Táborsko – Vlašim 1:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Varnsdorf 1:1 (kon.) | Opava – Č. Budějovice 1:1 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
1:1 (1:0)
FK Varnsdorf
Sobota 05.05.2018, 17:00 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Ve 26. kole Fortuna národní ligy se proti sobě utkají týmy MFK Frýdek-Místek a FK Varnsdorf. Lipině se proti Severanům nedaří a z posledních pěti vzájemných utkání vyhrál hned čtyřikrát Varnsdorf. Jen jednou braly bod i Válcovny po remíze 0:0. V jediném utkání letošní sezóny v rámci 12. kola na stadionu SK Slovan Varnsdorf poslal domácí do vedení už v 5. minutě Durdević. Poté už branka nepadla a Varnsdorf vyhrál těsně 1:0. Utkání bude řídit hlavní rozhodčí Ondřej Berka a jeho asistenti Petr Antoníček a Ondřej Černý.
     
    MFK Frýdek-Místek:

    Frýdek-Místek předvádí na jaře mnohem lepší výkony než na podzim a momentálně se nachází mimo sestupové pásmo na čtrnáctém místě s dvaceti pěti body a skóre 22:40. Ovšem Lipina nic nemá jisté, jelikož rozmezí mezi dvanáctým a šestnáctým místem jsou pouhé dva body. Frýdecko-místečtí nečekaně porazili v domácím prostřední Příbram 2:1 a na skvělý výkon chtěli navázat i v Hradci Králové. Ovšem tam se ve 32. minutě prosadil domácí Marek Krátký, který stihl přidat druhou branku ještě těsně před odchodem do šaten. V 58. minutě si dal vlastní branku kapitán hostů Petr Literák. A nakonec deset minut před koncem utkání zkompletoval hattrick Marek Krátký. Hradec Králové tak vyhrál vysoce 4:0. Nejlepšími střelci Lipiny jsou se třemi góly Mozol, Tandir a Varadi.
     
    Posledních pět zápasů Frýdku-Místku:

    FNL: Hradec Králové 4:0 Frýdek-Místek
    FNL: Frýdek-Místek 2:1 Příbram
    FNL: Olympia Praha 1:4 Frýdek-Místek
    FNL: Frýdek-Místek 2:2 Znojmo
    FNL: Frýdek-Místek 1:2 České Budějovice
     
    FK Varnsdorf:

    Varnsdorf si konec sezóny dost komplikuje a momentálně se nachází pouze o bod před dnešním domácím soupeřem, tudíž na dvanáctém místě s dvaceti šesti body a skóre 28:35. Z posledních pěti zápasů získal pouze čtyři body a hned třikrát prohrál. V posledním utkání přivítal na své půdě první Opavu, která má skoro jistý postup. Ve 24. minutě šli ale do vedení překvapivě domácí po brance Durdeviće z pokutového kopu. Ve 44. minutě ale dokázal srovnat Kayamba. Do druhé půle hosté vlítli skvěle, když se po šesti minutách trefil Puškáč a otočil tak utkání. Poté už branka nepadla a Varnsdorf těsně podlehl Opavě 1:2. Nejlepším střelcem je s osmi góly Durdević.
     
    FK Varnsdorf:

    FNL: Varnsdorf 1:2 Opava
    FNL: Sokolov 2:0 Varnsdorf
    FNL: Varnsdorf 1:0 Ústí n. L.
    FNL: Varnsdorf 0:0 Vlašim
    FNL: Hradec Králové 2:0 Varnsdorf
     
    Zajímavosti:

    - Frýdek-Místek nedokázal nad dnešním soupeřem vyhrát ani jednou a ze všech devíti vzájemných zápasů hned sedmkrát vyhrál Varnsdorf.
    - Frýdek-Místek je v tabulce domácích zápasů na předposledním místě.
    - Obě dvě mužstva mají v letošní sezóně stejný počet výher (6).
    - Varnsdorf na jaře ještě nedokázal vyhrát venku a získal pouze bod.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Frýdek-Místek: Mihálek – Fukala, Literák (C), Gáč, Slaninka – Willwéber – Macej, Mozol, Chvěja, Přichystal – Tandir.
    Náhradníci: Buček – Švrček, Hruška, Krčula, Varadi, Bala, Biolek.

    FK Varnsdorf: Porcal (C) – Rudnytskyy, Zieris, Kouřil, Chlumecký – Durdević, Klobása, Zbrožek, Kocourek, Dordić – Kozma.
    Náhradníci: Samoel – Šup, Bílek, Bláha, Šulc, Barac.

    Rozhodčí: Ondřej Berka – Petr Antoníček, Ondřej Černý.
     
    Hráči již jdou na hrací plochu a za pár chvil může utkání začít. Domácí Lipina dnes nastoupí v modrých dresech s bílou šerpou, zatím co hosté ve žlutých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postarala domácí Lipina, ovšem následný nákop skončil pouze u brankáře Porcala.
     
    1
    A hned na začátku utkání se domácí ocitli ve velkém problému, když se nedomluvili brankář Mihálek se svým obráncem a následně právě domácí gólman minul míč při odkopu, ovšem nakonec vše vyřešila obrana Frýdku-Místku.
     
    2
    Modrobílí získali rohový kop z levé strany.
     
    2
    Na rozehrání rohového kopu se postavil Václav Mozol a domácí se již tradičně natlačili do brány, ovšem následný centr vyboxoval brankář Porcal.
     
    3
    Válcovny pouze odevzdaly míč, když Ismar Tandir dostal příliš dlouhou přihrávku, která skončila jen u obrany Varnsdorfu.
     
    4
    Následně přišel faul z domácí strany a hosté tak budou rozehrávat ze středu hrací plochy.
     
    4
    Následný centr z volného kopu skončil u domácí obrany, který ale odkopla míč pouze do zámezí a Varnsdorf zůstane u balónu v podobě autového vhazování.
     
    5
    Po boji u postranní čáry přiletěl centr z levé strany před bránu Frýdku-Místku, ovšem tam si na míč počkal brankář Mihálek a chytil ho do rukou.
     
    5
    Martin Macej dostal přihrávku do běhu, ale věděl že na obránce hostů nebude stačit a tak ho zfauloval, což rozhodčí viděl a odpískal.
     
    6
    Nyní přišel faul Varnsdorfu a volný kop ze středu hřiště bude mít i Frýdek-Místek. K míči už se staví Václav Mozol.
     
    6
    Následný centr letěl do vápna, kde se domácí kapitán Petr Literák dopustil faulu.
     
    7
    Tentokrát se Martin Macej dostal dopředu po pravé straně, ale ve finální fázi se mu míč zamotal mezi nohy a centr před hostující svatyni tak nepřišel.
     
    7
    Petr Zieris si počínal na hranici pravidel, když se ve svém vápně možná dotkl míče rukou, ovšem rozhodčí ponechal hru nadále plynout.
     
    8
    Ondřej Kocourek poslal k zemi Přichystala, který se snažil projít dál po skvělém uvolnění Chvěji.
     
    8
    Na levou stranu dostal míč Václav Mozol, který si zpracoval balón a odcentroval, ovšem jeho pokus letěl pouze do rukou Radka Porcala.
     
    9
    Příliš dlouhý nákop hostů skončil jen v moci brankáře Mihálka.
     
    10
    Na výkop Mihálka si počkal Martin Kouřil, který vyhrál hlavičkový souboj a vybojoval tak míč pro svůj tým.
     
    11
    Mozol sice napadal rozehrávku hostů, ale následně se Varnsdorf skvěle prokombinoval středem hrací plochy, až se Literák dopustil faulu zhruba dvacet osm metrů před svou bránou.
     
    12
    K přímému kopu se postavil Martin Kouřil, který vyslal velice prudkou ránu do chumlu hráčů, kde míč tečoval Petr Zieris, ale těsně minul levou tyč Mihálkovy brány!
     
    13
    Martin Macej nepřihrál dobře z pravé strany, když hledal Ismara Tandira a balón tak skončil pouze u gólmana Radka Porcala.
     
    14
    Jakub Přichystal dostal přihrávku od Literáka na paty a domácí ztratili míč.
     
    14
    David Gáč se následně provinil faulem zhruba ve stejné pozici jako před dvěma minuty Literák. Tentokrát ovšem rozhodčí sáhl pro první žlutou kartu.
     
    15
    Opět se exekuce přímého kopu ujal Martin Kouřil, ovšem tentokrát pouze nastřelil postavenou zeď z domácích borců.
     
    16
    Martin Slaninka si vyžádal přihrávku do běhu od Přichystala, ovšem tu přečetl hostující obránce a následně odkopl míč do zámezí.
     
    17
    Frýdek-Místek sice měl autové vhazování, ale následně se dostal míč mimo hrací plochu právě od domácího hráče a následuje aut pro Varnsdorf.
     
    17
    Hostující gólman Radek Porcal zachyboval, když se netrefil do míče po nákopu domácích a tlaku Ismara Tandira. Jakub Přichystal tak měl možnost vystřelil z levé strany do prázdné brány, ovšem to bylo vše zbytečné, jelikož se Ismar Tandir nachytal v ofsajdové pasti.
     
    18
    Nyní přišel faul ve středu hrací plochy na L'ubomíra Willwébra.
     
    19
    Pavlo Rudnytskyy si hlídal míč tělem až ho Jakub Přichystal zfauloval a Varnsdorf bude zahrávat na své polovině.
     
    20
    David Gáč nenechal odcentrovat protihráče z pravé strany a skluzem poslal míč do zámezí. Následuje rohový kop pro Varnsdorf.
     
    21
    Následně hosté rozehráli nakrátko, ale centr se Kocourkovi nepovedl, když nastřelil pouze domácího hráče. Po sérii bojů o míč má Frýdek-Místek autové vhazování.
     
    21
    Následně ale Lipina ztratila míč a hosté mají už druhý aut v krátké době.
     
    22
    Ľubomír Willwéber velice dobře vyvedl míč do středu hrací plochy, ale následný pas na Přichystala skončil jen v zámezí.
     
    22
    Daniel Kozma byl nyní zfaulován Ľubomírem Willwébrem a Varnsdorf tak bude opět u míče na své polovině.
     
    23
    Opět došlo k sérii soubojů ve středu hrací plochy. Následně utekl po pravé straně Martin Macej a vybojoval autové vhazování.
     
    24
    Po chvíli přišel centr do vápna, kde zakončoval Jakub Přichystal, ovšem jeho pokus skončil pouze vedle brány.
     
    24
    Obrovská tutovka hostů nekončí brankou! Brankář Matěj Mihálek udělal neodpustitelnou chybu, když mu po centru z levé strany vypadl míč, ten se dostal k Fahrudinu Durdevićovi, který následně naznačil střelu, poslal si míč na levou nohu a zakončil k pravé tyči, ovšem tam se ocitl Martin Slaninka, který balón na brankové čáře odkopl do bezpečí!
     
    25
    Nyní se Fahrudin Durdević pokusil o centr z levé strany, ale ten ve vápně nikoho nenašel a Matěj Mihálek tak má odkop od své svatyně.
     
    26
    Následný výkop Mihálka ale skončil pouze v zámezí a Varnsdorf tak zadarmo získal autové vhazování.
     
    27
    Nyní se hosté dopustili nedovoleného zákroku ve středu hřiště a Frýdek-Místek tak bude u míče.
     
    28
    Michal Fukala byl zfaulován na pravé straně a Frýdecko-místečtí tak mají možnost poslat centr do vápna.
     
    29
    To taky Martin Slaninka udělal, ale pro míč si došel Radek Porcal a vyboxoval ho pryč.
     
    29
    Ismar Tandir rychle vzal míč a hodil aut na Mozola, který lobem posunul míč na Jakuba Přichystala, který zkusil zpoza vápna vypálit, ovšem skákavý míč netrefil nejlépe a jeho pokus skončil vedle hostující svatyně.
     
    30
    To se dnes dějí věci na domácí straně. Mihálek musel z brány aby byl u míče dřív než hostující útočník, ovšem domácí gólman poslal míč k soupeřovi, který zkusil střelu z dálky, ta se ovšem příliš nepovedla, ale i tak musel David Gáč vykopnout skákavý míč do bezpečí.
     
    31
    Ismar Tandir si zpracoval míč ve vápně hostů a následně se chystal zakončit, ale mezitím mu byl balón vypíchnut a z nadějné příležitosti sešlo.
     
    32
    Mozol to vymyslel skvěle, když v pravý moment vyslal Tandira, ale ten na míč nedosáhl a následně ho odkopl do zámezí brankář Porcal.
     
    33
    Martin Slaninka skvěle prošel přes dva hráče, ale následně ho poslal k zemi Petr Zieris, který za tento zákrok dostal žlutou kartu.
     
    33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Naprosto nepochopitelný manévr hostů, když po centru z volného kopu vyběhli a chtěli tak zahrát ofsajdovou past, ovšem ta se jim vůbec nepovedla a hned šest hráčů domácích se ocitlo před brankářem Porcalem. Jako první se k míči dostal Jakub Přichystal, který ale napálil pouze hostující gólmana. Následně se míč odrazil k nohám ISMARA TANDIRA a ten už zakončil do hostující svatyně. Frýdek-Místek tak vede 1:0!
     
    34
    Střela hostujícího hráče skončila pouze vedle domácí svatyně.
     
    36
    Ismar Tandir dostal pravděpodobně za řeči proti rozhodčímu žlutou kartu.
     
    37
    Pavlo Rudnytskyy poslal centr z pravé strany, ale tentokrát si pro míč vyskočil Matěj Mihálek a bez chyby ho udržel ve své moci.
     
    38
    Varnsdorf dál pokračuje ve velmi dobré hře a nyní to vzal na sebe Fahrudin Durdević, který vypálil zpoza vápna a jeho rána skončila jen těsně nad horní tyči domácí svatyně!
     
    39
    David Gáč zavařil svému týmu, když nerozehrál dobře, ovšem následně vše vyřešil Petr Literák.
     
    39
    Martin Slaninka ukázal svou rychlost, když po přihrávce do běhu přesprintoval obránce a následně chtěl zakončit, ale brankář Porcal skvěle vyběhl a ve skluzu odehrál míč do zámezí.
     
    40
    Opět si Ismar Tandir dělal místo ve vápně, ale následně se dopustil faulu.
     
    40
    Po kombinaci hostů se dostal ke střele Stanislav Klobása, ale ten svou střelou dostal míč snad až na silnici za frýdecko-místeckým stadionem.
     
    41
    Willwéber zblokoval přihrávku Rudnytskyho a hosté mají autové vhazování.
     
    42
    Mozol se sice zbavil dvou hráčů, ale následně nepřihrál dobře a dopředu tak jde opět Varnsdorf.
     
    42
    Hosté se neposunuli dál přes střed hrací plochy, kde zabojovala domácí obrana.
     
    43
    Následně ale přišel faul hostů ze středu hrací plochy. O volný kop se postará Martin Slaninka.
     
    43
    Následně míč letěl na Jakuba Přichystala, ovšem ten si u rohového praporku nezpracoval balón a následuje odkop Radka Porcala od jeho brány.
     
    44
    Stopeři Kouřil se Zierisem zatím skvěle čtou přihrávky na Tandira, kterého se domácí snaží vyslat dopředu.
     
    45
    Slaninka po odkopu Mihálka dostal míč pouze do zámezí a následuje aut pro Varnsdorf.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    V boji o záchranu je zatím šťastnější Frýdek-Místek, který po prvním poločase vede 1:0. Hosté do utkání vlétli aktivněji a ve 12. minutě skončila teč Petra Zierise těsně vedle levé tyče. Ve 24. minutě mohl jít Varnsdorf do vedení, ale neproměnil obrovskou tutovku. Matěj Mihálek udělal velký kiks, když mu míč vypadl z rukou, poté se k balónu dostal Fahrudin Durdević, který naznačil střelu, následně si dal míč na levou nohu a zakončoval k pravé tyči, ovšem tam míč odkopl Martin Slaninka. Ve 33. minutě získala Lipina volný kop. Po kopnutí domácím hráčem se všichni hostující hráči vysunuli a chtěli zahrát ofsajdovou past, ovšem ta se jim vůbec nepovedla a několik domácích hráčů zůstalo před hostující bránou. Jako první Přichystal nastřelil gólmana Porcala, ale následně Tandir zavěsil míč do sítě a poslal domácí tým do vedení. Střela Fahrudina Durdeviće ve 38. minutě vyděsila domácí diváky, ale nakonec skončila těsně nad horní tyčí Mihálkovy brány.
     
    Statistiky v prvním poločase:

    Branky: 1:0
    Střely na branku: 1:2
    Střely mimo: 2:4
    Fauly: 11:6
    Rohové kopy: 1:1
    Ofsajdy: 2:0
    Žluté karty: 2:1
    Červené karty: 0:0
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Daniel Kozma, přichází Jakub Barac.
     
    47
    Václav Mozol zblokoval centr hostů na jejich polovině a následuje autové vhazování pro Varnsdorf.
     
    47
    Fahrudin Durdević to vymyslel skvěle, když prostrčil přihrávku mezi nohy Literáka na Bojana Dordiće, ale ten se následně ke střele nedostal.
     
    48
    Martin Chlumceký chtěl odcentrovat z levé strany, ovšem jeho pokus byl zblokován. Následně se ale domácí provinili faulem a volný kop bude zahrávat Kocourek.
     
    49
    Fahrudin Durdević se po centru z levé strany a odraženém míči dostal ke střele z voleje, ovšem jeho pokus neměl razanci a skončil tak v moci brankáře Mihálka.
     
    50
    Přichystal vybojoval míč, který následně Fukala odkopl jen k nohám hostů a Varnsdorf tak pokračuje v poklidné kombinaci.
     
    50
    Poté se ovšem Martin Slaninka provinil faulem a hosté mají přímý kop z nějakých třiceti metrů.
     
    51
    Následný centr z něj ovšem nic nepřinesl, ale u míče jsou stále hosté.
     
    51
    Poté ho ukradl Martin Slaninka, který se ale míče rychle zbavoval a přihrál tak pouze protihráči.
     
    52
    Následně se opět Varnsdorf dostal dopředu a získal autové vhazování.
     
    53
    Bojan Dordić fantasticky uvolnil Chlumeckého přihrávku mezi dva hráče a Varnsdorf posléze vybojoval rohový kop.
     
    53
    Fahrudin Durdević se po rohovém kopu dostal ke střele, ale ta šla pouze do míst, kde stál brankář Porcal.
     
    54
    Domácí kotel nyní vypustil modrobílé dýmovnice a dopředu se dostal Ismar Tandir, který si zběhl na centr z levé strany, ovšem míč těsně minul.
    54. Dýmovnice v podání frýdeckomísteckého kotle.
     
    54
    Poté se hosté dopustili faulu a k volnému kopu se už staví Martin Slaninka.
     
    55
    Po jeho centru z pravé strany se ale k míči dostal pouze brankář Radek Porcal.
     
    56
    David Gáč skvělým skluzem zamezil hostujícímu útočníkovi vystřelit a následuje rohový kop pro hosty.
     
    56
    Po rohovém kopu se dostal do zakončení hlavou hráč Varnsdorfu, ale následně Mihálek vyboxoval míč nad svou svatyni.
     
    57
    I druhý rohový kop byl nebezpečný a po jeho zahrání se dostal hostující hráč k zakončení hlavou, ovšem to skončilo vedle domácí svatyně.
     
    57
    Hosté mají míč po kontrolou častěji než Frýdek-Místek, který čeká hlavně na rychlé brejky po stranách.
     
    58
    Ondřej Chvěja lacině ztratil míč a následně tak poslal protihráče k zemi, za což dostal žlutou kartu.
     
    58
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Martin Chlumecký, přichází Michal Bílek.
     
    59
    Centr Kocourka se vnesl ve vzduchu, ale následně vyboxoval míč Matěj Mihálek.
     
    60
    Ismar Tandir se nyní provinil faulem, ovšem to se domácím divákům nelíbí, jelikož ležel na zemi po ataku dvou protihráčů.
     
    61
    Martin Macej zblokoval centr z pravé strany a Varnsdorf tak má po hodině hry rohový kop.
     
    61
    Ani tentokrát to branka není! Po rohovém kopu se sice nic vážnějšího nestalo, ale následně hosté navezli míč do vápna, kde se hráč Varnsdorfu dostal ke střele, která ale skončila jen vedle levé tyče.
     
    62
    Ismar Tandir si dost zahrává s nervy rozhodčího, jelikož už jednu žlutou kartu má a málem mohl dostat další a opět za řeči.
     
    63
    David Gáč zblokoval centr z pravé strany a následuje další rohový kop hostů.
     
    64
    Po rohovém kopu vyhlavičkoval míč domácí obránce, následně vypálil z voleje Fahrudin Durdević, ale ten přestřelil domácí bránu.
     
    64
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Jan Hruška.
     
    65
    Pavlo Rudnytskyy se nyní provinil faulem, když zatáhl za ruku Václava Mozola a Lipina má volný kop.
     
    65
    Následný centr Slaninky byl velmi dobrý, ale Ismar Tandir míč hlavou těsně minul a ten tak doskákal k brankáři Porcalovi.
     
    66
    Martin Macej si nezpracoval míč nejlépe a hosté ho tak zadarmo získali.
     
    67
    Michal Fukala to udělal fantasticky, když ukradl míč a následně se dostal dopředu, kde ho poslal k zemi Zbrožek a ten obdržel žlutou kartu.
     
    67
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Ľubomír Willwéber, přichází Michal Švrček.
     
    68
    Varnsdorf se opět natlačil na polovině Frýdku-Místku a snaží se něco vymyslet.
     
    69
    Následně se Václav Mozol dopustil faulu a hosté tak mají volný kop z pravé strany.
     
    69
    Následný centr do vápna ovšem odkopl Ismar Tandir. Poté hosté nakopli další míč a získali autové vhazování na domácí polovině.
     
    70
    Bojan Dordić se pokusil o přihrávku dovnitř šestnáctky, ale tu opět zachytila domácí obrana, která odkopla míč a po chvíli Frýdek-Místek získal autové vhazování.
     
    70
    Poté se Jakub Barac provinil faulem a rozhodčí opět vytáhl žlutou kartu.
     
    71
    Domácí sice získali autové vhazování, ale následně se k míči dostali pouze hosté.
     
    72
    Pavlo Rudnytskyy se pokoušel projít po levé straně, kde ho následně odstrčil tělem Chvěja, ale hosté mají rohový kop.
     
    73
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Bojan Dordić, přichází Dominik Šup.
     
    73
    Následný rohový kop vyboxoval Mihálek a následuje tak další.
     
    74
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Následný rohový kop už skončil brankou, když byl na zadní tyči naprosto volný STANISLAV KLOBÁSA, který hlavou zakončil do domácí sítě! Aktivní hra se tak hostům vyplatila čtvrt hodiny před koncem utkání a stav je 1:1.
     
    75
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Václav Mozol, přichází Adam Varadi.
     
    75
    Nyní se hosté dopustili faulu na hranici svého vápna a Frýdek-Místek tak má volný kop z pravé strany, který bude zahrávat Slaninka.
     
    76
    Martin Slaninka se ovšem místo centru rozhodl pro střelu, která nebyla špatná, ale skončila nad horní tyčí Mihálkovy brány.
     
    Dnešní utkání sleduje 555 diváků.
     
    77
    Nyní se domácí hráč ocitl v ofsajdu a u míče tak bude opět Varnsdorf.
     
    77
    Rudnytskyy stáhl k zemi Maceje, který se řítil dopředu a sudí opět vytáhl kartu žluté barvy.
     
    78
    Frýdek-Místek mohl jít opět do vedení, když se po skvělém centru dostal do zakončení z voleje Adam Varadi, ale ten pouze orazítkoval levou tyč!
     
    78
    Následně se dopředu dostali i hosté, ale centr z pravé strany vyboxoval Mihálek.
     
    79
    Domácí se řítili do dobré šance, ale vše zastavil pomezní rozhodčí, který zvedl praporek.
     
    80
    Fahrudin Durdević odcentroval z levé strany, ale míč skončil jen na hlavě domácího obránce.
     
    81
    Frýdek-Místek je hodně zatáhnutý a hosté tak kombinují na domácí polovině.
     
    81
    Durdević skvěle přerušil únik Slaninky středem hřiště, ale posléze se hosté dopustili faulu.
     
    82
    Michal Fukala byl zfaulovaný na pravé straně a Martin Slaninka tak bude opět centrovat do vápna z volného kopu.
     
    82
    Petr Literák sice dostal míč do sítě po volném kopu, ale pomezní zvedl praporek a tak radost domácích diváků trvala jen chvíli.
     
    83
    David Gáč skvěle zblokoval střelu hostujícího hráče uvnitř vápna, ale následně se k míči dostali opět hosté.
     
    84
    Martin Macej se snažil projít přes střed hrací plochy, ale tam byl sražen hned dvěma hráči a nyní je ošetřován lékařem.
     
    85
    Slaninka opět poslal velice solidní centr, ale ten skončil pouze u brankáře Porcala, který jej chytil do své moci, i když byl u toho sražen Literákem.
     
    86
    Michal Fukala to měl velmi těžké v souboji s Durdevićem, ovšem následně tomuto mladíkovi pomohl zkušený Petr Literák a hosté se tak nedostali ke střele.
     
    87
    Varnsdorf se následně opět ujmul míče a získal autové vhazování.
     
    87
    Kouřil skvělým skluzem přerušil Fukalu, který se snažil dostat dopředu po pravé straně. Frýdek-Místek tak má autové vhazování.
     
    88
    Fukala nasadil housle Durdevićovi, ale následný centr byl zblokován a Lipina tak má rohový kop z pravé strany.
     
    89
    Slaninkův centr vyboxoval brankář Porcal do zámezí a následuje tak další rohový kop.
     
    89
    Následně se Ismar Tandir dopustil faulu a Petr Literák dostal žlutou kartu za řeči.
     
    90
    Po soubojích zůstal ležet na zemi Chvěja a hra je přerušena.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu navíc.
     
    90+1
    Tandir prodloužil hlavičku na Hrušku, ovšem u míče byl jako první brankář Porcal.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Ani napodesáté nedokázal Frýdek-Místek porazit Varnsdorf a utkání tak skončilo remízou 1:1. Hosté do utkání vlétli aktivněji a ve 12. minutě skončila teč Petra Zierise těsně vedle levé tyče. Ve 24. minutě mohl jít Varnsdorf do vedení, ale neproměnil obrovskou tutovku. Matěj Mihálek udělal velký kiks, když mu míč vypadl z rukou, poté se k balónu dostal Fahrudin Durdević, který naznačil střelu, následně si dal míč na levou nohu a zakončoval k pravé tyči, ovšem tam míč odkopl Martin Slaninka. Ve 33. minutě získala Lipina volný kop. Po kopnutí domácím hráčem se všichni hostující hráči vysunuli a chtěli zahrát ofsajdovou past, ovšem ta se jim vůbec nepovedla a několik domácích hráčů zůstalo před hostující bránou. Jako první Přichystal nastřelil gólmana Porcala, ale následně Tandir zavěsil míč do sítě a poslal domácí tým do vedení. Střela Fahrudina Durdeviće ve 38. minutě vyděsila domácí diváky, ale nakonec skončila těsně nad horní tyčí Mihálkovy brány.
    V 61. minutě se hostující hráč dostal ke střele ve vápně, ale těsně minul levou tyč domácí brány. V 74. minutě byl při rohovém kopu Varnsdorfu naprosto osamocený Stanislav Klobása, který hlavou zakončil do sítě Lipiny. V 78. minutě se Adam Varadi ocitl ve velké šanci, ale svoje zakončení poslal pouze do levé tyče.
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji vám za pozornost. (18:53:19)

    Michal Raška

    Branky: 33. Tandir – 74. Klobása

    Karty:   14. Gáč (FRM), 36. Tandir (FRM), 58. Chvěja (FRM), 89. Literák (FRM) – 33. Zieris (VDF), 67. Zbrožek (VDF), 70. Barac (VDF), 77. Rudnytskyy (VDF)


    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 19:17.
    FK Frýdek-Místek: Mihálek – Fukala, Literák (C), Gáč, Slaninka – Willwéber (67. Švrček) – Macej, Mozol (75. Varadi), Chvěja, Přichystal (64. Hruška) – Tandir.
    Náhradníci: Buček – Švrček, Hruška, Krčula, Varadi, Bala, Biolek.

    FK Varnsdorf: Porcal (C) – Rudnytskyy, Zieris, Kouřil, Chlumecký (58. Bílek) – Durdević, Klobása, Zbrožek, Kocourek, Dordić (73. Šup) – Kozma (46. Barac).
    Náhradníci: Samoel – Šup, Bílek, Bláha, Šulc, Barac.

    Rozhodčí: Ondřej Berka – Petr Antoníček, Ondřej Černý

    Diváci: 555
    thejrc.org