Hr. Králové – Olympia Radotín 4:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
4:1 (2:0)
FK Olympia Radotín
Úterý 24.04.2018, 18:10 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jan Pázler, přichází Jakub Šípek.
     
    85
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Marek Plašil, přichází Jiří Funda.
     
    83
    Miker na levé straně prošel s míčem a pak nahrával do vápna, kde si naběhl nehlídaný Krátký. Stejskal ho ale skvěle dokázal vykrýt!
     
    81
    Střídání v týmu FK Olympia Praha: ze hřiště odchází Giorgos Katidis, přichází David Novák.
     
    78
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Ladislav Martan, přichází Jiří Miker.
     
    74
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Marek Krátký si pohotově na pravém křídle zpracoval míč, prošel s ním na hranici vápna a nadvakrát ho dostal k pravé tyči. Zde si ve vzduchu balón zkrotil JAN PÁZLER a pumelicí pod břevno dokonal hattrick – 4:1!
     
    73
    Domácí Černý se zlobí, dostal totiž žlutý kartónek za faul na hostující polovině.
     
    70
    Olympia se radovala ze snížení, protože do branky si míč omylem srazil Čech. Branka však uznána není, Keita totiž zahrál rukou!
     
    69
    Střídání v týmu FK Olympia Praha: ze hřiště odchází Thomas Vasileiou, přichází Petr Rothe.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Giorgos Katidis (FK Olympia Praha).
    Žlutou kartu dostává Ladislav Martan (FC Hradec Králové).
     
    62
    Vlkanova a jeho dvě velké šance, nejprve ho vychytal Stejskal a poté z prostoru penalty branku přestřeluje!
     
    57
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil standardní střelec JAN PÁZLER, jenž zvolil prostředek branky a musel si dost oddychnout, Jan Stejskal totiž málem balón vyrazil. Hradečtí se však mohou nakonec radovat ze třetí branky – 3:1!
     
    56
    Penalta pro Hradec! Čecha ve vápně stáhl na zem Fišl, vidí za to žlutý kartónek a dává tak domácím velkou šanci znovu odskočit o dvě branky!
     
    49
    Olympia právě vstřelila branku!
    Domácí zaspali a hosté toho hned využívají! Z levé strany dokázal odcentrovat na hranici malého vápna Frizoni, jenž oslovil zcela nehlídaného IBRAHIMA KEITU. Ten tak trkl do míče a bezpečně překonal snad první pořádnou hostující střelou na branku hradeckého strážce – 2:1!
     
    48
    Vlkanova tentokrát pálil, a to opět z vápna, jenomže nedokázal být zřejmě dostatečně přesný, takže trefil jen bránícího hráče a chytil se za hlavu.
     
    46
    Střídání v týmu FK Olympia Praha: ze hřiště odchází Ondřej Žežulka, přichází .
     
    45+1
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A hosté skutečně ještě do přestávky podruhé inkasují! Hradečáci si nyní pouze vyměnili roli, Jan Pázler totiž po odkopu do středového kruhu dokázal vyhrát souboj a míč následně vyslal na ADAMA VLKANOVU. Toho už jediný bránící hráč nedokázal zastavit a domácí rychlík si pak už v samostatném úniku věděl rady – 2:0!
     
    39
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tahle spolupráce na jaře prostě klape! Adam Vlkanova proběhl s míčem na kopačce po pravé straně, následně nahrál do vápna na JANA PÁZLERA, který z těžké pozice vymetl levý růžek hostující branky – 1:0!
     
    36
    Frizoni elegantně patičkou přihrál ze vzduchu na Vasileioua, který se však jenom stihl chytit za hlavu, že takovou příležitost nedokázal využít ani k první pořádné práci pro hradecké brankáře!
     
    30
    Hostující hráč už byl ve hře a zrovna v tu chvílí pálil z hranice vápna Zorvan, prudká a povedená rána ale končí v náruči Stejskala!
     
    25
    Vlkanova dostal míč ve vápně na Zorvana, který ještě také kličkoval a poté lobem přes malé vápno oslovil Krátkého. Ten zkusil zakončit hned, branku ale v dobré pozici netrefuje!
     
    16
    Pázler se skvěle popral ve vápně, kde nakonec přenechával míč na Vlkanovu. Tomu ale chyběl jeden krok zpět, jinak by se možná domácí radovali z vedení!
     
    15
    Žlutou kartu dostává hostující Ibrahim Keita, který zbytečně fauloval v útoku.
     
    14
    Po rohovém kopu vracel míč do varu Čech, Kvída však z hranice vápna přestřeluje prostor mezi třemi tyčemi! Hradec teď skutečně přitlačil na pilu!
     
    13
    Konečně zase na trávníku nějaké pozdvižení! Krátký ve vápně přihrál pod sebe na volného Zorvana, jehož střelu nahoru Stejskal ještě dokázal vyrazit. Hned poté byl však překonán dorážkou od Vlkanovy, která se však zastavuje na spojnici!
     
    7
    Na druhé straně se zdálo, že se před Ottmarem ocitl v ofsajdu Katidis, hra se ale nepřerušila a hostující hráč stejně nakonec ani nezakončil. Pro Olympii velká škoda!
     
    6
    Další dobrá příležitost pro Votroky! Martan si navedl středem pole míč až na hranici vápna a povedeně pálil mírně do pravé strany branky Stejskala, hostující brankář ale předvedl dobrý a pohotý zákrok!
     
    1
    Domácí byli hodně blízko vedení! Zorvan z pravé strany dostal míč na zadní tyč pro dobíhajícího Martana, který těsně nestihl zakončit a bude to pouze aut pro Hradecké. Někdo z Pražanů tak musel míč ještě tečovat.

    Ondřej Novotný

    Branky: 39. Pázler, 45+1. Vlkanova, 57. Pázler (pen.), 74. Pázler – 49. Keita

    Karty:   64. Martan (HKR), 73. M. Černý (HKR) – 15. Keita (OHK), 56. Fišl (OHK), 64. Katidis (OHK)


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – M. Černý, Čech, Kvída, Plašil (85. Funda) – Martan (78. Miker), Janoušek, Zorvan, Krátký – Vlkanova – Pázler (87. Šípek).
    Náhradníci: Lindr – Pajer, Urma, Miker, Súkenník, Funda, Šípek.

    FK Olympia Radotín: Stejskal – Moulazimis, Broukal, Žežulka (46. Verner), Frizoni – Giditz, Fišl, Vasileiou (69. Rothe) – Katidis (C) (81. Novák), Keita, Jukl.
    Náhradníci: Čáp – Rothe, Novák, Verner.

    Rozhodčí: Matějček – Melichar, Černý

    Diváci: 742
    thejrc.org