Devils Zlín – Černošice 8:6 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 4:13 (kon.) | IHC Nový Jičín – HC Boskovice inline 10:3 (kon.)
IHC Přerov – IHC Kladno 16:6 (kon.) | IHC Nový Jičín – Brno 12:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 4:7 (kon.)
Uh. Brod – Černošice 9:6 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 3:8 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
4:13 (1:2, 0:3, 1:6, 2:2)
IHC Prague Rats
Neděle 06.05.2018, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • STILMAT extraliga inline hokeje • 2. kolo
Partner:
     
    Čtveřice Šinágl – Rubeš – Kafka – Tvrzník dnes ukázala Hradci svou kvalitu, která sahá na naprostou špičku extraligy. Domácí mohou žehrat na svoje neproměněné šance z druhé čtvrtiny, pak už to byla ze strany první formace Krys exhibice.

    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, v 15 hodin pokračujeme duelem Hradce proti pražskému Roller Stormu. (13:33:10)
     
    Konec zápasu.
     
    46:57
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A ještě jednou ta samá spolupráce. Pražané sebrali kotouč rozehrávajícímu soupeři a Petr Šinágl s PETREM KAFKOU si vychutnali souhru až do kuchyně – 4:13. Asistence: Petr Šinágl.
     
    46:00
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Jen co ale byli Hradečtí kompletní, završuje soupeř tucet gólů. Po Tomáši Rubešovi slaví hattrick také PETR KAFKA, jenž se prosadil z bezprostřední blízkosti – 4:12. Asistence: Petr Šinágl.
     
    45:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak druhá výhoda měla pro Krysy přesně opačný účinek. Do samostatného úniku se dostal JAN VESELÝ a před Michajlovem tentokrát zakončil zcela v rámci hokejových regulí –
    4:11. Asistence: David Malík.
     
    44:19
    Druhá přesilovka pro hosty, tu první na začátku utkání využili. Nicolas Bureš se provinil hákováním a odchází rozjímat na trestnou lavici.
     
    43:52
    Hradečtí se radují ze čtvrtého gólu, ale Jan Veselý ví, že nemůže být uznán. Dal ho totiž rukou.
     
    43:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom je tu ještě jeden čestný úder domácí sestavy. Aleš Půlpán vystřelil ze zadní pozice a vyražený puk krásně zasmečoval do sítě DANIEL VOŽENÍLEK. Moc pěkný okamžik – 3:11! Asistence: Aleš Půlpán.
     
    42:37
    Domácí se snaží překombinovat sestavu hostů relativně blízko kolem branky, ale příliš se jim to nedaří.
     
    41:00
    Krysy hrají v plném počtu. V závěru přesilovky byl sám před gólmanem Jan Veselý, místo střely ale volil ještě přihrávku spoluhráči do strany. V čase 41:00 zastavila hru siréna značící konec hokejového prodloužení. Časoměřič Zdeněk Karlík se za ni nyní omlouvá.
     
    40:18
    Hosté ve vlastním oslabení napálili hradecké břevno, potom měl na druhé straně obrovskou šanci Aleš Půlpán, jenže odkrytou klec přestřelil.
     
    39:16
    Ve vyrovnaném a dramatickém zápase planou emoce. Martin Tvrzník velmi hlasitě protestuje proti vyloučení, které mu rozhodčí udělili za kontakt s Davidem Malíkem. Minuta a půl za nedovolené bránění.
     
    38:58
    Útok bratří Poulů skončil posunutou brankou hostů, kterou odvezl skoro až k zadnímu mantinelu Matěj.
     
    38:09
    Tentokrát musela domácí dvojka prokázat svůj potřeh po přízemí ráně, kterou vyslal hráč v dresu Martina Fialy. Vavřina zasáhl pravým betonem.
     
    37:01
    Lukáš Vavřina si zvedá sebevědomí, nyní svým zákrokem roztleskal všech šest diváků v hale. Do lapačky libově čapnul střelu Ondřeje Lechnera.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Ve třetí části se zápas proměnil v exhibici hostů, kterým domácí nabídli spoustu šancí svými chybami z nekoncentrovanosti za rozhodnutého stavu.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Deset sekund přes přestávkou se po dlouhé době prosazují Hradečtí. Daniel Voženílek poslal dopředu JANA VESELÉHO, který konečně svým spoluhráčům ukázal, jak je potřeba střílet. Krásně trefil protější růžek nad lapačkou Michajlova a je to "jenom" 2:11. Asistence: Daniel Voženílek, Aleš Půlpán.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Bureš, 36. Veselý (D. Voženílek, A. Půlpán), 43. D. Voženílek (A. Půlpán), 46. Veselý (Malík) – 1. Šinágl (Rubeš), 5. Rubeš (Tvrzník, Kafka), 16. Kafka (Michajlov), 22. Brandejský (Lechner, Kolinger), 22. Šinágl, 26. Rubeš, 28. Rubeš (Šinágl, Tvrzník), 31. Tvrzník (Brandejský), 32. Šinágl, 33. Hrdina (Kolinger), 34. Kafka (Tvrzník, Šinágl), 46. Kafka (Šinágl), 47. Kafka (Šinágl)


    ILHK Hradec Králové: Krejčí (24. Vavřina) – Bureš, M. Poul, O. Poul, A. Půlpán (C), T. Půlpán (A), Malík, Veselý, D. Voženílek, Netušil. Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Prague Rats: Michajlov – Kolinger, Tvrzník (A), Šinágl (A), Lechner, Kafka, Rubeš, Brandejský (C), Hrdina. Trenér: Martin Mecera.

    Rozhodčí: Pahulák, Barek.

    Diváci: 11
    ocianews.com