Česko – Rusko 2:1 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:7 (kon.)
konec
Česko
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Rusko
Neděle 22.04.2018, 14:20 • Tipsport arena, Pardubice • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:27 Alexej KRUČININ - 2:1
     
    49:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná přesilovku velmi rychle využívá a dostává se na dostřel. Střelcem bleskové branky je ALEXEJ KRUČININ, jenž využil rychlé nahrávky a uklidil puk do úplně odkryté české brány – 2:1. Asistence: Maxim Mamin, Alexej Běreglazov.
    20:14 Matěj STRÁNSKÝ - 2:0
     
    20:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pouhých 14 vteřin uplynulo ze druhé části a Češi se ujímají vedení 2:0! David Tomášek poslal z velkého úhlu kotouč před ruskou bránu, kde jej tečoval MATĚJ STRÁNSKÝ. Překvapený brankář nestihl na kotouč zareagovat a poprvé na turnaji tak národní tým vede o dva góly už ve druhé třetině. Asistence: David Tomášek.
    08:36 Filip CHYTIL - 1:0
     
    08:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už se Češi dostali do třetiny a závar hned skončil brankou! První sérii dorážek ještě Košečkin podržel pravým betonem, po šťouchnutí do puku v podání FILIPA CHYTILA už se ale puk doklouzal za brankovou lajnu – 1:0. Asistence Filip Zadina.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 9. Chytil (Zadina), 21. Stránský (Tomášek) – 50. Kručinin (Mamin, Běreglazov)


    Česko: Rittich (Bartošák) – Pyrochta, Hrbas, F. Pavlík, Jordán (C), D. Sklenička, Moravčík, Pláněk, Klok – Zadina, R. Hanzl (A), Stránský – Šťastný, Tomášek, D. Kubalík (A) – M. Kaut, Chlapík, R. Kousal – Orsava, Musil, Chytil.
    Rusko: Košečkin (Šesťorkin) – A. Bělov (C), Chafizullin, Zub, Gavrikov, J. Jakovlev, Běreglazov, Jelesin, Trjamkin – Bučněvič, Byvalcev, Kagarlickij (A) – Sošnikov, K. Semjonov, Barabanov – Mamin, V. Tichonov (A), Kručinin – I. Michejev, Kablukov, Děrgačov – Slepyšev.

    Rozhodčí: Bjork, Holm (oba SWE) – Barvíř, Blümel (oba CZE)

    Diváci: 6585
    thejrc.org