Česko – Rusko 2:1 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:7 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
Rytíři Kladno
Neděle 22.04.2018, 16:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Baráž o extraligu • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:32 Tomáš KAUT - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A pozor. Záhy přichází další gól hostů. TOMÁŠ KAUT se trefil také po odrazu kotouče a těsně před Kantorem se nemýlil – 5:2. Asistence: Martin Lenďák a Matěj Pekr.
    53:52 Petr PATYK - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali čestného úspěchu. Po střele od modré čáry našel odražený kotouč před Kantorem PETR PATYK a dopravil ho tak za jeho záda. Pavel Kantor tak přichází o čisté konto – 5:1. Asistence: Tomáš Vildumetz a Martin Kehar.
    42:04 Marek BARÁNEK - 5:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A přeci jen za chvilku přichází pátá branka Litvínova. Válek posunul puk na modrou čáru k MARKU BARÁNKOVI, jenž se napřáhl k prudké střele. Kotouč tak poslal nad lapačku Lukáše Cikánka a ten skončil v růžku jeho svatyně – 5:0. Asistence: Lukáš Válek.
    27:07 František LUKEŠ - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hned v krátkém sledu po sobě přidávají domácí hráči další přesnou trefu a jsou tak jednou nohou v extralize. FRANTIŠEK LUKEŠ dostal do prostoru mezi kruhy přihrávku od Mikúše a poté dělovkou nedal Cikánkovi šanci – 4:0. Asistence: Juraj Mikúš.
    26:19 Josef JÍCHA - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to už o tři branky. Po krásné souhře domácích pálil na branku hostů Válek, těsně před Cikánkem si pak dojel odražený kotouč JOSEF JÍCHA a nekompromisně ho zasunul za záda brankáře Kladna – 3:0. Asistence: Lukáš Válek a Tomáš Matoušek.
    05:21 Peter JÁNSKÝ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další pohledná akce Litvínova a domácí vedou rozdílem dvou branek. František Lukeš našel z pravého kruhu u branky Kladna volného PETERA JÁNSKÉHO, který měl před sebou jednoduchou úlohu, a sice trefit odkrytou hostující klec – 2:0. Asistence: František Lukeš.
    00:24 Jakub ČERNÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí hráče nástup jako hrom. Po čtyřiadvaceti vteřinách se dostal JAKUB ČERNÝ nikým nehlídaný před branku Kladna a poté svou střelou zblízka prostřelil Cikánka – 1:0. Asistence: Daniel Sörvik.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. J. Černý (Sörvik), 6. Jánský (F. Lukeš), 27. Jícha (Válek, Matoušek), 28. F. Lukeš (J. Mikúš), 43. Baránek (Válek) – 54. Patyk (Vildumetz, Kehar), 55. T. Kaut (Lenďák, Pekr)


    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Sörvik, Baránek, Gula, Frolo, Z. Sklenička, Iberer, L. Doudera – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý (A) – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Řehoř, Gerhát, Trávníček (C) – Jícha, Válek, Matoušek.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Stahl) – Štindl, F. Matula, Kehar, Zelingr, Lenďák, Repe – Kružík, T. Kaut (A), Redlich – D. Tůma (C), Kubík, J. Kloz – Zikmund, Machač (A), Bláha – Pekr, Svedlund, Vildumetz – Patyk.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Brejcha, Frodl

    Diváci: 6 011
    bahis siteleri