Finsko – Rusko 5:4 (kon.) | USA – Švédsko 1:3 (kon.) | Francie – Slovensko 1:7 (kon.)
Švýcarsko – Kanada 0:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
Kanada
Neděle 22.04.2018, 16:40 • Arena Metallurg, Magnitogorsk, Rusko • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Program třetího hracího dne v Magnitogorsku uzavře duel mezi Švýcarskem a Kanadou. Papírově domácí celek zatím na první výhru na turnaji čeká, zatímco jejich soupeř je po dvou duelech stále neporažen.
     
    TABULKA SKUPINY A (Magnitogorsk)
    Před startem nedělního programu

    1. Kanada – 2 Z, 2-0-0-0, 14:7 (+7), 6 b.
    2. Švédsko – 2 Z, 2-0-0-0, 7:4 (+3), 6 b.
    3. USA – 2 Z, 1-0-0-1, 12:11 (+1), 3 b.
    4. Švýcarsko – 2 Z, 0-0-0-2, 6:11 (-5), 0 b.
    ---------------------------------------------
    5. Bělorusko – 2 Z, 0-0-0-2, 6:12 (-6), 0 b.
     
    ŠVÝCARSKO
    4. místo ve skupině A
    2 Z, 0-0-0-2, 0 b. (skóre 6:11)

    Celek ze země helvetského kříže do turnaje vstoupil ve čtvrtek, kdy se postavil proti Švédsku. Se svým skandinávským sokem dlouho držel krok a snažil se jej co nejdůkladněji potrápit, jeho výkon ovšem nakonec na bodový zisk nestačil a padl 1:3.

    O den později se pak představil proti dalšímu těžkému soupeři, a to výběru Spojených států amerických. Po naprosto zoufalém představení v první třetině sice prohrával o dvě branky, po přestávce se ale vzpamatoval a začal kousat – ze stavu 2:4 se mu povedlo dokonce otočit na 5:4. Američané však dokázali zdivočelého outsidera zkrotit a zvítězit 5:8.

    Nejproduktivnější hráči
    Gian-Marco WETTER – 4 body (0+4)
    Julian METTER – 3 body (2+1)
    Kyen SOPA – 3 body (1+2)

    Brankářské statistiky
    Akira SCHMID
    – 60 min. | 86,0% úsp. | prů. 8,00
    Luca HOLLENSTEIN
    – 58 min. | 90,9% úsp. | prů. 3,09
     
    KANADA
    1. místo ve skupině A
    2 Z, 2-0-0-0, 6 b. (skóre 14:7)

    Kanada zatím v Magnitogorsku potvrzuje roli každoročního favorita na zisk titulu mistra světa. Hned na úvod jí los turnaje přisoudil úhlavního rivala ze Spojených států, kterého javorové listy po divoké bitvě plné obratů zvládly přetlačit 6:4 a připsat si tak do tabulky první tři body.

    V pátek se pak střetly s předpokládaným otloukánkem skupiny A – Běloruskem. Výchoevropskému soupěři nasázely pět branek už v první třetině a celé střetnutí nakonec skončilo jednoznačným výsledkem 8:3. Hned třemi kanadskými body k vítězství přispěli forvardi Jack McBain (1+2) a Serron Noel (2+1).

    Nejproduktivnější hráči
    Serron NOEL – 4 body (2+2)
    Raphael LAVOIE – 3 body (3+0)
    ...další čtyři hráči – 3 body

    Brankářské statistiky
    Colten ELLIS
    – 120 min. | 88,7% úsp. | prů. 3,50
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Na srpnovém Memoriálu Ivana Hlinky na sebe dnešní soupeři nenarazili, na minulém mistrovství světa v Popradu však ano. Publikum tehdy pod Tatrami sledovalo relativně vyrovnané první dvě třetiny, v té třetí ovšem Kanada ukázala své kvality a čtyřmi góly rozhodla o svém vítězství.

    17. dubna 2017 – Arena Poprad, Poprad
    Kanada U18 – Švýcarsko U18 7:3 (2:0, 1:2, 4:1)

    Branky a nahrávky: 10. Studnicka (Olson), 13. Glass (Chainey), 24. Studnicka (M. Strome), 42. Glass (Chainey, Woo), 50. Olson (Glass), 58. Mattheos, 60. Entwistle (McIsaac, Mitchell) – 33. Weibel, 39. Kurashev (Le Coultre), 57. Eggenberger (Kurashev, Hischier).
    Střely na branku: 34 – 30
    Trestné minuty: 12 – 6
    Využití přesilovek: 0/3 – 1/6

    Kanada: McGrath – Brook, Smith, Mitchell, McIsaac, Chainey, Woo, Noël – Anderson-Dolan, Mattheos, Comtois – Olson, Glass, Strome – Ratcliffe, Studnicka, Entwistle – Schnarr, Thomas, Dellandrea – Hawel.

    Švýcarsko: Zaetta (24. Schmid) – Berni, Geisser, Le Coultre, Matewa, Barandun, Gross, Schüpbach – Hischier, Eggenberger, Kurashev – Simic, Sigrist, Weibel – Leuenberger, Döpfner, Petrig – Patry, Müller, Riat – Kohler.

    Rozhodčí: Hallin (NOR), Sewell (GBR) – Park (KOR), Yletyinen (SWE).
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: A. Schmid (Hollenstein) – Gross, Barandun, Anex (A), Henauer, Villa, Moser (C), Prysi – Verboon, Nussbaumer, Vouillamoz – Mettler, Sopa, Wetter – Patry, de Nisco, Weibel – Barbei, Tanner, Wüest (A).

    Kanada: Rodrigue (Ellis) – Byram, Smith (C), Bahl, Merkley, Tychonick, McIsaac, Robertson – Thomas, Lafreniere, Dellandrea (A) – Veleno (A), McBain, Noel – Hillis, McShane, Dudas – Foudy, Wouters, Lavoie – Fonstad.

    Rozhodčí: Barcelo (FRA), Zrnic (SLO) – Nordlander (SWE), Šišlo (RUS).
     
    Přeji vám krásné odpoledne, druhý nedělní zápas skupiny A mezi Kanadou a Švýcarskem začne za několik málo chvil. Dá se však předpokládat, že se úvodní buly o pár minut zpozdí, jako je tomu na tomto turnaji v Magnitogorsku už tradicí.
     
    Hráči obou celků a čtveřice rozhodčích už je na ledě, za malý moment začneme. Švýcaři zvolili červenou kombinaci, zatímco jejich soupeř nastoupí v bílých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Hokejisté Kanady neztráceli čas a okamžitě po vyhraném vhazování se přesunuli před Schmidovu klec, gólman Švýcarska už musel jednou zasahovat.
     
    00:51
    McBain na sebe stáhl dva obránce a předal kotouč Noelovi, kombinace javorových listů pokračuje. Jejich soupeři si na puk zatím snad nesáhli.
     
    01:38
    Patry našel na modré čáře připraveného Mosera, který okamžitě po zachycení nabídky vypálil. Jeho projektilu však chyběla notná dávka přesnosti.
     
    01:57
    Reprezentanti helvetského kříže si zahrají přesilovku – Aidan Dudas (CAN) při svém druhém střídaní na turnaji fauluje, dopouští se sekání.
     
    02:08
    Rodrigue teď musí být konstantně ve střehu, outsider v přesilovce kouše a doslova jej zasypává střeleckými pokusy. Zatím náporu odolává.
     
    02:55
    Dlouhá kombinace "domácích" vyvrcholila ranou Valentina Nussbaumera z pravého kruhu pro vhazování, která ale šla úplně mimo tři tyče kanadské svatyně.
     
    04:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Papíroví hosté ubránili oslabení a záhy jdou do vedení! Střelcem první branky Kanady v tomto zápase je ALEXIS LAFRENIERE, který vypálil z levé strany okamžitě po převzetí Noelovy přihrávky – 0:1! Asistence: Serron Noel, Kevin Bahl.
     
    06:36
    Akira Schmid si nyní na své konto připsal další dva důležité zákroky. Na puk se poté dostal Stéphane Patry, který se jej snaží vyvést ven z obranného pásma.
     
    07:27
    Kanaďané jsou nastěhovaní před švýcarskou brankou, momentálně mají na ledě jasnou převahu. Uvidíme, jestli se jim povede aktivitu přetavit v další zásah.
     
    08:17
    Valentin Nussbaumer si obkroužil kanadskou branku a zakončil, jeho ránu připravený Rodrigue pokryl dobře umístěnou vyrážečkou a stále tak má čisté konto.
     
    09:04
    McShane poslal z hranice brankoviště na Schmida střelu, kterou švýcarský gólman chytá. Kanadský forvard se neprosadil ani z následné dorážky.
     
    09:25
    "Hostující" celek se dopouští prvního icingu dnešního utkání, hra je přerušena. Po krátké pauze tedy uvidíme vhazování před severoamerickou klecí.
     
    10:01
    Liam Foudy nahrál k modré čáře připravenému Robertsonovi, jehož následné zakončení jen zadunělo o mantinel za soupeřovou klecí.
     
    11:22
    Hra se stále drží výhradně před brankou celku s bílým křížem na prsou, který se už nějakou dobu vůbec nepodíval za hranici své vlastní obranné třetiny.
     
    14:17
    Olivier Rodrigue má na svém kontě další zákrok, teď zneškodnil zakončení Mettlera z prostoru pro vhazování. Zatím je ve svém debutu na turnaji stoprocentní.
     
    14:55
    Ty Dellandrea trefil břevno! Od brankové konstrukce se následně pryž odrazila do ochranné sítě. K druhému gólu Kanady teď nechybělo mnoho...
     
    15:14
    Talentovaný Lafreniere projel obrannou soupeře jako nůž máslem a z bezprostřední blízkosti brankoviště zakončil do betonu připraveného Schmida.
     
    15:35
    Javorové listy čeká přesilovka! Davyd Barandun (SUI) dostává za zásah do hlavy 2+10 minut, přičemž menší trest za něj odpyká Jesse Tanner.
     
    15:45
    Poměr sil na ledě se vyrovná, Cameron Hillis (CAN) podržel Anexovu hůl a míří na z to na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    16:53
    Hra ve čtyřech na obou stranách zatím více prospívá Kanaďanům, kteří se stále drží na kotouči a snaží dostat dopředu přes zpevněnou švýcarskou obranu.
     
    17:49
    Do konce první části zbývá něco málo přes dvě minuty, oba celky už jsou v plném počtu. Stále se hraje hlavně před brankou Akiry Schmida.
     
    18:45
    Z ochozů se ozývá pískot, Tychonick nyní drží kotouč za soupeřovou klecí a hledá nějakého volného spoluhráče, kterému by mohl puk předat.
     
    19:38
    Kanaďané kombinují v pásmu soupeře. Skoro to vypadá, jako kdyby měli přesilovku. Švýcaři v závěru periody působí dost bezradně, už potřebují pauzu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 4 – 13
    Trestné minuty: 12 – 4
    Využití přesilovek: 0/2 – 0/1
     
    Máme za sebou úvodní (a dost jednostrannou) periodu střetnutí mezi Kanadou a Švýcarskem, přičemž mnohem štastnější do kabin odchází první jmenovaný celek. Ten se může, krom kvalitního předvedeného výkonu, těšit z jednobrankového vedení, které mu svým přesným zásahem zařídil Alexis Lafreniere. Papíroví domácí se budou muset hodně zvednout, pokud chtějí javorové listy aspoň trochu potrápit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Kanada rychle zneškodnila nebezpečný výpad Švýcarska, ukořistila pro sebe kotouč a momentálně se znovu usazuje před Schmidovou klecí.
     
    21:07
    Do dobré šance se nyní na pravém kruhu pro vhazování dostal Ty Smith, jehož střelu z první po zachycení Dellandreovy nahrávky Schmid vykopl betonem.
     
    22:35
    Jared McIsaac nyní na sebe upoutal pozornost slabší pozemní střelou od modré čáry, švýcarský gólman byl ve střehu i tentokrát a opět chytá.
     
    23:33
    Kanaďané vyhráli buly před jejich brankou a znovu míří dopředu. Zatím je to ve druhé třetině dost jednostranná podívaná, Švýcaři se dosud k ničemu nedostali...
     
    23:50
    Javorové listy čeká další přesilovka. Guillaume Anex (SUI) se nyní provinil vražením protihráče na hrazení a následující dvě minuty stráví na trestné.
     
    24:25
    Návrat severoamerického výběru do útočného pásma nyní brzdí postavení mimo hru, jeden z forvardů se při přejezdu modré čáry trochu unáhlil.
     
    25:16
    Mathieu Vouillamoz se dostal ke kotouči a obratem jej vyhodil přes všechny čáry, Kanaďané se musí pro pryž vrátit až za svou vlastní branku.
     
    25:48
    Dvě sekundy uvidíme hru čtyři a čtyři, pak si Švýcarsko zahraje přesilovku. Kapitán javorových listů Ty Smith (CAN) míří na trestnou za držení.
     
    26:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    "Hosté" se po krásné akci prosazují v oslabení a vedou už o dvě branky! McShane pronesl kotouč do útočného pásma a nahrál jej ke vzdálenější tyči najíždějícímu AIDANU DUDASOVI, který pryž usměrnil přímo do sítě. Asistence: Allan McShane.
    26:24 Aidan DUDAS - 0:2
     
    26:46
    A favorité půjdou rázem do tří! Jared McIsaac (CAN) jde ven za hrubost, Švýcary tak čeká poměrně dlouhá dvojnásobná početní výhoda.
     
    27:58
    Celek ze země helvetského kříže se usazuje před brankou soupeře a rozjíždí kombinaci. Uvidíme, co se jim podaří vymyslet.
     
    29:20
    Kanaďané už jsou kompletní, Švýcaři si za celou přesilovku ani jednou nevystřelili na branku. Zatím na turnaji nevyužili ani jednu početní výhodu.
     
    30:22
    Evropský výběr se teď mohl dostat do přečíslení dva na jednoho, jejich soupeři se však povedlo celou akci rozbít už v zárodku.
     
    31:22
    Noela teď za Schmidovou brankou dost hrubě sestřelil Simon Wüest (SUI), který míří za krosček na dvě minuty na trestnou lavici. Přesilovka pro javorové listy.
     
    31:41
    Po Smithově zaváhání se ve vlastním oslabení dostal do úniku Vouillamoz, jehož ránu z mezikruží Rodrigue zvládl vykrýt!
     
    32:18
    Zvláštní. Kanaďané mají při hře v plném počtu na ledě jasnou převahu, v přesilovce jsou ale naprosto bezzubí a strašně se trápí v koncovce.
     
    33:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jako kdyby mě kanadští mladíci slyšeli – po rychlé akci se svěřenci Dona Haye prosazují a přetavují přesilovku v další gól! Foudy si najel na pravý kruh a nahrál k opačné tyči připravenému ALLENU MCSHANOVI, který z první poslal pryž do horní části branky. Asistence: Liam Foudy, Jonathan Tychonick.
    33:11 Allan MCSHANE - 0:3
     
    33:58
    McShane je při chuti a chtěl poslat do Schmidovy klece další kotouč, jenže jeho rána z velké vzdálenosti se i přes teč spoluhráče nakonec neujala.
     
    34:01
    Kanadu čeká další početní výhoda, uvidíme čtvrtý gól? Stepháne Patry (SUI) si jede po podražení zchladit hlavu na trestnou lavici.
     
    35:17
    Fonstadova rána z kruhu se od betonu maskovaného Švýcara odrazila přímo na hůl připraveného McShana, který z první míjí branku.
     
    36:24
    Serron Noel zavezl pryž za branku a rychlou přihrávkou našel připraveného spoluhráče na kruhu. Kanaďané rozjíždí další kombinaci před soupeřovou klecí.
     
    37:14
    Kevin Bahl drží pryž na modré čáře a odolává dotěrným bránícím Švýcarům, kteří se jej snaží o puk obrat. Zatím bezúspěšně.
     
    37:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že už je rozhodnuto – javorové listy se dvě minuty před koncem druhé třetiny prosazují počtvrté! Robertsonovu ránu od modré čáry nyní v pádu za Schmida doklepl CHASE WOUTERS. Asistence: Matthew Robertson, Kevin Bahl.
    37:46 Chase WOUTERS - 0:4
     
    38:50
    Před Rodrigueho klecí zavládl naprostý chaos, Švýcaři neměli ke gól daleko! Brankář soupeře se nakonec zvládl zorientovat včas.
     
    39:21
    Kanada teď vypnula a jejich soupeř začal velmi nepříjemně kousat, Rodrigue musí být konstatně ve střehu. Momentálně na něj letí jedna rána za druhou.
     
    39:47
    Žhavým trendem letošního mistrovství jsou špatně provedená střídaní. Švýcaři chvilku hráli dokonce v sedmi hráčích, trest jede odsedět Valentin Nussbaumer (SUI).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 9 – 23
    Trestné minuty: 20 – 8
    Využití přesilovek: 0/4 – 1/4*

    *přesilovka Kanady bude po pauze pokračovat
     
    Kanada po dvou třetinách vede v Areně Metallurg o čtyři góly a směle kráčí vstříc dalšímu vítězství na letošním turnaji. Pod branky se podepsali Alexis Lafreniere, Aidan Dudas, Allan McShane a Chase Wouters. Rozhodně by ale svěřenci Dona Haye neměli třetí třetinu vypustit – Švýcaři v Magnitogorsku už jednou ukázali, že jsou schopní favorita zaskočit i v těch nejméně příznivých situacích.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Rodrigue zachytil vyhozený kotouč a poslal jej za branku, kde jej přebírá Smith. Uvidíme, co kanadští mladíci v následujících chvílích předvedou.
     
    41:15
    Javorový dorost se po špatné přihrávce dostal do ofsajdu, hra je přerušena. Vhazovat se bude bude u modré čáry Švýcarska.
     
    41:53
    McIsaacova rána od modré čáry se od betonu Akiry Schmida odrazila na hůl jednoho z Kanaďanů, kteří se tak stále pevně drží v útoku.
     
    42:23
    "Domácí" se nyní pokusili za Rodrigua kotouč doslova procpat, jenže maskovaný muž byl ve střehu i tentokrát a svou branku zacpal včas.
     
    43:28
    Hra se nyní drží před kanadskou brankou, na kotouči jsou "hosté". Teď se jim přes dravý švýcarský útok vůbec nedaří prorazit ven z obranného pásma.
     
    44:23
    Patry poslal kotouč na modrou Weibelovi, jehož následné zakončení vykryl brankář javorových listů dobře položeným betonem.
     
    45:15
    Po dlouhé době se přerušuje, Švýcarsko čeká oslabení. Za nedovolené bránění je rozhodčím vyloučen Davyd Barandun (SUI).
     
    45:55
    "Domácí" se velmi rychle dostali ke kotouči a vyhazují. Mohou si tak aspoň na malou chvilku odpočinout, než se Kanaďané vrátí dopředu.
     
    46:20
    Emoce začínají vyplývat na povrch. Po přerušení se před Schmidovou klecí odehrála menší strkanice, kterou vyprovokoval jeden ze Švýcarů. Vylučovat se nebude.
     
    47:20
    Lafreniere nahrál Smithovi, kanadský kapitán následně nejdříve chvíli váhal a následně se rozhodl vypálit. Připravený strážce svatyně vyzrál i na tuto ránu.
     
    48:26
    Fonstad se mohl prosadit po krásné spolupráci s Foudym, nakonec se ale ukvapil a jeho zakončení šlo mimo tři tyče!
     
    48:58
    Bowen Byram rozehrál kotouč z vlastního pásma dopředu, Švýcaři ovšem následný výpad Kanady vpřed rychle zneškodnili. Sami nyní míří dopředu.
     
    49:05
    Šance na vstřelení čestného zásahu? Serron Noel (CAN) fauloval loktem a je za to patřičně potrestán dvouminutovým trestem, Švýcary čeká přesilovka.
     
    49:48
    Nussbaumer se propracoval těsně před branku a zakončil, jenže zamířil moc vysoko a kotouč tak jen proletěl nad horní tyčí soupeřovy klece.
     
    50:30
    Rodrigue zachytil další ránu Nussbaumera a podržel puk. Po přerušení se do sebe za brankou pustili Thomas a Prysi, ani tentokrát se ale vylučovat nebude.
     
    51:44
    Ryan Merkley při přejezdu modré čáry uklouzl a přišel o kotouč, kanadská útočná akce tak končí poněkud předčasně. Dopředu míří hráči v červeném.
     
    52:04
    Další vyloučení Švýcarska, opět míří za katr Davyd Barandun (SUI). Tentokrát se provinil hákováním, za které dostává dvouminutový menší trest.
     
    53:44
    Kanaďané jsou pevně usazeni před Schmidem a kombinují, halou se nese tiché bučení. Ruskému publiku se vývoj utkání očividně příliš nelíbí.
     
    54:47
    Cameron Hillis trefil z vysokého úhlu pouze vnější tyč soupeřovy klece, přičemž k odraženému kotouči se následně nejrychleji dostává jeden z jeho spoluhráčů.
     
    55:24
    Nico Gross (SUI) jede na trestnou lavici za trochu spornou vysokou hůl, Švýcarsko tak čekají další dvě minuty v oslabení.
     
    55:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Javorové listy přetavují početní výhodu v gól a vedou už o pět branek. Osm sekund po startu přesilovky se z levé strany kluziště rychlou střelou prosadil RAPHAEL LAVOIE. Asistence: Serron Noel, Ryan Merkley.
    55:32 Raphael LAVOIE - 0:5
     
    56:51
    Do konce třetí části, a pravděpodobně i celého utkání, zbývá něco málo přes dvě minuty. Kanaďané se nyní opět usazují před brankou Akiry Schmida.
     
    57:43
    Cameron Hillis (CAN) vleže omylem podrazil jednoho z protihráčů, když se snažil dostáhnout na kotouč, a je za to trestán. Následující chvíle stráví na trestné.
     
    58:38
    Severoamerický celek se stáhl k své brance, dopředu se už nijak nežene. Teď akorát pravidelně zneškodňuje švýcarské pokusy o útok.
     
    59:20
    Tychonick vyhazuje, Schmid se za vlastní brankou dostává ke kotouči a rozehrává jej dopředu. Výrazně tím svým spoluhráčům usnadňuje návrat dopředu.
     
    Konec zápasu.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 17 – 39
    Trestné minuty: 26 – 12
    Využití přesilovek: 0/6 – 2/8
     
    A je hotovo! Kanaďané prodlužují švýcarské trápení na letošním turnaji a po jednoznačném vítězství 5:0 si připisují do tabulky další tři body. Javorové listy si tak pojišťují průběžnou první příčku v tabulce magnitogorské skupiny A, zatímco reprezentanti s helvetským křížem na prsou budou muset porazit Bělorusko, pokud nechtějí hrát o záchranu.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek neděle a co nejlepší vstup do nového pracovního týdne. Na počtenou! (18:53:52)
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Lafreniere (Noel, Bahl), 27. Dudas (McShane), 34. McShane (Foudy, Tychonick), 38. Wouters (Robertson, Bahl), 56. Lavoie (Noel, Merkley)


    Švýcarsko: A. Schmid (Hollenstein) – Gross, Barandun, Anex (A), Henauer, Villa, Moser (C), Prysi – Verboon, Nussbaumer, Vouillamoz – Mettler, Sopa, Wetter – Patry, de Nisco, Weibel – Barbei, Tanner, Wüest (A).
    Kanada: Rodrigue (Ellis) – Byram, Smith (C), Bahl, Merkley, Tychonick, McIsaac, Robertson – Thomas, Lafreniere, Dellandrea (A) – Veleno (A), McBain, Noel – Hillis, McShane, Dudas – Foudy, Wouters, Lavoie – Fonstad.

    Rozhodčí: Barcelo (FRA), Zrnic (SLO) – Nordlander (SWE), Šišlo (RUS).
    thejrc.org