Crotone – Sassuolo 4:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 3:1 (kon.) | Bologna – AC Milán 1:2 (kon.)
Hellas Verona – Spal 1:3 (kon.) | Benevento – Udinese 3:3 (kon.) | Sampdoria – Cagliari 4:1 (kon.)
Fiorentina – Neapol 3:0 (kon.) | Turín – Lazio 0:1 (kon.)
konec
FC Crotone
4:1 (3:1)
US Sassuolo Calcio
Neděle 29.04.2018, 12:30 • Stadio Ezio Scida (Crotone) • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Simeon Tochukwu Nwankwo - 4:1
     
    89
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává pojistku! SIMEON TOCHUKWU NWANKWO se pohyboval na ofsajdové hraně. Domácí útočník doběhl do vápna, kde se se mu otočka kolem obránce na jednu stranu nepovedla, ale na druhou už ano. Následný slabý pokus k pravé tyči si cestu do sítě našel.
    45+2. Domenico BERARDI - 3:1
     
    45+2
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Utkání dostává nový náboj a hostující celek se vrací zpátky do hry! K pokutovému kopu se postavil DOMENICO BERARDI, jenž si vybral levou stranu branky a přesným pokusem nedal brankáři nejmenší šanci na zasažení.
    31. Marcello TROTTA - 3:0
     
    31
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Demolice hostujícího celku pokračuje! Andrea Nalini utekl podél levé postranní čáry svému strážci a dostal se s balonem až před brankáře. Ofenzivní křídlo zvedlo hlavu a nádhernou přihrávkou vybídlo ke skórování MARCELLA TROTTU. Ten se slízl smetanu a zakončením z malého vápna se raduje ze druhého vstřeleného gólu v tomto zápase.
    16. Simeon Tochukwu Nwankwo - 2:0
     
    16
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Andrea Consigli se nyní musí hodně červenat, když podcenil centr z levé strany. Ten na poslední chvíli gólman ještě dokázal vyrazit, ale míč zamířil do ramene SIMEONA TOCHUKWUHO NWANKWOA. Ten se tak může radovat ze šťastné branky a dvougólového vedení svého celku.
    4. Marcello TROTTA - 1:0
     
    4
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci rozpoutali na stadionu peklo, jelikož je to právě jejich tým, jenž se ujímá vedení! MARCELLO TROTTA převzal přihrávku od spoluhráče a po uběhnutí pár metrů se odhodlal ke střele. Jeho zakončení zamířilo do levého spodního rohu branky, a tak se autor úvodního gólu zaslouženě raduje.

    Michal Luxa

    Branky: 4. Trotta (Faraoni), 16. Tochukwu Nwankwo (Martella), 31. Trotta (Nalini), 89. Tochukwu Nwankwo (Faraoni) – 45+2. D. Berardi (pen.)

    Karty:   44. Mandragora (COE), 81. Trotta (COE), 86. Ar. Ajeti (COE) – 80. Lemos (SAS)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:8.
    FC Crotone: Cordaz – Faraoni, Ceccherini (81. Ar. Ajeti), M. Capuano, Martella – Barberis (74. Rohdén), Mandragora, Stoian – Trotta, Tochukwu Nwankwo, Nalini (86. Sampirisi).
    Náhradníci: Festa – Rohdén, F. Ricci, Izco, Diaby, Pavlović, Zanellato, Sampirisi, Tumminello, Simic, Crociata, Ar. Ajeti.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lemos, Acerbi, Peluso – Ragusa (53. Babacar), Missiroli (83. Matri), Magnanelli (64. L. Mazzitelli), Duncan, Rogério – D. Berardi, Politano.
    Náhradníci: Marson – L. Mazzitelli, Biondini, Matri, Pierini, Cassata, Babacar, Ferrini, Dell'Orco, Letschert.

    Rozhodčí: Damato – Dobosz, Posado
    thejrc.org