Hr. Králové – Olympia Radotín 4:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
4:1 (2:0)
FK Olympia Radotín
Úterý 24.04.2018, 18:10 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Marek Krátký si pohotově na pravém křídle zpracoval míč, prošel s ním na hranici vápna a nadvakrát ho dostal k pravé tyči. Zde si ve vzduchu balón zkrotil JAN PÁZLER a pumelicí pod břevno dokonal hattrick – 4:1!
     
    57
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil standardní střelec JAN PÁZLER, jenž zvolil prostředek branky a musel si dost oddychnout, Jan Stejskal totiž málem balón vyrazil. Hradečtí se však mohou nakonec radovat ze třetí branky – 3:1!
     
    49
    Olympia právě vstřelila branku!
    Domácí zaspali a hosté toho hned využívají! Z levé strany dokázal odcentrovat na hranici malého vápna Frizoni, jenž oslovil zcela nehlídaného IBRAHIMA KEITU. Ten tak trkl do míče a bezpečně překonal snad první pořádnou hostující střelou na branku hradeckého strážce – 2:1!
     
    45+1
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A hosté skutečně ještě do přestávky podruhé inkasují! Hradečáci si nyní pouze vyměnili roli, Jan Pázler totiž po odkopu do středového kruhu dokázal vyhrát souboj a míč následně vyslal na ADAMA VLKANOVU. Toho už jediný bránící hráč nedokázal zastavit a domácí rychlík si pak už v samostatném úniku věděl rady – 2:0!
     
    39
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tahle spolupráce na jaře prostě klape! Adam Vlkanova proběhl s míčem na kopačce po pravé straně, následně nahrál do vápna na JANA PÁZLERA, který z těžké pozice vymetl levý růžek hostující branky – 1:0!

    Ondřej Novotný

    Branky: 39. Pázler, 45+1. Vlkanova, 57. Pázler (pen.), 74. Pázler – 49. Keita

    Karty:   64. Martan (HKR), 73. M. Černý (HKR) – 15. Keita (OHK), 56. Fišl (OHK), 64. Katidis (OHK)


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – M. Černý, Čech, Kvída, Plašil (85. Funda) – Martan (78. Miker), Janoušek, Zorvan, Krátký – Vlkanova – Pázler (87. Šípek).
    Náhradníci: Lindr – Pajer, Urma, Miker, Súkenník, Funda, Šípek.

    FK Olympia Radotín: Stejskal – Moulazimis, Broukal, Žežulka (46. Verner), Frizoni – Giditz, Fišl, Vasileiou (69. Rothe) – Katidis (C) (81. Novák), Keita, Jukl.
    Náhradníci: Čáp – Rothe, Novák, Verner.

    Rozhodčí: Matějček – Melichar, Černý

    Diváci: 742
    thejrc.org