Bohemians 1905 – Jihlava 1:0 (kon.) | Jablonec – Brno 3:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
3:3 (3:2)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 22.04.2018, 13:00 • Sportovní areál Břízky, Jablonec nad Nisou • Juniorská liga – O umístění • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Zvítězit mohl Jablonec! Patrik Schön krásným přenesením hry vybídl Matěje Kubistu. Ten posílal míč na Tomáše Čvančaru, jenž byl úplně sám před brankou! Zákrokem za vteřinu dvanáct se ale prezentoval jeden z obránců Brna, který Čvančarovi doslova sebral balón z kopačky.
     
    88
    Jiří Koláčný krásně narazil míč Marku Vintrovi. Ten napřáhl ze střední vzdálenosti, Jan Hanuš se natahoval marně, střela však proskákala těsně vedle branky!
     
    86
    Parádně to udělal Miroslav Kroutil, jenž na levém okraji pokutového území zahrál Luboši Petržilkovi na housle. Následný centr našel nohu Marka Vintra, který v obrovské šanci napálil Jana Hanuše!
     
    72
    Zbrojovka dnes oplývá kreativitou při řešení standardních situací. Po dalším parádním signálu dostal míč do běhu Marek Vintr a pořádně protáhl Jana Hanuše!
     
    66
    Brno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Dobře to udělal ONDŘEJ VINTR, který obešel protihráče na levé straně a z úhlu vystřelil. Jan Hanuš trošku zaspal a střelu, která mu letěla nad hlavou, nestihl vyrazit. 3:3!
     
    64
    Jaroslav Diviš rozehrál standardku dalším skvělým centrem. Tentokráte se k hlavičce dostal David Breda, který mířil dobře na vzdálenější tyč, leč Jan Mrázek dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    59
    Velká šance Moravanů! Po míči za obranu se natáhl Ondřej Vintr a z bezprostřední blízkosti dokázal zakončit. Trefil ovšem dobře vyběhnutého Jana Hanuše!
     
    44
    Brno právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, vidíme už pátý gól! Z korekce se raduje Zbrojovka, která se dostává na dostřel zásluhou FILIPA HOLMANA, jenž zúročil přihrávku do pokutového území neomylným zakončením k tyči.
     
    39
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Pokutový kop si vzal na starost DAVID BREDA. Zakončil k levé tyči, a jelikož se Jan Mrázek vydal na druhou stranu, berou si domácí zpět dvoubrankový náskok!
     
    37
    Penalta pro Jablonec! Dominik Hykš podrazil do pokutového území vnikajícího Davida Bredu. Ačkoliv se to hostům nelíbí, sudí Nenadál neváhal ani na chvilku a Miroslavu Kroutilovi ještě ukazuje žlutou kartu za protesty.
     
    34
    Brno právě vstřelilo branku!
    A máme sníženo! Zbrojovce se podařilo rychlou protiakcí dokonale dostat přes domácí obranu. MAREK VINTR poté stanul před Janem Hanušem a chladnokrevně jej obstřelil.
     
    32
    Obrovská šance Tomáše Čvančary! Jablonecký forvard na hraně ofsajdu přebral přihrávku a pelášil sám na Jana Mrázka, který ho reflexivně vychytal.
     
    27
    Dominik Pleštil výborně unikl po levém křídle a chytře nabízel balón do vápna. Jan Mrázek byl poměrně dost vyběhnutý, ale u volného míče byl k velkému štěstí Brna jako první obránce Dominik Hykš!
     
    24
    Standardku rozehráli hráči z moravské metropole vtipným signálem. Miroslav Kroutil poté centroval do ohně. Už se zdálo, že bude míč uklizen do prázdné branky, leč Jablonec situaci nějak dokázal přežít!
     
    23
    Tomáš Čvančara (JAB) tvrdě dohrál jednoho z hostů a vidí žlutou kartu. Stejně tak je oceněn Jan Sedlmajer (BNO), jenž se na jabloneckého hráče nenávistně vrhl.
     
    19
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonečtí už vedou zaslouženě o dvě branky. Po dobře sehrané situaci na pravé straně vnikl do pokutového území Jaroslav Diviš a dokonale oslovil TOMÁŠE ČVANČARU. Ten už zblízka nemohl minout!
     
    15
    Na rohový kop si počíhal velice aktivní David Breda a parádně se položil do zakončení. Akrobatický pokus hlavou nakonec skončil jen velmi těsně nad horní tyčí!
     
    6
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A domácí z přímého kopu udeřili. Exekuce se chopil DAVID BREDA, jenž levou nohou krásně obstřelil zeď a brankář byl zcela bez šance. Pěkný gól, 1:0!
     
    5
    Tomáš Čvančara spěchal za dobrou přihrávkou za obranu a těsně za hranicí pokutového území jej skolil vyběhnuvší gólman Jan Mrázek a vidí za to žlutou kartu.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 6. Breda, 19. Čvančara, 39. Breda (pen.) – 34. M.Vintr, 44. Holman, 66. O.Vintr

    Karty:   23. Čvančara (JAB) – 5. Mrázek (BNO), 23. Sedlmajer (BNO), 37. Kroutil (BNO)


    FK Jablonec: Hanuš – Piroch, Petržilka, Krištof (K), Pleštil, Diviš, Kebísek, Breda, Čvančara, Kubista, Hajdo.
    Náhradníci: Richter – Díl, Hlůže, Schön, Dostál, Zezulka, Maqastena.

    FC Zbrojovka Brno: Mrázek – Šustr, Zukal (K), Hykš, Sedlmajer, Kroutil, Franco, Vintr Ondřej, Vintr Marek, Třasoň, Holman
    Náhradníci: Formánek – Koláčný, Pyš, Zúbek, Dobrovodský.

    Rozhodčí: Nenadál – Vitner, Poživil.
    bahis siteleri