Česko – Rusko 2:1 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (3:0, 0:0, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 22.04.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:07 Petr STLOUKAL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak pozor, tohle může být hodně smutný konec sezony! Hosté se ve třetí třetině dostávají do hry. V souboji o puk na levém kruhu posunul Flek za sebe na PETRA STLOUKALA, který s pomocí břevna snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Jakub Flek, Jaromír Kverka.
    41:56 Daniel VRDLOVEC - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se dočkala a snižuje na 1:3! Váňa nevyhodil ideálně z pásma, kotouč si uzmul pro sebe Vachovec, nahrál doprava na Šika, který ještě celou akci před Kořenářem vyšperkoval nahrávkou na DANIELA VRDLOVCE, ten zakončil do prázdné branky. Asistence: Otakar Šik, Michal Vachovec.
    19:15 Wacey RABBIT - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jejich výlet skončil gólem a opravdu není na obou stranách ani moc radosti, či smutku. Hlinka získal dobrým pohybem kotouč od Kajínka u levého mantinelu, všiml si najíždějícího WACEYHO RABBITA, který překonal Závorku na bližší tyč. Asistence: Michal Hlinka, David Kajínek.
    06:20 Adam ZEMAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Góly padají na obou stadionech zhruba ve stejných časech a je to taktéž o dvě branky. Čachotský se vymotal zpoza branky a mezi kruhy našel úplně volného ADAMA ZEMANA, který nedal Závorkovi šanci. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Jiránek.
    01:47 Radek HUBÁČEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak v Litvínově padl brzký gól, tak na Dukle taktéž! Šidlíkovo založení útoku neslo ovoce, ke kotouči se dostal Anděl a zprava najížděl na Anděla, domácí forvard z pravého kruhu přehrál na volného RADKA HUBÁČKA, který otevírá skóre utkání! Asistence: Lukáš Anděl, Petr Šidlík.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. R. Hubáček (Anděl, Šidlík), 7. Zeman (Čachotský, Jiránek), 20. Rabbit (M. Hlinka, Kajínek) – 42. Vrdlovec (Šik, Vachovec), 47. Stloukal (Flek, Kverka)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, J. Zdráhal – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, R. Hubáček, Anděl – Rys, M. Hlinka, Rabbit.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (21. Kuchař) – Krejčí (C), Šafář, Pajk, Plutnar, Bernáth, M. Rohan (A) – Stloukal, Kverka, Flek – O. Beránek, Gríger, Kohout – Vachovec, Vrdlovec, Šik – Osmík, M. Zadražil, A. Rulík.

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Lederer, Tošenovjan

    Diváci: 2 684
    thejrc.org