v sedmnácté minutě Alexandr Rjazancev, když s pomocí levé tyče přízemní střelou proměnil pokutový kop. Pro oba týmy je zápas velice důležitý. Oba bojují o záchranu.
     
    46
    Tosno rozehrálo druhých pětačtyřicet minut, během kterých se bude snažit vymazat jednobrankové manko. V domácím týmu již během prvního poločasu došlo ke střídání, když zraněného Georgiho Melkadzeho nahradil kvůli problému se zády Nikola Trujić.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:32.
     
    Tosno vstoupilo do utkání aktivněji a bylo lepším týmem na hřišti, jenže po čtvrthodině hry ho poslala do kolen penalta, kterou s pomocí levé tyče proměnil Alexandr Rjazancev. Další branky mohli přidat Michail Gaščenkov a Janusz Gol, jenže tečovaná střela prvního jmenovaného hráče po odvráceném míči těsně minula levý horní roh, zatímco Janusz Gol po rohovém kopu z blízkosti bránu vysoko přestřelil. Skóre po prvním poločase střetnutí. FC Tosno 0 FK Amkar Perm 1.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    44
    Vagiz Galiulin rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a do šestnáctky poslal prudký centr, který nebyl špatný, hosté ho ale na přední tyči odvrátili do bezpečí.
     
    43
    Tosno se za bouřlivých ovací fanoušků vydalo směrem vpřed podél pravé postranní čáry, jenže jeden z domácích hráčů se nedokázal probít mezi trojici protihráčů.
     
    42
    Perm sice vstoupil do utkání vlažně, úvodní gól mu ale hodně pomohl a od té doby má více ze hry.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát necelých pět minut a Perm vede na hřišti Tosna stále 1:0. Jediný gól utkání vstřelil Alexandr Rjazancev po čtvrthodině hry z penalty.
     
    40
    Mič zamířil na vzdálenější pravé straně hřiště po předchozím centru do území nikoho a Artur Nigmatullin odkopával od brány.
     
    39
    Tosno se po delší době dostalo směrem kupředu a do šestnáctky přišel dobrý centr z levé strany, jenže před bránou nebyl nikdo z domácích hráčů, kdo by ho usměrnil mezi tři tyče.
     
    38
    Michail Gaščenkov si po dalším centru dělal prostor v pokutovém území a také on si zpracovával míč hrudí, jenže těsně předtím si pomohl rukou, která byla hostujícímu hráči odpískána.
     
    37
    Janusz Gol využil zmatků v domácí obraně po centru z rohového kopu a v blízkosti hranice malého pokutového území si zpracoval míč na hruď, následná střela z voleje ale zamířila nad.
    36. Gaščenkova tečována střela skončila těsně vedle brány!
     
    36
    Michail Gaščenkov se dostal k odraženému míči po centru z pravé strany a zpoza šestnáctky napřáhl k pohotovému voleji, který se otřel o záda Marka Poletanoviće a těsně minul levý horní roh brány brankáře Davida Jurčenka!
     
    35
    Tosno muselo sáhnout deset minut před přestávkou k vynucenému střídání, když zraněného Georgiho Melkadzeho kvůli problémů se zády nahradil Nikola Trujić.
     
    34
    Střídání v týmu FC Tosno: ze hřiště odchází Georgi Melkadze, přichází Nikola Trujić.
     
    33
    Artur Nigmatullin si snadno poradil s prudkou přízemní střelou Marka Poletanoviće zpoza šestnáctky, když ji u své pravé tyče po pádu na zem snadno ukryl v náručí. Bude se střídat.
     
    33
    Georgi Melkadze už je zpět na nohou a v objetí fyzioterapeuta odchází do tunelu domácího stadionu Petrovskij.
     
    32
    Georgi Melkadze odešel za postranní čáru poté, co podstoupil souboj s Januszem Golem, který ho ovšem v žádném případě nefauloval. Jedna se o zranění z předchozího souboje, když do něj zezadu nepříjemně narazil Aleksandar Miljković.
     
    31
    Georgi Melkadze opět skončil na trávníku, tentokrát na pravé straně hřiště, a hlavní rozhodčí dal signál k ošetření.
     
    30
    Tosno rozehrálo standardní situaci a následný centr z levé strany byl odvrácen, stejně jako centr z pravé strany hřiště, který přišel ze hry a Artur Nigmatullin ho vyboxoval do bezpečí.
     
    29
    Georgi Melkadze podstoupil u levé postranní čáry tvrdý souboj s Aleksandarem Miljkovićem a zřejmě si při dopadu na trávník nepříjemně poranil záda v oblasti kostrče.
     
    28
    Zápas během posledních okamžiků kouskují fauly a jeden z domácích hráčů musí být u postranní čáry ošetřován.
     
    27
    Domácí lavička určitě stále nelibě nese pokutový kop, který byl proti Tosnu nařízen po čtvrthodině hry a vzápětí ho neomylně proměnil Alexandr Rjazancev.
     
    26
    Hlavní rozhodčí se vydal směrem k domácímu trenérovi Tosna, aby ho uklidnil a nemusel ho vykázat na tribunu. Jednalo se o velice přátelskou domluvu a hra může pokračovat.
     
    25
    Perm v blízkosti středového kruhu zastavil útok Tosna a navíc se mu podařilo vybojovat standardní situaci poté, co jeden z domácích hráčů fauloval a musel na koberec.
     
    24
    Perm na levé straně hřiště vybojoval rohový kop a po krásném centru se na přední tyči dostal k hlavičce Petar Zanev, jeho pokus ovšem zamířil vysoko nad bránu a následoval odkop od brány.
     
    23
    Michail Gaščenkov podstoupil v blízkosti středového kruhu hlavičkový souboj, během něhož zůstal stát a Ilja Žigulev ho levou rukou objal kolem krku. Domácímu kapitánovi byl odpískán faul a hra byla přerušena.
     
    22
    Perm se vydal na steč, aby se pokusil navýšit své jednobrankové vedení, jenže diagonální přihrávka z pravé strany byla nepřesná a zamířila do šestnáctky, kde nebyl ani jeden z hostujících hráčů.
     
    21
    Vagiz Galiulin se rozhodl z úhlu pro přímou střelou na bránu, která nebyla vůbec špatná a měla dobrou razanci, nakonec ale zamířila nad bránu brankáře Artura Nigmatullina.
     
    20
    Brian Idowu stáhl v blízkosti šestnáctky k zemi jednoho z protihráčů a Tosno bude zahrávat na levé straně hřiště standardní situaci, ke které se postavil Vagiz Galiulin.
     
    19
    Fotbalisté Tosna se pokusili bleskově odpovědět, jenže v blízkosti šestnáctky se ke střele nedostali a hosté odvrátili míč razantním odkopem za postranní čáru na autové vhazování.
    17. Alexandr RJAZANCEV - 0:1
     
    17
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    ALEXANDR RJAZANCEV se postavil k rozehrání penalty a přízemní střelou o levou tyč poslal míč do sítě! Perm se jako blesk z čistého nebe ujal po čtvrthodině hry na hřišti Tosna vedení.
     
    17
    Jeden z hráčů Permu byl po centru z levé strany hřiště stažen uprostřed šestnáctky k zemi a následovat bude penalta! Perm může udeřit.
     
    16
    Perm vyrazil po levém křídle do útoku a Petar Zanev posílal do šestnáctky pěkný přízemní centr, který na přední tyči ve skluzu odvrátil za postranní čáru obětavý obránce Andrej Bujvolov.
     
    15
    Perm vyrazil směrem dopředu a snažil se hru roztáhnout doleva, diagonální pas byl ovšem příliš dlouhý a Vagiz Galiulin v klidu zkontroloval míč v cestě za brankovou čáru.
     
    14
    Nuno Rocha si chtěl na levé straně hřiště hodit míč kolem protihráče do pohybu, jenže jeden z hostujících fotbalistů ho zastavil faulem. Následovala standardní situace, po které přišel dlouhý centr do šestnáctky a Artur Nigmatullin míč stáhl ze vzduchu do náručí.
     
    13
    Ze zápasu uběhlo úvodních deset minut a zatím marně čekáme na úvodní gól zápasu. Perm se vydal směrem vpřed podél levé postranní čáry, jenže znovu neuspěl a domácí vhazovali.
     
    12
    Domácí fotbalisté poměrně dlouho obléhali pokutové území hostů, Perm se ovšem ubránil a podél levé postranní čáry vyrazil do rychlého protiútoku. Následný kolmý pas byl ale příliš dlouhý.
     
    11
    Tosno se vydalo směrem vpřed po pravém křídle, jenže Perm velice dobře zhušťuje volné prostory kolem pokutového území a domácí marně hledají cestu, jak se do šestnáctky dostat.
     
    10
    Darko Bodul se snažil protáhnout u levé postranní čáry na útočné polovině svého týmu kolem Timofeje Margasova, který mu při pokusu o sebrání míče nepříjemně přišlápl nohy.
     
    9
    Reziuan Mirzov na levém křídle krásně prohodil míč u postranní čáry mezi nohama Aleksandara Miljkoviće a pronikl z ostrého úhlu do šestnáctky, u brankové čáry si míč ale pod tlakem příliš předkopl.
     
    8
    Sergej Sucharev měl na levé straně hřiště proti sobě trojici protihráčů a rozhodl se pro zpětnou přihrávku, po které přišel dlouhý nákop do šestnáctky. Hosté ovšem byli pozorní a míč odvrátili.
     
    7
    Georgi Melkadze byl zřejmě hráčem, který po centru z pravé strany hřiště vyhrál před šestnáctkou na ose hřiště hlavičkový souboj, míč se ale od jeho hlavy odrazil pouze k obránci Amkaru.
     
    6
    Sergej Sucharev se omlouval svým spoluhráčům poté, co centr od levé postranní čáry poslal vysoko nad bránu. Tosno má územní převahu a Perm se v úvodu zápasu převážně brání.
     
    5
    První střelecký pokus jde na vrub domácího Tosna, když si jeden z jeho hráčů navedl míč v blízkosti šestnáctky na pravačku a přízemní střelou zamířil vedle vzdálenější pravé tyče brány.
     
    4
    Georgi Melkadze se po odvráceném centru ze standardní situace dostal k odraženému míči a okamžitě ho posílal směrem do ohně, jenže i jeho pas do šestnáctky byl hosty odvrácen.
     
    3
    Tosno se vydalo směrem vpřed na ose hřiště a na útočné polovině vybojovalo standardní situaci poté, co Aleksandar Miljković zezadu jednoho z domácích hráčů evidentně přidržel.
     
    2
    Poprvé se vydali směrem vpřed také hráči Tosna, jejichž kolmý pas podél pravé postranní čáry byl odvrácen na autové vhazování. Po něm přišel do šestnáctky krásný centr a Ilja Žigulev se pokusil vystřihnout nůžky, po kterých míč zamířil vysoko nad bránu.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Alexej Eskov dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali hostujícího fotbalisté Permu. Amkar se ihned vrhl směrem vpřed, jenže Petar Zanev na levé straně hřiště u brankové čáry dlouhý kolmý pas nedokázal doběhnout.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Fotbalisté obou týmů nastupují na hrací plochu a do výkopu střetnutí zbývá jen několik málo okamžiků.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Tosno: D. Jurčenko – Margasov, Dugalić, Bujvolov, Sucharev – Melkadze – Galiulin, Žigulev (C), Poletanović, Mirzov – Rocha.
    Náhradníci: Oparin – Mijušković, Rustem Muchametšin, Palienko, Karnicki, Skvorcov, Trošečkin, J. Černov, Ricardinho, Makarov, Kutin, Trujić.

    FK Amkar Perm: Nigmatullin (C) – Miljković, Idowu, Bělorukov, Sivakov, Zanev – Rjazancev, Gaščenkov, Gol, Komolov – Bodul.
    Náhradníci: Chomič, Vambolt – Conde, Šavajev, Gasilin, Suslov, Prokofjev, Brown Forbes, Kosťukov, Melnikov, Ezatolahi.

    Rozhodčí: Alexej Eskov. Asistenti: D. Mosjakin, N. Jeremin. Čtvrtý rozhodčí: I. Fedotov.

     
    Ruská Premier League nabídne v neděli další důležitý souboj dvou celků bojujících o záchranu. Tosno přivítá na svém stadionu Perm, proti němuž se bude snažit ukončit sérii pěti ligových zápasů bez vítězství. Domácí fotbalisté zaznamenali na jaře pouze jedno vítězství, když 4. března získali tři body na hřišti Chabarovsku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Reiner

    Branky: 17. Rjazancev (pen.), 90+2. Kosťukov

    Karty:   73. Mirzov (TSN), 77. Bujvolov (TSN) – 87. Ezatolahi (AMP), 87. Gol (AMP), 90+1. Nigmatullin (AMP)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:19.
    FC Tosno: D. Jurčenko – Margasov, Dugalić, Bujvolov, Sucharev – Melkadze (34. Trujić) – Galiulin, Žigulev (C) (56. Palienko), Poletanović, Mirzov – Rocha (82. Ricardinho).
    Náhradníci: Oparin – Mijušković, Rustem Muchametšin, Palienko, Karnicki, Skvorcov, Trošečkin, J. Černov, Ricardinho, Makarov, Kutin, Trujić.

    FK Amkar Perm: Nigmatullin (C) – Miljković, Idowu, Bělorukov, Sivakov, Zanev – Rjazancev, Gaščenkov, Gol (88. Kosťukov), Komolov (71. Ezatolahi) – Bodul (76. Brown Forbes).
    Náhradníci: Chomič, Vambolt – Conde, Šavajev, Gasilin, Suslov, Prokofjev, Brown Forbes, Kosťukov, Melnikov, Ezatolahi.

    Rozhodčí: Alexej Eskov. Asistenti: D. Mosjakin, N. Jeremin. Čtvrtý rozhodčí: I. Fedotov
    thejrc.org