Žilina – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Trenčín – Slovan Bratislava 1:3 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:3 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Neděle 22.04.2018, 15:20 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    68
    Žilina dala gól!
    Miroslav Káčer vymyslel výbornú kolmicu po ľavej strane pre Filipa Balaja, ktorý z veľkého uhla tvrdo vystrelil. Macej loptu síce stlmil, ale nezastavil a JAROSLAV MIHALÍK ju doťukol do prázdnej bránky hostí.
     
    59
    Dunajská Streda dala gól!
    Obrovská chyba Jakuba Holúbeka, ktorý stratil loptu pri postrannej čiare. Tú získal Matin Ljubičić, posunul ju CHRISTIÁNOVI HERCOVI, ktorý pridáva svoj druhý gól v dnešnom zápase!
     
    50
    Žilina dala gól!
    Kristián Vallo poslal krásny zatočený center na hlavu SAMUELA MRÁZA, ktorý hlavičkou s pomocou tyče prekonal nešťastného Patrika Maceja v bránke hostí!
     
    49
    Dunajská Streda dala gól!
    Dunajská Streda je dnes nesmierne efektívna, pretože CHRISTIÁN HERC predviedol parádny prienik do šestnástky domáceho tímu, z veľkého uhla prestrelil Volešáka a lopta po odraze od ľavej tyče končí v žilinskej sieti.
     
    35
    Dunajská Streda dala gól!
    Hostia sa absolútne zaslúžene ujímajú vedenia, pretože Timotej Záhumenský poslal z ľavej strany výborný prízemný center do šestnástky Žiliny. Dávid Hancko loptu tečoval priamo pred KRISTOPHERA VIDU, ktorý ju nechytateľne napálil do vinkla Volešákovej bránky!

    Dávid Švec

    Branky: 50. Mráz (Vallo), 68. Mihalík (Balaj) – 35. K. Vida (Záhumenský), 49. Herc, 59. Herc (Ljubicić)

    Karty:   41. Kaša (ZIL) – 41. Bayo (DUN), 90+2. Herc (DUN)


    MŠK Žilina: Volešák – Vallo, Kaša, Hancko, Holúbek (67. Balaj) – Bichakhchyan (56. Káčer), Diaz, Škvarka (C) – Jánošík (56. Kubík), Mráz, Mihalík.
    Náhradníci: Mandous – Balaj, Kubík, Pečovský, Chvátal, Králik, Káčer.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Šatka, Huk, Záhumenský – Živković, Herc, Ljubicić (C), Pambou, Davis (82. Koné) – K. Vida (69. Divković), Bayo (86. Mervo).
    Náhradníci: Jedlička – Kontár, Divković, Mervo, Koné, Liašenko, Rymarenko.

    Rozhodčí: Sedlák – Hrčka, Tomčík

    Diváci: 2510
    bahis siteleri