Hr. Králové – Ústí n. L. 1:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:3 (0:2)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Pátek 11.05.2018, 18:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Ústí nad Labem dnes v Hradci Králové zaslouženě vítězí a na sever Čech si tak odváží důležité tři body k záchraně. O tu však ještě v posledních třech kolech bude muset hodně bojovat. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, díky za pozornost a příjemný víkend! (19:55:28)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zorvan z pravého křídla centrovat do chumlu hráčů, kde se míče dotkl Plašil. Ten tentokrát nedokázal zakončit, Arma si ale nyní trošku koleduje, protože opět nechávala míč až příliš dlouho ve svém území.
     
    90+1
    Tak jsem to možná zakřikl, protože ve vápně špičkou kopačky vysunul Pázler Urmu, jenž ale nedokázal vsítit druhou branku Hradce. Bude to totiž rohový kop!
     
    90
    Kvůli dlouhým přerušením se bude hrát ještě čtyři další minuty.
     
    89
    Zápas se dohrává pohledem k brance Ústí, kde se sice Votroci i nadále něco snaží udělat s průběžným výsledek, k vážné šanci se ale zřejmě už neprobojují.
     
    88
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Pavel Pilík, přichází Daniel Procházka.
     
    87
    Po centru Urmy hlavičkoval u zadní tyče Miker, proti připravenému Vaškovi se mu ale prosadit nepodařilo. Armě teď bedlivě střeží všechny domácí hráče, aby udržela bezpečné dvoubrankové vedení.
     
    85
    Hradečtí se při další ofenzivní akci snažili dostat míč na Vlkanovu, ten ale proti přesile bránících hráčů nemohl uspět. Votrokům už také pomalu musí docházet, že dohánět nepovedené utkání v posledních minutách je příliš později.
     
    83
    Ze střední vzdálenosti pálil Janoušek, jenž otřel míč ještě o někoho z hostů, takže se Vašek nakonec ani snažit nemusel.
     
    81
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Michal Leibl, přichází Patrik Gilián.
     
    79
    Hostující hráče už chytají křeče, takže se hra hodně kouskuje. To samozřejmě hraje do karet především Armě, která potřebuje menší tlak Hradeckých zmírnit.
     
    77
    Utkání sleduje 844 diváků, kteří zatím spokojení být nemohou. Votroci se je ale v těchto chvílích snaží alespoň trochu potěšit a podruhé v zápase snížit.
     
    75
    Votroci ještě možná trošku vycítili naději, takže se teď hraje převážně na straně Ústí. Hosté by však museli už hodně pochybit, aby přišli o lukrativní vedení.
     
    73
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté snad poprvé dnes výrazně chybují a domácí hned trestají! Balón se totiž šeredně dlouho pohyboval ve vápně, až do něho nakonec práskl MAREK PLAŠIL a o tyčku dal ještě Votrokům jiskřičku naděje – 1:3!
     
    71
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Petr Schwarz, přichází Jiří Janoušek.
     
    68
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Arma jde zaslouženě už do tříbrankového trháku! Pavel Pilík rozehrál rohový kop na hlavu opět nehlídaného ALEXANDERA JAKUBOVA, jenž tentokrát hlavou poslal míč do břevna a poté za brankovou čáru. Hosté se tak krásnou brankou dostávají už do bezpečného náskoku!
     
    66
    K míči se postavil Pázler, který to myslel dobře, leč míč nakonec zatočil jen těsně vedle pravé tyče! Dopředu to tak zkusí zase Arma.

    Ondřej Novotný

    Branky: 73. Plašil – 28. Jakubov, 37. Leibl, 68. Jakubov


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – M. Černý, Plašil, Kvída, Martan (46. Pajer) – Urma, Schwarz (71. Janoušek), Zorvan, Krátký (46. Miker) – Vlkanova, Pázler.
    Náhradníci: Lindr – Pajer, Miker, Hašek, Janoušek, Šípek, Jukl.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Vašek – L. Vaněk (46. M. Zeman), J. Pokorný, Kingue, Leibl (81. Gilián) – P. Pilík (88. D. Procházka), Martykán – D. Richter, J. Peterka (C), F. Novotný – Jakubov.
    Náhradníci: Němec – Pimpara, M. Zeman, Drame, D. Procházka, Miskovič, Gilián.

    Rozhodčí: Rejžek – Koval, Kožár

    Diváci: 844
    thejrc.org