Jihlava – Olomouc 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 2:2 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
3:1 (2:1)
SK Sigma Olomouc
Pondělí 30.04.2018, 13:00 • Areál Na Stoupách • Juniorská liga – O umístění • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Daniel Turyna dnes rozhodl o tom, že tři body získá Jihlava. Domácí fotbalista zaznamenal hattrick, olomoucká Sigma se prosadila pouze jednou, postaral se o to Rostislav Baďura. Vysočina si připisuje další výhru, Hanáci na první výhru v nadstavbové části i nadále čekají. Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:07:03)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Domácí fotbalisté se ubránili a budou vhazovat na polovině hřiště. Víc už se v tomto utkání ale pravděpodobně nestane.
     
    89
    Následně také rohový kop s pořadovým číslem deset. Ten Hanáci rozehrají znovu z levé strany, do konce zbývají zhruba dvě minuty.
     
    88
    Jedna z posledních příležitostí pro hostující tým. Sigma na levé straně vybojovala svůj devátý rohový kop v dosavadním průběhu.
     
    86
    I nadále se hraje před bránou Reichla, který si nyní připisuje další zákrok. Domácí zůstávají u balónu a znovu kombinují.
     
    85
    Závěr utkání se blíží, hraje se na polovině olomouckého týmu, což domácím vyhovuje. Vysočina bude vhazovat.
     
    84
    Sedmý rohový kop vybojovali domácí fotbalisté. Hostující zadáci se ubránili jen za cenu dalšího rohu pro jihlavské hráče.
     
    82
    Sudí Slabý vytahuje svou třetí žlutou kartu v utkání. Podruhé trestá hostujícího fotbalistu, napomínán je Tomáš Macháček.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka dnešního zápasu. Zatím to vypadá, že domácí kontrolují závěr a žádné drama nepřipustí.
     
    80
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Na té levé teď Sigma dokázala vybojovat svůj dnes už osmý rohový kop v utkání.
     
    79
    Vysočina se následně vydala na rychlou odpověď. Jihlavští hráči se do zakončení dostali, Reichl si připsal svůj čtvrtý zákrok.
     
    78
    Olomouc se v tuto chvíli dostala s míčem až do malého vápna soupeře. Do zakončení je ale pozorná obrana Jihlavy nepustila.
     
    76
    Nakonec se dokázali dostat k zakončení, balón skončil pouze vedle branky. Běží pro něj brankář Reichl, aby mohl rozehrát.
     
    75
    Jihlavští fotbalisté dokázali vybojovat rohový kop, s rozehrávkou příliš nepospíchají. Míč do hry pošlou z pravé strany.
     
    74
    Jedna útočná akce střídá druhou, domácí teď hrozí právě z rychlých protiútoků. S jedním takovým si obrana Olomouce poradila.
     
    72
    Čárový rozhodčí před malou chvíli zastavil další útočné snažení hostů. Jeden z olomouckých fotbalistů se nacházel v ofsajdu.
     
    71
    Do konce utkání zbývá zhruba dvacet minut, domácí si v pohodě kontrolují vývoj, vedou o dvě branky, hra se teď navíc hodně kouskuje.
     
    69
    Po delší době zasahoval brankář Reich. Hostující gólman vzápětí rozehrál a Sigma postupuje do rychlého kontru po pravé straně.

    Štěpán Slovák

    Branky: 9. Turyna, 23. Turyna, 49. Turyna – 12. Baďura

    Karty:   11. Nerad (JIH) – 51. Langer (OLO), 82. Macháček (OLO)


    FC Vysočina Jihlava: Duba – Daníček, Nerad, Rychetník (C) (39. Vrzal), Mašič (67. Fikar), Svoboda, Holík, Popovič, Průša, Turyna (71. Smejkal), Vašíček
    Náhradníci: Smejkal, Fikar, Vrzal, Kolář

    SK Sigma Olomouc: Reichl – Beňa, Kotouč (C), Surzyn, Vybíral (78. Macháček), Yunis, Langer (73. Nízký), Kamas, Zima (65. Kodeš), Grečmal (50. Cikryt), Baďura (59. Raab)
    Náhradníci: Raab, Nízký, Cikryt, Kodeš, Macháček, Obzina

    Rozhodčí: Slabý – Pečenka, Kubec

    Diváci: 70
    thejrc.org