Chur Unihockey – Dietlikon 5:3 (kon.) | Wiler-Ersigen – Köniz 2:5 (kon.)
konec
Chur Unihockey
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
UHC Dietlikon
Neděle 22.04.2018, 12:00 • SWISS Arena Kloten • Švýcarská Mobiliar Liga • Superfinále
     
    41:52
    Chur právě vstřelil branku!
    Chyba v obraně Dietlikonu znamená další branku v jeho síti! Ulberová obrala o míček u mantinelu hráčku hostů a poslal kros do míst, kde byla CORIN RÜTTIMANNOVÁ, která střelou z první uklidila míček pod víko. Asistence: Seraina Ulber.
     
    41:35
    Tým Dietlikon právě vstřelil branku!
    A je sníženo! JULIA SUTEROVÁ dostala nahrávku na pravou stranu, kde sice míček získala obránkyně, ale Suterová ji o míček obrala a uklidila ho do branky! Bez asistence.
     
    38:15
    Chur právě vstřelil branku!
    Chyba v rozehrávce Dietlikonu končí brankou! Renschová nahrála na pravou stranu, kde se ke střele dostala KATRIN ZWINGGIOVÁ, která zamířila přesně. Asistence: Luana Renschová.
     
    21:39
    Tým Dietlikon právě vstřelil branku!
    A je to opět o jednu branku! Rychlý brejk hostujících hráček tři na dvě dopadl tak, že do prázdné branky uklidila míček LINDA PEDRAZZOLIOVÁ, která dostala skvělou nahrávku z pravé strany od Suterové. Asistence: Julia Suterová.
     
    19:38
    Chur právě vstřelil branku!
    Chur si bere své dvoubrankové vedení zpět! Eskelinenová poslala krásný pas před branku, kde nastavila čepel PRISKA VON RICKENBACHOVÁ a uklidila míček do branky. Asistence: Silja Eskelinenová.
     
    19:00
    Tým Dietlikon právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic Dietlikon snižuje! JULIA SUTEROVÁ zpracovala dlouhý lob a z před brankového prostoru uklidila míček pod víko. Asistence: Janine Wüthrichová.
     
    12:49
    Chur právě vstřelil branku!
    Chur jde do dvoubrankového vedení! Handlová obrala o míček obránkyni hostujícího celku a poslala nahrávku na střed. Tam stála připravená CORIN RÜTTIMANNOVÁ, která uklidila míček k tyčce. Asistence: Nadine Handlová.
     
    08:09
    Chur právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání! Zwinggiová vystřelila z pravé strany, ale trefila pouze zadní mantinel, od kterého se míček odrazil k levé tyči, kde byla SILJA ESKELINENOVÁ. Ta na dlouhou hokejku dorazila míček do branky a posílá Chur do vedení! Asistence: Katrin Zwinggiová.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 9. Eskelinenová (Zwinggiová), 13. Rüttimannová (Handlová), 20. Rickenbachová (Eskelinenová), 39. Zwinggiová (Renschová), 42. Rüttimannová (Ulber) – 19. Suterová (Wüthrichová), 22. Pedrazzoliová (Suterová), 42. Suterová


    Chur Unihockey: Waldburgerová (Heiniová) – Cottiová, Eskelinenová, Handlová, Renschová, Martiová, Gredigová, Wielandová – Breuová, Capattová, Kühnová, Dellagiovannová, Rüttimannová, Ulberová, Renschová, Spichigerová, Buchliová, Von Rickenbachová, Zwinggiová
    UHC Dietlikon: Müngerová (Schmidová) – Wüthrichová, Bürgiová, Stellová, Rüeggerová, Lucková, Streiffová, Zwisslerová – Gämperliová, Wikiová, Reiderová, Freiová, Pedrazzoliová, Ackermannová, Suterová, Gergiová, Šrotová, Wohlhauserová, Enzlerová

    Rozhodčí: Davide Rampoldi, Christian Crivelli
    thejrc.org