Frýdek-Místek – Příbram 2:1 (kon.) | Pardubice – Táborsko 3:0 (kon.) | Znojmo – Třinec 0:2 (kon.)
Vítkovice – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Sokolov – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Opava – Žižkov 3:0 (kon.)
Ústí n. L. – Vlašim 2:1 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
2:1 (1:0)
FK Příbram
Středa 25.04.2018, 17:00 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    Po rohovém kopu se do zakončení dostal Tandir, ale pomohl si faulem a za následující zakopnutí míče dostal žlutou kartu.
     
    79
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Adam Varadi, přichází Ismar Tandir.
     
    77
    Domácí se málem z ničeho nic dostali do dvoubrankového vedení, ale to by musel Adam Varadi tutovou šanci proměnit. Po odkopu Willwébra zpracoval míč Varadi pro Hrušku, který ho následně skvělou přihrávkou vyslal a Adam Varadi šel sám na bránu, ovšem brankáře Boháče neprostřelil.
     
    74
    Obrovské štěstí mají domácí, když se hosté dostali dopředu, následně přišla přihrávka před bránu z pravé strany od Fantiše, ve vápně si míč zpracoval Antwi a z bezprostřední blízkosti z otočky vystřelil, ovšem jeho pokus se nedostal přes zeď obránců Frýdku-Místku!
     
    72
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Václav Mozol, přichází Michal Švrček.
     
    70
    I na následný centr si počkal ve vápně Jan Matoušek, který z voleje skvěle zakončil k pravé tyči, ale Matěj Mihálek předvedl fantastický zákrok!
     
    63
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Hlúpik, přichází Emmanuel Antwi.
     
    60
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla naprostá fotbalová paráda, kterou předvedl JAN MATOUŠEK! Tento hostující útočník se dostal k míči ve vápně, tam se dostal přes dva domácí obránce a následně levou nohou zakončil přesně k pravé tyči! Příbram tak opět ztrácí pouze jednu branku.
     
    58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek jde do dvoubrankového vedení! Varadi ve středu hrací plochy po nákopu zpracoval míč na Mozola, ten ho ovšem neudržel, následně se ale k němu dostal Jakub Přichystal, který si obhodil obránce a běžel sám na bránu, následně ještě ve vápně posunul míč na volného JANA HRUŠKU a ten i s tečí hostujícího brankáře dává svůj první gól!
     
    56
    Z ničeho nic se hosté dostali dopředu po levé straně odkud centroval Jan Matoušek, který ve vápně hledal Miroslava Slepičku, ale ten osamocený z voleje netrefil míč!
     
    54
    Domácí se provinili faulem při slibné akci. Po chvíli poslal Průcha k zemi Varadiho a rozhodčí Ginzel vytáhl žlutou kartu.
     
    47
    A málem bylo dvě minuty po začátku druhé půle vyrovnáno! Karel Soldát se dostal ke hlavičce v malém vápně, ale hlavou zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    46
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Patrik Krčula, přichází Jan Hruška.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Miroslav Slepička.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Karsten Ayong, přichází Jan Matoušek.
     
    37
    Velice nepříjemný moment nyní prožívá hostující hráč, když ho Martin Slaninka ve vzduchu velice nepříjemně a tvrdě poslal k zemi. Hostující hráč je nyní ošetřován na hrací ploše a domácí obránce za tento zákrok obdržel žlutou kartu.
     
    28
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Lipina jde po necelé půlhodině hry do vedení! Centr Slaninky z rohového kopu letěl přesně na hlavu ONDŘEJE CHVĚJY, který ani nemusel vyskakovat a následně hlavou zamířil k levé tyči! Asistence: Slaninka.
     
    22
    První velká šance Příbrami nekončí gólem! Filip Hlúpik ukázal jak je rychlý a silný v těle a poradil si s dotírajícím Slaninkou, následně se uvolnil a z úhlu v malém vápně vystřelil, ovšem jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče!

    Michal Raška


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 28. Chvěja, 58. Hruška – 60. Matoušek

    Karty:   37. Slaninka (FRM), 82. Tandir (FRM) – 54. Průcha (PRI)


    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 18:18.
    FK Frýdek-Místek: Mihálek – Fukala, Gáč, Literák (C), Slaninka – Willwéber – Krčula (46. Hruška), Mozol (72. Švrček), Chvěja, Přichystal – Varadi (79. Tandir).
    Náhradníci: Buček – Švrček, Hruška, Bala, Tandir, Macej.

    FK Příbram: Boháč – Skácel, Tregler, Kodr, Soldát – Grajciar (C), Květ (46. Slepička) – Hlúpik (63. Antwi), Fantiš, Průcha – Ayong (46. Matoušek).
    Náhradníci: Švenger – Zápotočný, Antwi, Kilián, Slepička, Matoušek, Schwendt.

    Rozhodčí: Ondřej Ginzel – Miroslav Fišer, Petr Caletka

    Diváci: 712
    thejrc.org