Roller Storm – IHC Olomouc 8:5 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Olomouc 7:6 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
8:5 (3:0, 1:3, 1:0, 3:2)
IHC Eagles Olomouc
Úterý 08.05.2018, 13:15 • Sportovní hala Praha 11 • STILMAT extraliga inline hokeje • 3. kolo
Partner:
     
    Dramatická přestřelka nakonec přinesla výhru pražského celku. Ten nakonec svého soupeře dokázal přestřílet. (14:45:01)
     
    Konec zápasu.
     
    46:28
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Prázdná branka se ale Hanákům nakonec vymstila. I přes sevření protihráče dokázal ZDENĚK PETRÁŠ v klidu doklepnout puk do svatyně Olomouce. Asistence: Martin Matějček.
     
    46:20
    Tomáš Sršeň dokázal hokejkou zblokovat puk letící do zcela volné branky.
     
    45:34
    Olomouc pokračuje ve hře bez gólmana.
     
    45:25
    Oddechový čas pro domácí.
     
    44:09
    Herní situace zůstává v posledních momentech stejná. Hosté se tlačí do útočných příležitostí, které obrana Roller Stormu zvládá blokovat.
     
    42:37
    Jakoby Olomoucké ten gól nabudil. Stále více se začínají tlačit do útočného pásma. Proti jejich náporu se obrana Pražanům drží zuby nehty, ale bránit zvládá.
     
    42:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci dramatizují dnešní utkání! Sám se dostal před branku LUBOMÍR KORHOŇ, jehož gólem se hosté stále drží ve hře. Bez asistence.
     
    40:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesto ale dokázali Olomoučtí snížit. Před brankou se objevil TOMÁŠ SRŠEŇ, který našel odkrytý prostor v Hauserově brance a ten rychle prostřelil. Asistence: Lubomír Korhoň.
     
    40:14
    Pomalá rozehrávka přinesla rychlý průnik Roller Stormu do útočného pásma. Z něho se dostali k zakončení. To ale nebylo natolik důrazné, tudíž s ním gólman Sedlář neměl příliš práce.
     
    38:59
    Ani čtyřgólový náskok ale Pražanům nestačí a stále se tlačí na branku. Tentokrát je ale obrana Olomouce pozornější a zvládá si ohlídat prostor před svým brankovištěm.
     
    38:06
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané pokračují v demolici svého soupeře. Odražený puk od Vráblíka převzal FILIP NOVÁK, který z první poslal kotouč k levé tyčce. Asistence: Natan Vráblík-
     
    37:06
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ovšem Pražané se ke gólové trefě dostali. Z protiútoku se k zakončení dostal MARTIN MATĚJČEK. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    36:08
    Další periodu začali aktivněji hosté. Ze své šance ale nedokázali nic vytěžit.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Vyrovnaná čtvrtina přinesla jedinou trefu v jejím průběhu. Tu dokázali vstřelit Pražané, kteří lehce navýšili svůj náskok před závěrečnou periodou.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:13
    Pražané se opět snaží o průniky do útočného pásma. Ty ale obránci Olomouce rychle blokují.
     
    34:30
    Hosté v plném počtu.
     
    34:13
    Michal Šimo se dokázal rychle přesunout až k brance, na kterou také vypálil. Martin Hauser ale jeho střelu dokázal vytěsnit.
     
    33:07
    Další přesilovku zahájil Roller Storm rozehrávkou od své branky. Rychle se dokázal přesunout do útočného pásma, kde se snaží hledat volnou skulinu v obranném valu Olomouce.
     
    33:00
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Olomouc (Sršeň – 1,5 min., sekání).
     
    31:46
    Olomoučtí drží puk na svých holích. Postupně se přibližují směrem k brance domácích, byť vystřelit moc nezvládají.
     
    30:39
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ideální přihrávku přímo do mezikruží obdržel JIŘÍ DOSTÁL, který z první poslal puk přímo za branku Sedláře, čímž opět zvýšil odstup svého celku. Asistence: Natan Vráblík, Filip Novák.
     
    30:08
    Roller Storm se dostal k rozehrávce od své branky.
     
    29:30
    Lubomír Korhoň z hranice brankoviště prudce vypálil na gólmana Hausera. Ten dokázal lapačkou přikrýt kotouč ke svému tělu, načež byla hra přerušena.
     
    27:45
    Natan Vráblík velmi rychle prošel do útočného pásma. Při pokusu o vystřelení byl ale zblokován Michalem Šimem, který mu šanci hned zmařil a hra se uvolnila.
     
    26:03
    Olomoučtí pozvolna rozehráli od své branky. Přesunuli se až k brance Roller Stromu, od které ale byli velmi rychle vytlačeni. Navíc se Pražané přesunuli na opačný konec hrací plochy, byť také jen na malý okamžik.
     
    24:57
    Hosté ale velmi rychle dokázali přejít do útoku. Ze své šance ale vyrovnání nevytěžili. Hra nahoru – dolů však nadále pokračovala.
     
    24:09
    Druhou polovinu dnešního utkání zahájili útočně opět domácí hokejisté. Ti se sice zprvu sehrávali na své polovině, následně vyjeli na opačný konec hrací plochy.
     
    24:01
    Začala třetí čtvrtina.
     
    Zprvu obdobný průběh čtvrtiny jako v tém první brzy vystřídala dominance Olomouce. Hanáci tak dokázali zmírnit náskok Pražanů na pouhý jeden gól.
     
    24:00
    Druhá čtvrtina skončila.
     
    22:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jako nůž máslem projel útok Eagles do útočného pásma. Z hranice brankoviště se dokázal bleskurychle prosadit PAVEL HANDL. Asistence: Tomáš Sršeň, Dalibor Sedlář.
     
    22:16
    Olomouc už s poklidem drží puk na svých holích. S podobným klidem také prochází obranou Pražanů do útočné zóny.
     
    20:33
    Povedený zákrok si připsal gólman Hauser. Proti puku dokázal skočit do boku a následně jej tělem přikrýt. Nabudil tím i své spoluhráče k dalším útočným šancím.
     
    19:11
    Krátce po návratu Vápeníka na hrací plochu se Hanáci opět dostali do útočné příležitosti. Roller Stormu se ale podařilo celkem důrazně tuto šanci ubránit a přesunout těžiště hry mimo vlastní obranné pásmo.
     
    19:08
    Hosté v plném počtu.
     
    18:00
    Pražané se snaží vrátit Olomouci vstřelený gól. V útočném pásmu se mu daří celkem úspěšně kombinovat a následně i střílet na branku. Gólman Sedlář si ale i s těmito šancemi dokázal poradit.
     
    17:38
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Olomouc (Vápeník – 1,5 min., hákování).
     
    16:38
    Domácí v plném počtu.
     
    16:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A svou přesilovku pak Hanáci dokázali využít. Dlouhou kombinační akci v útočném pásmu z kruhu prudce do branky namířil PAVEL HANDL. Asistence: Michal Šimo, Lubomír Korhoň.
     
    15:46
    I přes oslabení jsou Pražané stále v útoku. Orlům se ale daří je ještě lépe bránit, navíc sami následně přešli na opačný konec hrací plochy a započali ostřelování branky Hausera.
     
    15:35
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha (Petráš – 1,5 min., vražení na hrazení).
     
    15:07
    Roller Storm se stále dostává daleko více k brance. Tu následně i ostřelovat.
     
    14:09
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ovšem Pražané na tuto trefu dokázali rychle zareagovat. Prakticky hned po vhazování se do šance dostal DOMINIK BÍLEK, který přidal dnes již svou druhou trefu. Asistence: Jiří Dostál.
     
    13:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanákům se povedlo snížit! Rychlým průnikem dokázal z hranice brankoviště propálit puk za brankovou čáru MICHAL ŠIMO. Asistence: Pavel Handl
     
    12:31
    Hosté v plném počtu.
     
    12:07
    I tuto třetinu začali domácí daleko aktivněji. Již z vhazování se dostali do útočného pásma a následně i k zakončení. Z něho se ale dostal puk mimo hřiště.
     
    12:01
    Začala druhá čtvrtina.
     
    V první polovině celkem jasně měli domácí herní převahu. Po třetím gólu však lehce polevili, tudíž se i hosté dostali k několika šancím.
     
    12:00
    První čtvrtina skončila.
     
    11:11
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Olomouc (1,5 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Adolf.
     
    09:49
    Hosté se po delší pauze již rozehráli a stále více se drží na dostřel branky Martina Hausera. Ovšem ten si, spolu s obranou Roller Stormu, zatím dokáže se všemi jejich šancemi poradit.
     
    08:00
    Trochu kuriózní srážka se podařila Natanu Vráblíkovi. U mantinelu se srazil se sudím Jarošem. Z následného vhazování pak zahrozili Olomoučtí.
     
    07:26
    Hosté v plném počtu.
     
    07:12
    I přes oslabení se Orli dostali do šance. Michal Šímo překvapil Hausera z pravého kruhu. Jeho střela ale mířila těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    06:11
    Pražané začali svou kombinaci na hranici útočné třetiny. Ovšem hostům se podařilo soupeře na nějaký čas vytlačit mimo. Přesto se nakonec domácí vrátili zpět.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Olomouc (Čuřík – 1,5 min., podražení).
     
    05:38
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Gólové hody Roller Stormu pokračují! Zcela odkrytý volný prostor brankoviště vymetl NATAN VRÁBLÍK. Asistence: Václav Klindera.
     
    04:22
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    O chvíli později se ale Roller Storm do šance opět dostal. Puk za ležícího gólmana Sedláře prostrčil ZDENĚK PETRÁŠ. Asistence: Martin Matějček
     
    03:42
    Dominik Bílek se snažil prokličkovat za modrou čáru více do útočného pásma. Na čáře však stála dvojice obránců Olomouce, která i pro tentokrát vytvořila nepropustnou hráz.
     
    02:08
    Hra neustále přechází na jednu či druhou stranu. Přímo do gólovky se ale žádný z celků dostat nemůže. Obrany obou týmů jsou vzadu celkem důsledné.
     
    01:08
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Rychlým protiútokem se domácí opět dostali před soupeřovu branku. Do pravé strany si obhodil svatyni Olomouce DOMINIK BÍLEK. Asistence: Filip Bílek.
     
    00:07
    S úvodním vhazováním se do šance vydali hráči Roller Stormu, kteří se ihned sjeli ke gólmanovi Sedlářovi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Z technických důvodů začne zápas o nějaký čas později. Zatím se však neví, v kolik začne přesně.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. D.Bílek (F.Bílek), 5. Petráš (Matějček), 6. Vráblík (Klindera), 15. D.Bílek (Dostál), 31. Dostál (Vráblík, Novák), 38. Matějček (Petráš), 39. Novák (Vráblík), 47. Petráš (Matějček) – 14. Šimo (Handl), 17. Handl (Šimo, Korhoň), 23. Handl (Sršeň, Sedlář), 41. Sršeň (Korhoň), 43. Korhoň


    IHC Roller Storm Praha: Hauser – Bílek F., Bílek D., Novák – Dostál, Vráblík, Petráš, Matějček, Kundera.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář – Paška, Černocký – Čuřík, Adolf, Handl, Sršeň, Šímo, Korhoň, Vápeník

    Rozhodčí: Jaroš, Jílek
    thejrc.org