Finsko – Rusko 5:4 (kon.) | USA – Švédsko 1:3 (kon.) | Francie – Slovensko 1:7 (kon.)
Švýcarsko – Kanada 0:5 (kon.)
konec
Francie
1:7 (1:2, 0:3, 0:2)
Slovensko
Neděle 22.04.2018, 16:30Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    50:58
    Plagnat šermoval před slovenskou brankou ve snaze trefit skákavý kotouč, ani jeden pokus ale nebyl úspěšný.
     
    41:23
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Uběhlo pouhých 23 sekund a Slovensko vede o šest branek. Druhý gól v utkání si připsal ADAM PAULÍNY. Asistence: Kristian Kováčik, Daniel Vladimir Tkáč.
     
    41:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Uběhla sotva minuta ze třetí třetiny a Slováci přidávají šestý gól! OLIVER OKULIAR dostal křižnou přihrávku od Čajkoviče a zamířil přesně nad vyrážečku francouzského brankáře. Asistence: Maxim Čajkovič, Matěj Ilenčík.
     
    40:00
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Valentin Duquenne, přichází Adrien Vazzaz.
     
    38:18
    Necelé dvě minuty před koncem druhé dvacetiminutovky si Francie zahraje další početní výhodu. Na trestnou lavici poslali rozhodčí Dlugoše za podražení.
     
    36:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Mazácké zakončení teď ukázal ADAM PAULÍNY. Vybruslil si až před Duquenna, kterého si nejprve roztáhl, aby mu pak zasunul puk skrze betony do branky. Asistence: Kristian Kováčik.
     
    33:47
    Francouzi se nyní pokusí o snížení v přesilové hře po vyloučení Turana za podražení.
     
    32:45
    Před Zůbkem se otevřela prázdná brána, Duquenne ale famózně vymrštil beton a puk do branky nepustil.
     
    30:10
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Francouzi sice přežili oslabení, hned vzápětí ale inkasují. Kováčik našel přímo před brankou volného SAMUELA KŇAŽKA, který přesnou trefou k levé tyči překonal počtvrté Duquenna. Asistence: Kristian Kováčik, Oliver Okuliar.
     
    28:05
    Slováci si zahrají další přesilovou hru, Rousseau fauloval loktem.
     
    26:32
    Volnou branku před sebou měl po Galletově přihrávce Bruche, zamířil ale těsně vedle.
     
    25:01
    Slováci ale zvládli vstup do oslabení skvěle, sám na gólmana se totiž hnal Paulíny, který zkusil bekhendovou kličku. Zvolil ale pomalé provedení a Duquenne jeho úmysl vystihl.
     
    24:37
    Čajkovič byl příliš důrazný před francouzským brankářem a vyfasoval dvouminutový trest.
     
    21:57
    Už to mohlo být o tři branky. Sám před francouzským brankářem se ocitl Paulíny, Duquenne byl ale úspěšnější a puk srazil do rohu kluziště.
     
    21:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální práce Čajkoviče, který se prokličkoval až k brance, odkud našel parádním pasem OLIVERA OKULIARA, který bez potíží zasunul puk do odkryté branky. Asistence: Maxim Čajkovič, Kristian Kováčik.
     
    19:28
    Slováci dostanou k dispozici další přesilovou hru po vyloučení Coulauda.
     
    15:40
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Francouzská radost trvala ale pouze pár sekund, Slováci jdou opět do vedení. MAXIM ČAJKOVIČ vystřelil zápěstím a i díky dobré pozici Okuliara puk doletěl až do branky. Asistence: Matěj Ilenčík, Oliver Okuliar.
     
    15:04
    Francie právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! JULES GALLET si několik sekund podržel puk na vrcholu pravého kruhu, přesně zamířil a trefil se těsně nad beton Vyletelky. Asistence: Charles Schmitt.
     
    14:02
    Francie dostává příležitost k vyrovnání. Na trestnou lavici totiž putuje Turan za nedovolené bránění a Francouzi si zahrají více než minutovou přesilovku čtyři na tři.
     
    13:25
    Rozhodčí posílám oba týmy do čtyř – Zekuciu za držení, Dair si odpyká trest za nafilmovaný pád.
     
    11:23
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci z ničeho nic otevírají skóre. Ihned po buly se puk dostal na modrou čáru, odkud SAMUEL KŇAŽKO dostal až do branky i díky velmi dobré práci stínícího Čajkoviče. Asistence: Maxim Čajkovič, Kristian Kováčik.
     
    08:13
    Pro Slovensko přichází první šance na vytvoření tlaku, Dair podrazil v obranném pásmu jednoho ze soupeřů a odsedí si dvě minuty na trestné lavici.
    Marken.cz

    Jakub Borovský

    Branky a nahrávky: 16. Gallet (Schmitt) – 12. Kňažko (Čajkovič, Kováčik), 16. Čajkovič (Ilenčík, Okuliar), 22. Okuliar (Čajkovič, Kováčik), 31. Kňažko (Kováčik, Okuliar), 37. Paulíny (Kováčik, Čajkovič), 41. Okuliar (Čajkovič, Ilenčík), 42. Paulíny (Kováčik, Tkáč)


    Francie: Duquenne (40. Vazzaz) – Coulaud, Schmitt, Bourillon, Coffy, Allais, Bataillé – Plagnat, Rabl, Dubé – Gallet, Quattrone, Fabre – Dair, Chautant, Leroux – Bruche, Mainot, Guer – Rousseau.
    Slovensko: Vyletelka (Hlavaj) – Dlugoš, Turan, Ilenčík, Kňažko, Zekucia, Bučko, Česanec, Huděc – Sojka, Džugan, Mrázik – Okuliar, Kováčik, Čajkovič – Ferenyi, Paulíny, Tkáč – Sarvaš, Zůbek, Čederle.

    Rozhodčí: Alaire (CAN), Hoppe (GER) – Chaput (CAN), Nikulainen (FIN)
    thejrc.org