Uničov – Líšeň 3:1 (kon.) | Mohelnice – Val. Meziříčí 4:0 (kon.) | Zlínsko – Prostějov 3:2 (kon.)
Uh. Brod – Petřkovice 0:3 (kon.) | Hlučín – Kroměříž 1:1 (kon.) | HFK Olomouc – Vyškov 1:1 (kon.)
Rýmařov – Vel. Meziříčí 2:3 (kon.) | Hulín – Hodonín 3:1 (kon.)
konec
SK Jiskra Rýmařov
2:3 (1:1)
FC Velké Meziříčí
Středa 09.05.2018, 17:00Moravskoslezská fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je za námi utkání mezi Rýmařovem a hostujícím Velkým Meziříčím. V tom nakonec zvítězili hosté, kteří si výhru nakonec zasloužili, přestože ke konci utkání se domácí hráči nadechovali k vyrovnání. Prostějov navíc v Otrokovicích padl, a tak ztrácí hráči z Vysočiny na svého soupeře už jen dva body! Koncovka MSFL bude ještě hodně zajímavá. (18:53:10)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Takhle to nepůjde, když ztratí míč na polovině hřiště! Ten dostal Petr Dolejš, který ho posílal do vápna. Nakonec na něj jeho spoluhráč o kousek nedosáhl.
     
    90+3
    Vypadá to, že domácí fotbalisté mají jednu z posledních šancí na vytvoření si nějaké šance. Zatím však mají míč na své obranné polovině.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Robin Demeter, přichází Adam Vlk.
     
    90
    V posledních vteřinách se ještě dostali hráči v červeném ke střele. Z hranice šestnáctky pálil Robin Demeter, jemuž rána nesedla a skončila hodně mimo.
     
    89
    Ten však nebezpečný nebyl. Naopak do útoku se hnal hráč Velkého Meziříčí, který byl o míč obrán. Následovala střela Radka Němce, jenž z vyložené pozice trefil jen protihráče!
     
    88
    Dlouhý aut v podání domácích skončil mimo hrací plochu, ovšem s přispěním hostujícího hráče. Rohový kop pro domácí fotbalisty.
     
    87
    Pavel Simr se vyšponoval nejvýše na dlouhý nákop. Jeho hlavička ovšem nebyla přesná a skončila v zámezí. Rýmařov má poslední tři minuty.
     
    86
    Na druhé straně zahrávali domácí fotbalisté rohový kop. Ten všechny jen přelétl a skončil mimo hrací plochu. Pokorný může v klidu rozehrát a také nikam nespěchá.
     
    85
    Velké Meziříčí rozehrávalo autové vhazování. Nakonec se dostal k míči jeden z hostujících hráčů, ale jeho hlavička nebyla ani trochu nebezpečná.
     
    83
    Útočník Jiskry vyslal dobrou přízemní střelu z velkého vápna. Proti tě se však dobře postavil hostující brankáře, který drží náskok svého týmu.
     
    83
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Lukáš Woitek, přichází Tomáš Němec.
     
    82
    Na druhé straně běžel podél lajny domácí hráč, avšak dostal se mezi dva protihráče, kteří ho dokázali o balón obrat.
     
    81
    Na polovině hřiště byl nedovoleně atakován Jiří Polanský. Daniel Dydowicz navíc za úder do obličeje vidí žlutou kartu.
     
    79
    Už to vypadalo, že se do rychlého kontru dostanou hosté. Včas dokázal zakročit jeden z domácích obránců, jenž odpálil míč na poslední chvilku.
     
    78
    Hráči v modrých dresech jsou usazeni na útočné polovině, nicméně zatím jen u postranní lajny, kde si hostující obrana ví rady.
     
    77
    Rýmařovu se začíná čas neúprosně krátit. Do konce utkání nám chybí posledních patnáct minuta a domácí fotbalisté stále o branku prohrávají.

    Denisa Józsová

    Branky: 39. Šupák, 59. Šupák – 16. Dolejš, 46. Dolejš (pen.), 57. Simr

    Karty:   69. Šupák (RYM), 81. Dydowicz (RYM) – 63. Šuta (VEM), 66. Berka (VEM)


    SK Jiskra Rýmařov: Baroš – Harazin, Němec, Fiala (68. Horák), Furik, Kocúr (C), Tilkeridis, György, Šupák, Ondruška (66. Dydowicz), Woitek (83. Němec).
    Náhradníci: Němec, Piroška, Dydowicz, Horák, Hleba, Kubját.

    FC Velké Meziříčí: Pokorný – Šimáček (C), Puža, Bouček, Dolejš, Šuta (66. Polanský), Simr, Demeter (92. Vlk), Berka (73. Kriegsmann), Komínek, Mucha.
    Náhradníci: Kriegsmann, Vlk, Polanský, Kruba.

    Rozhodčí: Žurovec – Šuba, Macrineanu

    Diváci: 210
    bahis siteleri