Žilina – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Trenčín – Slovan Bratislava 1:3 (kon.)
konec
AS Trenčín
1:3 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 22.04.2018, 17:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    Slovan si pod hradom Matúša Čáka vypracoval pohodlný náskok, ktorý si hravo udržal a teší sa z víťazstva. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (18:53:14)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Na trávniku ostal ležať domáci Kleščík, ktorý bude potrebovať aj lekárske ošetrenie. Zápas je na konci, na trávniku sa už nič nestane.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    90
    Trenčín ešte dobre zabojoval a dostal sa k šestnástke súpera, ale tento priestor Slovan vynikajúco uzavrel. Hostia hrajú presne to, čo potrebujú.
     
    89
    Slovanisti iba nakopli loptu k súperovej bránke. Hostia už hrať nepotrebujú a budú iba čakať na záverečný hvizd.
     
    88
    Vittek sa hneď zaradil do útoku, ale spoluhráči mu loptu neponúkli. Aj Trenčania už dobre vedia, že duel sa iba dohráva. S výsledkom sa im už nepodarí urobiť nič.
     
    87
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Andraž Šporar, prichádza Róbert Vittek.
     
    85
    Na opačnej strane po rýchlom prechode strieľal Mance, ale nedôrazný pokus po zemi nemohol Šullu prekvapiť. Hosťujúci brankár loptu pohodlne chytil do rukavíc.
     
    84
    Šporar potiahol Slovan dopredu a chcel prihrávať nepokrytému Hološkovi, ale napokon v súboji nezavinene spadol. Zakončenie preto neprišlo.
     
    83
    Domáci sa do útoku na niekoľký pokus dostali. Šulek to skúšal krížnym centrom do vápna, ale lopta bola príliš silná a nikto ju netrafil.
     
    82
    Trenčín napokon nič nezačal, pretože sa musel brániť. Až traja hostia sa dostali do pokutového územia a na jeho pravú stranu prichádzal center pre Hološka, ale ten nemieril presne.
     
    81
    Hosťujúci Hološko posunul loptu Šullovi, ktorý rozohral čo najďalej od svojej bránky. Trenčín bude musieť zase začínať z vlastnej polovice.
     
    80
    Azango chcel loptu potiahnuť do šestnástky, ale ani toto domácim nevyšlo. Obrana Slovana je naozaj skalopevná a žiadne zaváhanie pripustiť nechce.
     
    79
    Lopta je v strede trávnika na kopačkách domáceho AS. Slovan sa stiahol do defenzívy a bude chcieť najmä pomôcť svojmu brankárovi.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Joeri de Kamps.
     
    77
    Šulle sa teraz zrazil aj s Mancem, a tak sa opäť chvíľu nebude hrať. Zápas je v samom závere poriadne rozkúskovaný, čo úplne vyhovuje bratislavskému tímu.
     
    76
    Až po dvoch minútach hry sa hosťujúci gólman postavil. Uvidíme, čo po strelenom góle s nabudenými Trenčanmi spraví takáto krátka prestávka.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 74. El Mahdioui – 9. Šporar, 39. Rabiu, 55. Čavrić

    Karty:   33. Azango (TRE) – 54. Nono (SBA)


    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík, Skovajsa, Šulek, Beridze (72. van Arnhem) – Lawrence, Ubbink (46. Sleegers), El Mahdioui, Azango – Gong, Čataković (46. Mance).
    Náhradníci: Chovan – Sleegers, Keston, van Arnhem, Omar, Kvocera, Mance.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Rundič, Božikov, Bajrić, Čikoš – Rabiu (78. de Kamps), Nono, Savičevič – Moha, Šporar (87. Vittek), Čavrić (63. Hološko).
    Náhradníci: Valach – de Kamps, Saláta, Laczkó, van Haaren, Hološko, Vittek.

    Diváci: 1063
    thejrc.org