Hr. Králové – Ústí n. L. 1:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:3 (0:2)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Pátek 11.05.2018, 18:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    73
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté snad poprvé dnes výrazně chybují a domácí hned trestají! Balón se totiž šeredně dlouho pohyboval ve vápně, až do něho nakonec práskl MAREK PLAŠIL a o tyčku dal ještě Votrokům jiskřičku naděje – 1:3!
     
    68
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Arma jde zaslouženě už do tříbrankového trháku! Pavel Pilík rozehrál rohový kop na hlavu opět nehlídaného ALEXANDERA JAKUBOVA, jenž tentokrát hlavou poslal míč do břevna a poté za brankovou čáru. Hosté se tak krásnou brankou dostávají už do bezpečného náskoku!
     
    37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A domácím se další neodvrácený balón skutečně nevyplácí! Z pravé strany vápna tak Alexander Jakubov tentokrát nahrál před penaltu na MICHALA LEIBLA, jeho skluzem už nedokázal v dokonalém zakončení zastavit ani Marek Krátký – 0:2!
     
    28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z protiútoku do vedení! Za středovým kruhem se ujal míče Jan Peterka, který rozvinul útočnou akci na levou stranu pro Filipa Novotného. Ten neváhal a centrem k zadní tyči oslovil ALEXANDERA JAKUBOVA, jenž vyhrál souboj a ještě ze vzduchu trkl míč za záda domácího brankáře – 0:1!

    Ondřej Novotný

    Branky: 73. Plašil – 28. Jakubov, 37. Leibl, 68. Jakubov


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – M. Černý, Plašil, Kvída, Martan (46. Pajer) – Urma, Schwarz (71. Janoušek), Zorvan, Krátký (46. Miker) – Vlkanova, Pázler.
    Náhradníci: Lindr – Pajer, Miker, Hašek, Janoušek, Šípek, Jukl.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Vašek – L. Vaněk (46. M. Zeman), J. Pokorný, Kingue, Leibl (81. Gilián) – P. Pilík (88. D. Procházka), Martykán – D. Richter, J. Peterka (C), F. Novotný – Jakubov.
    Náhradníci: Němec – Pimpara, M. Zeman, Drame, D. Procházka, Miskovič, Gilián.

    Rozhodčí: Rejžek – Koval, Kožár

    Diváci: 844
    thejrc.org