Bulldogs – Havířov 8:6 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
8:6 (2:2, 1:3, 5:1) Stav série: 1:0
Torpedo Havířov
Neděle 22.04.2018, 18:00 • Městská sportovní hala Vodova, Brno • Baráž o Livesport Superligu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    50:44
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno totálně přebírá otěže tohoto duelu. Jiří Juhaňák zastavil přihrávku jednoho z hostů na vlastní polovině a pasem přes celé hřiště našel DAVIDA COUFALA. Ten udělal Kotulovi pěknou kličku a bekhendem jen doklepl míček do prázdné branky.
    Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    48:19
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Domácí dokonávají obrat a vedou 7:6! JIŘÍ BAUER obešel u levého mantinelu jednoho ze svých soupeřů, kolem kterého se obtočil. Vzal čáru směr Kotula a přesnou střelou nad nohu posílá Brno poprvé v zápase do vedení!
    Asistence: David Sládeček.
     
    48:02
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno maže třígólovou ztrátu a srovnává na 6:6! Balonek se dostal nalevo na Jiřího Bauera, který našel na druhé straně ještě lépe postaveného LUĎKA ONDRÁČKA, který další přesnou střelou nedal Kotulovi šanci. Ondráček tímto gólem zkompletoval hattrick.
    Asistence: Jiří Bauer.
     
    47:07
    Vyloučení v týmu Torpedo Havířov (Ondřej Kučera – 2 min., Sekání).
     
    47:07
    Balonku se zmocnil Luděk Ondráček, klamal pohybem a šel nakonec do forhendu. Na Kotulu si ale nepřišel.
     
    47:07
    Nařízeno trestné střílení pro Brno!
     
    45:25
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A další snížení a opět je to pouze o jednu branku. Josef Žižka našel z levého křížku před brankou JIŘÍHO JUHAŇÁKA, který si zkušeně počkal a poslal balonek do bzdálenější šibenice.
    Asistence: Josef Žižka.
     
    44:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Snížení Brna netrvalo příliš dlouho. Chyby v obraně domácích využil TOMÁŠ KOZLÍK, který obral jednoho z obránců, Mazánkovi udělal kličku do bekhendu a zvyšuje na 6:4.
    Bez asistence.
     
    43:50
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Už je to pouze o gól! David Sládeček nahodil dlouhý balon. Tam byl nejrychlejší LUDĚK ONDRÁČEK, který se natlačil před svého strážce a bekhendem přehodil Kotulu.
    Asistence: David Sládeček.
     
    32:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilová hra domácích! Martin Grlický na polovině hřiště posunul míček na JIŘÍHO BAUERA, který opět střelou z jedničky propaluje Kotulu. Střela letěla téměř z poloviny hřiště.
    Asistence: Martin Grlický.
     
    31:50
    Vyloučení v týmu Torpedo Havířov (Richard Kraus – 2 min., Bránění ve hře).
     
    30:12
    Střídání v týmu Bulldogs Brno: ze hřiště odchází Filip Kuhn, přichází Jan Mazánek.
     
    30:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají už třetí branku v této třetině a dokonce pátou v zápase! Na pravém mantinelu byl nalezen Marián Kloza, který z první přesunul hru na druhou stranu na KAMILA PEŘKU, jenž přízemní střelou bez přípravy upravuje na 5:2 z pohledu Havířova.
    Asistence: Marián Kloza.
     
    27:02
    Ihned mohlo být sníženo, ale tváří v tvář neuspěl jeden z domácích útočníků. Šel do bekhendového blafáku, ale Kotula se výborně roztáhl a nepustil balonek za svá záda.
     
    26:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    O jedenáct sekund později už je to opět o dvě branky pro Havířov! Rychlý brejk po levé straně táhl Matěj Černý. Přihrál na střed ADAMU KLIMEŠOVI, jenž z první dává čtvrtou branku svého týmu.
    Asistence: Matěj Černý.
     
    25:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jeden z hostujících útočníků se rozběhl po levé straně a snažil se překonat Kuhna. To se mu nepovedlo a balonek se tak dostal ke Kamilu Peřkovi, který našel úplně volného před brankou VOJTĚCHA MŽYKA. Ten neměl problém trefit odkrytou část domácí branky.
    Asistence: Kamil Peřka.
     
    17:22
    Matěj Černý se dostal do zajímavé příležitosti a mohl převrátit vedení zpět na stranu Havířova. Černý se dostal až před Kuhna, šel do bekhendového blafáku, ale domácí gólman předvedl výborný zákrok.
     
    16:30
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Vyrovnání přichází už v první části! MIROSLAV KLADIVO předvedl nádhernou individuální akci. Na vlastní polovině sebral míček, rozběhl se k levému mantinelu, natáhl ke střele a přesně zamířil nad nohu Kotuly.
    Bez asistence.
     
    11:15
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno využívá přesilovou hru! Střelu Jiřího Juhaňáka Kotula vyráží pouze na hůl LUĎKA ONDRÁČKA, který si počkal a zkušeně po zemi k tyči dává první branku svého týmu.
    Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    11:06
    Vyloučení v týmu Torpedo Havířov (Kamil Peřka – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    09:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už 2:0 a ukázali, jak je florbal vlastně jednoduchý sport. Jakub Kuttler vybojoval míček ve středu hřiště, posunul ho na RICHARDA KRAUSE a ten téměř z poloviny hřiště trefuje přímo pod horní tyč.
    Asistence: Jakub Kuttler.
     
    02:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté z Havířova se dostávají hned v úvodu do vedení! Při rychlém protiútoku našel David Beneš TOMÁŠE KOZLÍKA, který pěknou střelou otevírá gólový účet dnešního zápasu.
    Asistence: David Beneš.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 12. Ondráček (Juhaňák), 17. Kladivo, 33. Bauer (Grlický), 44. Ondráček (Sládeček), 46. Juhaňák (Žižka), 49. Ondráček (Bauer), 49. Bauer (Sládeček), 51. Coufal (Juhaňák) – 3. Kozlík (Beneš), 10. Kraus (Kuttler), 26. Mžyk (Peřka), 26. Klimeš (Černý), 31. Peřka (Kloza), 45. Kozlík


    Bulldogs Brno: Mazánek (Kuhn) – Galuszka, Surkoš, Sládeček, Bauer, Kladivo, Žižka, Nonn – Mráz, Kadlec, Coufal – Juhaňák, Kadavý, Pešák – Koláčný, Voltner, Ondráček – Bajnár, Grlický.
    Torpedo Havířov: Kotula (Piško) – Krečmer, Vlach, Beneš, Kuttler – Černý, Bezděčík, Kraus – Holeš, Plášek, Kozlík – Kloza, Peřka, Varta – Mžyk, Fiedor, Šichman – Kučera, Klimeš.

    Rozhodčí: J. Filipčík, O. Filipčík
    Bulldogs 3 1 Havířov
    #1 Neděle 22.04.2018 • 18:00
    Bulldogs - Havířov 8:6
    #2 Sobota 28.04.2018 • 18:00
    Havířov - Bulldogs 3:4
    #3 Neděle 29.04.2018 • 16:00
    Havířov - Bulldogs 5:4
    #4 Sobota 05.05.2018 • 17:00
    Bulldogs - Havířov 12:5
    thejrc.org