Manchester City – Huddersfield Town 0:0 (kon.) | Arsenal – Burnley 5:0 (kon.) | Chelsea – Liverpool 1:0 (kon.)
konec
Manchester City
0:0 (0:0)
Huddersfield Town
Neděle 06.05.2018, 14:30 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:25:34)
     
    Držení míče: 79 % : 21 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:4.
     
    Je konec! Huddersfield nakonec uhrál na půdě Manchesteru City bezbrankovou remízu a získává cenný bod v boji o záchranu! Manchester City se mohl rychle dostat do vedení, ale Silvu vychytal pozorný Jonas Lössl. Na druhé straně poté Pritchard těsně minul zadní tyč a Chris Löwe rozvlnil pouze boční síť domácí branky! Deset minut před přestávkou střílel technicky Kevin De Bruyne, ale Jonas Lössl jeho ránu vyrazil! Po přestávce se hrálo prakticky jen na branku Huddersfieldu, jenže Mendy v největší šanci minul břevno. Hosté mohli rozhodnout v nastavení, jenže domácí brankář štiplavou střelu vyrazil.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    K zajímavému průniku našlápl Bernardo Silva, který upadl v souboji na hranici pokutového území a dožadoval se faulu. Sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    90+2
    Hosté dokonce mohli rozhodnout o svém triumfu! Domácí obraně utekl Florent Hadergjonaj, který tvrdě vypálil, jenže Ederson jeho pokus vyrazil!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Také fanoušci hostujícího celku se ve svém sektoru za brankou skvěle baví a už předčasně oslavují zisk cenného bodu. Manchester mezitím rozjíždí další akci.
     
    87
    Další žlutá karta na straně Huddersfieldu. Dostává ji střídající Rajiv van La Parra.
     
    88
    Hostující trenér cítí, že jeho svěřenci mohou na půdě jasného mistra uhrát cenný bod, který může mít v boji o záchranu cenu zlata. Huddersfield tak bojuje ze všech sil.
     
    87
    Mendy pálil levačkou zpoza hranice pokutového území. Rána se mu povedla a jen o malý kousek prosvištěla nad břevnem soupeřovy branky!
     
    86
    Bernardo Silva mohl střílet, ale místo zakončení raději zvolil přihrávku na pravé křídlo. Bude z toho pouze další rohový kop.
     
    85
    Leroy Sané zahrával další rohový kop Manchesteru City. Do odraženého míče se z hranice šestnáctky opřel Bernardo Silva, jehož rána proskákala kolem zadní tyče.
     
    84
    David Silva znovu zavezl míč až na hranici pokutového území, kde jej přenechal Fernandinhovi, jehož centr prolétl vápnem bez jakékoliv teče.
     
    82
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Alex Pritchard, přichází Rajiv van La Parra.
     
    82
    Jonathan Hogg vystoupil proti rozběhnutému Sterlingovi a zakopl míč do zámezí. Manchester sice stupňuje svůj tlak, ale zatím se nemůže dostat do šancí.
     
    81
    Tentokrát si Gabriel Jesus naskočil na krásný centr z levé strany, jenže hlavičkoval z těžké pozice a v záklonu poslal míč vysoko nad břevno.
     
    80
    David Silva vymyslel krásnou přihrávku do pokutového území, ale před Jesusem natáhl nohu Zanka, který přihrávku zablokoval.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   66. Smith (HUD), 76. Hogg (HUD), 87. van La Parra (HUD)


    Držení míče: 79 % : 21 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:4.
    Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Stones (73. B. Silva), Delph (57. Mendy) – De Bruyne (67. Gündoğan), Fernandinho, D. Silva – Sterling, Jesus, Sané.
    Náhradníci: Bravo – Gündoğan, Laporte, B. Silva, Mendy, Y. Touré, Foden.

    Huddersfield Town: Lössl – Smith, Zanka, Schindler, T. Kongolo, Löwe (78. Malone) – Hadergjonaj, Hogg, Mooy, Pritchard (82. van La Parra) – Mounié (60. Depoitre).
    Náhradníci: Coleman – Malone, Biling, van La Parra, Depoitre, Quaner, Gorenc Stankovič.

    Rozhodčí: Dean – Bennett, Long
    thejrc.org