Teplice – Brno 1:4 (kon.) | Bohemians 1905 – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Jablonec – Karviná 2:1 (kon.)
konec
FK Teplice
1:4 (0:1)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 13.05.2018, 17:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • HET liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:57:05)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Fauly: 10:16.
     
    Je dobojováno. Hosté zvládli první krok k šanci na záchranu a po vysokém vítězství 4:1 si připisují důležité tři body do tabulky. Domácí předvedli velmi vlažný výkon a to dali najevo i jejich příznivci. V předposledním domácím utkání si tak nepřipíší ani bod.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Acosta se zjevil zcela sám před brankou domácích a proti jeho šanci zakročil v pravý čas jeden z hráčů Teplic a zabránil tak zřejmě páté brance hostů!
     
    90
    Nastavovat se bude ještě jedna minuta navíc.
     
    89
    Další náznak akce na teplické straně. Domácí vybojovali rohový kop, který rozehraje Jan Krob.
     
    88
    Série nepřesností na obou stranách, tu zastavil Acosta, který se ještě snažil zakončovat v blízkosti Grigara, ale jeho střele chybělo více přesnosti.
     
    87
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Milan Lutonský, přichází Marek Vintr.
    86. David VANĚČEK - 1:4
     
    86
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tepličtí se dočkali alespoň čestné branky. DAVID VANĚČEK se zjevil u pravé tyče hostující branky a poté svou střelou umístil balón pod břevno – 1:4. Je to ale jenom slabá náplast zejména pro teplické fanoušky. Asistence: Michal Šimeček.
    84. Ladislav KREJČÍ - 0:4
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    A je z toho další branka hostů. Krásnou akci předvedl LADISLAV KREJČÍ, který obešel obranu domácích a poté svou levačkou krásným lobem překonal Grigara, jenž tak musí lovit míč ze své sítě dnes už počtvrté – 0:4.
     
    83
    Zápas se už pouze dohrává a nic podstatného se nedělo. Až nyní se do dobré šance dostala zase Zbrojovka a zkouší to před domácí brankou.
     
    81
    Po nepřesné akci domácích v klidu rozehrál míč Dušan Melichárek a dostal ho daleko od své branky. Útočit tak budou jeho spoluhráči.
     
    80
    Ten ho zahrál nakrátko a Lutonský pak centroval balón do pokutového území, kde ho ale Acosta dobře netrefil. Rázem tak končí další akce Brna a dopředu jdou ještě domácí hráči.
     
    79
    Brňané vybojovali další rohový kop, který rozehraje Miloš Kratochvíl.
     
    78
    Hosté jsou zatím stále spokojení s průběhem hry a stále mají v zádech už tříbrankový náskok. Domácím se vůbec nic nedaří a už se ani sami příliš nikam neženou. Zápas je prakticky rozhodnut.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Michal Jeřábek (FK Teplice).
     
    76
    Jeřábek se tvrdě opřel do soupeře zezadu a poslal ho k zemi. Sudí už k němu spěchá a patrně vytáhne žlutou kartu.
     
    74
    Několik zranění si vyžádalo pozdržení hry, bylo třeba ošetření dvou hráčů Brna, nyní už ale hra pokračuje dále s míčem na kopačkách domácích hráčů.
     
    72
    Brno si vytvořilo další šanci a na jejím konci byl opět Grigar, který tentokráte jejich akci zastavil. A odkopem posílá spoluhráče do akce.
     
    70
    Domácí tak mají dvacet minut na to, aby se zápasem ještě něco udělali, ale spíše se dá předpokládat, že si hosté své hodně slibné vedení pohlídají.
     
    70
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Michal Šimeček.
    69. Konstantin BAZELJUK - 0:3
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!
    Fatální chyba domácího brankáře Tomáše Grigara znamená už třetí gól Brna. Grigar nejprve vyrazil míč před sebe, následně ho poté obešel Rafael Acosta a ten pak poslal míč před odkrytou branku KONSTANTINU BAZELJUKOVI, který tak měl jednoduchou úlohu, a sice poslat míč do prázdné brány – 0:3. Asistence: Rafael Acosta.
     
    68
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Konstantin Bazeljuk.
     
    67
    Delší dobu se domácí hráči drželi na polovině Brna, nakonec se nadechli ke střele, ale byli v ofsajdové pasti a akce tak rázem končí.
     
    65
    Dnešnímu utkání přihlíží 3 011 diváků.
    63. Melichárek podržel hosty, když zlikvidoval gólovku Trubače
     
    63
    Ve velké šanci se ocitly Teplice, Melichárek ale v dalším přesném zákroku podržel nejen své čisté konto, ale také dvoubrankový náskok brněnského celku!
     
    62
    Tomáš Grigar sebral balón ze vzduchu a poté ho odkopl od své branky. Akci po pravé straně táhne Vondrášek a jeho tým tak míří do útočné akce.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Ondřej Sukup (FC Zbrojovka Brno).
     
    61
    S přibývajícím časem přibývá i útoků obou celků. Teplice se snaží o kontaktní branku, hosté naopak chtějí ještě své vedení pojistit.
     
    60
    Hosté po své další akci vybojovali rohový kop a mají tak další šanci ohrozit Grigarovu branku.
     
    59
    Domácí trochu ožili a znovu se dostali do další akce, ale tu tentokráte zastavila obrana hostů, která nakonec ke střele teplický celek nepustila.
    Melichárek si poradil se střelou Ljevakoviče
     
    57
    Další Melichárkův zákrok proti střele Ljevakoviće a v pokleku tak zastavil jeho nebezpečnou střelu. Následovat tak bude odkop od jeho branky.
     
    56
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Daniel Trubač.
     
    55
    Tepličtí fotbalisté byli v další dobré šanci, ovšem Melichárek celou jejich akci jistil a poté míč ukryl do svých rukavic.
    55. Kratochvíl pěknou střelou prověřil brankáře Grigara
     
    55
    Brno si stále hájí svůj dvoubrankový náskok a nutno podotknout, že vede zaslouženě.
     
    54
    Krob sebral míč před nabíhajícím Růskem a zabránil tak další možné brněnské šanci. Do útoku tak směřují právě Tepličtí a uvidíme, zda nějakým způsobem branku Brna ohrozí.
     
    53
    Další nepřesná kombinace teplických fotbalistů a je to další zisk míče pro hosty, kteří už míří zpět do útočné akce.
     
    51
    No domácí příznivci nejsou vůbec nadšeni a dávají to dost hlasitě najevo. Výkon jejich příznivců se jim ale vůbec nelíbí. Pravdou je, že Tepličtí hrají hodně vlažně.
    50. Rafael ACOSTA - 0:2
     
    50
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brňané v úvodu druhého poločasu navyšují své skóre a jsou tak zase o něco blíže důležitým třem bodům. Lutonský nacentroval míč z levé strany do pokutového území, kde ho z voleje trefil RAFAEL ACOSTA a nedal tak Grigarovi vůbec žádnou šanci – 0:2. Asistence: Milan Lutonský.
     
    49
    Rezek se mohl vydat až před Melichárka, ten nakonec byl k míči blíže a raději ho poslal za zadní čáru. Domácí tak budou zahrávat další rohový kop.
     
    48
    Dobrý centr před Melichárka se poté snesl z jeho kopačky, ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal míč poslat za jeho záda.
     
    47
    Domácí vybojovali rohový kop, který zahraje Jan Krob.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Marek Červenka, přichází David Vaněček.
     
    46
    Pavlík dobrým obranným zákrokem zastavil akci Teplic a hned na to pak otočili Brňané hru na druhou stranu. Tam ale na malou domů zahrál míč Ljevaković a Grigar tak bude mít odkop od své branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 0 – 3
     
    Je za námi první poločas tohoto utkání a rozhodně zatím mohou být spokojenější hosté, kteří vedou o jednu branku. V osmnácté minutě nacentroval z pravé strany míč do pokutového území na Antonína Růska Kryštůfek a prvně jmenovaný ho poté usměrnil hlavou mezi tři tyče. Brňané tak mají v zádech veledůležité vedení, které se ve druhém poločase pokusí buď navýšit nebo udržet. Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne. Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+0
    První poločas skončil.
     
    45
    Ještě je tu autové vhazování pro Brno a po něm zřejmě hlavní sudí ukončí první část hry, nebylo třeba nastavení nad rámec řádné hrací doby.
     
    44
    Poté přišla akce Brna, z levé strany zakončoval Růsek, ale poslal míč jen mimo tři tyče.
     
    44
    Daniel Soungole se domníval, že ho Růsek poslal nečistě k zemi. Sudí ale ukázal, že se o faul nejednalo a žlutí se na domácí straně. Soungole totiž něco ostrého řekl rozhodčímu a ten vytasil další žlutou kartu za jeho protesty.
     
    42
    Další střela teplických hráčů skončila jen na obraně Brna, která zatím pracuje na jedničku. Hosté tak stále drží svůj nejtěsnější možný náskok.
     
    42
    Série nepřesností na obou stranách vystřídala akce na domácí straně. Ta ale měla pouze jepičí život a Dušan Melichárek tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    40
    Zbrojovka je v závěru prvního poločasu mírně aktivnějším týmem a i nyní se pokusila zahrozit před Grigarem. Nakonec ale jejich snaha byla zase nepřesná.
    39. Domácí měli namále, Krob si málem vstřelil vlastní gól
     
    39
    Růsek centroval míč z levé strany přímo před branku Grigara, obranným zákrokem se snažil zakročit Jan Krob a málem z toho byla vlastní branka. Tepličtí tak měli velké štěstí. Nakonec míč skončil za zadní čárou a hosté vybojovali alespoň rohový kop.
     
    38
    Tentokráte budou vhazovat míč od pravé čáry domácí hráči, konkrétně Jakub Hora a mohou se tak dostat zase blíže Melichárkově brance.
     
    37
    Jakub Hora nestihl doběhnout míč u levé postranní čáry a ten skončil za ní. Autové vhazování pro Zbrojovku na polovině Teplic.
     
    36
    Po další akci Brna, kterou zastavila obrana Teplic, museli hosté zavelet k návratu zpět do obrany, neboť domácí už se hnali před jejich branku.
     
    34
    Jakub Hora, který je dnes hodně aktivní, byl v další šanci, ale z levé strany velkého vápna na poslední chvíli Kryštůfek zmařil jeho hodně slibně se rodící šanci.
     
    33
    Melichárek měl míč u sebe, ale nemohl ho vzít do ruky, protože ho před něho zahráli jeho spoluhráči. Nakonec šel do risku a mezi hráči Teplic poslal míč Lutonskému.
     
    32
    Lutonský podél levé postranní čáry chtěl najít spoluhráče, místo toho ale našel jen nohu jednoho z hráčů Teplic a domácí tak mohou projít do další útočné akce před brněnskou brankou.
     
    31
    Další odkop měl k dispozici Tomáš Grigar, který poslal míč až na polovinu Brna, ale jeho spoluhráči se do výraznější akce nedostali.
     
    30
    Hostující Kratochvíl ale nečistě poslal k zemi soupeře a dostává také žlutou kartu. Sudí už tak rozdal po půlhodině hry už tři.
     
    29
    Nyní jsou u míče zase hráči ve žlutém, tedy ti domácí a pokusí se o další akci na brněnské straně.
     
    28
    A další akce Jakuba Hory. Ten hlavičkoval na branku Brna, jeho ránu vyboxoval Melichárek, ale nakonec celá akce byla ofsajdová. Takže i kdyby branka padla, nemohla by platit.
    27. Petr Pavlík fantastickým obranným zákrokem zabránil jistému gólu
     
    27
    Červenka posouval míč na Horu, ale do jejich souhry vložil nohu obránce Petr Pavlík a zabránil tak další možné teplické šanci na vyrovnání.
     
    26
    Na druhé straně po nepřesném útoku Brna odkopával balón směrem k Melichárkově brance Tomáš Grigar.
     
    25
    Po další akci Teplic zasahovala obrana Brna a míč se dostal k Dušanu Melichárkovi, který ho poté odkopl daleko od své branky. Brňané tak jdou do další akce.
     
    24
    Místo toho ale přišel hodně nevybíravý zákrok Lutonského na Vondráška, kterého doslova šlapákem sestřelil. Dostává tak žlutou kartu a možná může být rád, že to není karta červená.
     
    23
    Už ale znovu hosté, kteří se nastěhovali na polovinu Teplic a pokusí se opět ohrozit Grigarovu branku.
    22. Červenka fantasticky přihrál Horovi, ten selhal v zakončení
     
    22
    Jakub Hora se už tentokráte dostal do velké šance na straně Teplic. Těsně před Melichárkem zakončoval po přihrávce od Červenky, ale míč poslal jen těsně vedle jeho branky!
     
    21
    Jakub Hora mohl jít úplně sám na branku Brna, ale zastavil ho ofsajd, což postrannímu sudímu neuniklo. Další slibná šance Teplic je tak u neúspěšného konce.
     
    20
    Acostovi nevyšel centr na Růska a ten do svých rukavic chytil Tomáš Grigar. Následuje tak další odkop od jeho branky.
     
    19
    Hosté tak jsou nyní na koni a hned se pokusili projít do další akce, ale ta skončila velmi brzy. Nyní tak budou útočit zase tepličtí fotbalisté.
    18. Antonín RŮSEK - 0:1
     
    18
    Brno právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce hostů nakonec byla ve znamení úvodní branky tohoto utkání. Vysoký centr z pravé strany poté hlavou usměrnil mezi tři tyče ANTONÍN RŮSEK a posílá tak Brno do veledůležitého vedení – 0:1. Asistence: Lukáš Kryštůfek.
     
    17
    Po pravé straně unikl jeden z hostů, který nacentroval míč směrem k velkému vápnu. Tam se ho snažil najít Růsek, ale nakonec se mu to nepovedlo.
     
    16
    Rezek se ocitl na levé části pokutového území, kde pohotovou střelou poslal míč jen vedle Melichárkovy branky. Ten tak provede další odkop od své branky.
     
    15
    Brňané se hned vrátili zpět na polovinu Teplic, ale jejich další počínání bylo nepřesné. Okamžitě tak přišla další ztráta balónu a u něho tak jsou zase domácí fotbalisté.
     
    15
    Růsek zakládal akci z levé strany, dostal se až do velkého vápna, ale jeho centr byl nepřesný a zachytil ho Ljevaković. Ten poté míč odkopl do bezpečí.
     
    14
    Tentokráte už ale hlavní sudí vytahuje první kartu v utkání. A to žlutou, kterou za prošlápnutí soupeře inkasuje domácí Patrik Žitný.
     
    13
    Admir Ljevaković zastavil unikajícího hráče a vypadalo to, že šlo o ostrý zákrok. Hlavní sudí ovšem naznačil, že to bylo čisté a to také potvrdil opakovaný záznam. Dobré rozhodnutí hlavního sudího.
     
    12
    Rezek našel zpětnou přihrávkou Daniela Soungoleho, který poté střelou po zemi poslal balón jen do připravené obrany brněnské Zbrojovky.
     
    11
    Růsek poslal další dobrý centr k hranici velkého vápna, poté se snažil míč pravačkou napálit Acosta, ale jeho rána byla hodně nepřesná.
     
    11
    Sukup poslal dlouhý aut do velkého vápna, jenže ani jeden z jeho spoluhráčů se k míči nedostal a tentokráte byl Grigar bez práce. Hned na to sebral míč a odkopl ho znovu od své brány.
    10. Růsek prověřil Grigara, ten si připsal první zákrok
     
    10
    Až nyní se do dobré šance dostali hráči Brna a svou střelou ohrozili teplickou branku. Tomáš Grigar se tak proti Růskovi zaskvěl přesným zákrokem a podržel tak svůj tým.
     
    9
    Další nepřesná střela na straně Zbrojovky a akce se tak rodí na druhé straně.
     
    8
    Z poloviny hřiště poslal křížný pas na nabíhajícího Vraštila Lutonský, ovšem hosté se opět do blízkosti teplické branky nedostali.
    7. Nadějná hlavička Vondráška skončila pouze vedle
     
    7
    Tomáš Vondrášek se snažil hlavičkovat po centru z levé strany, z výskoku ale poslal míč jen vedle pravé tyče Melichárkovy branky z jeho pohledu. Ten tak bude mít další odkop.
    6. Sektor teplických fanoušků v dýmu, Stínadla halí kouř
     
    6
    Další náznak na straně Teplic, ten ale zase skončil velmi brzy. Zatím tedy nesledujeme příliš ofenzivní podívanou, která by oku lahodila. Navíc v domácím sektoru někdo odpálil dýmovnice a hlasatel už upozornil, aby se tato situace už neopakovala.
     
    6
    Na začátku šesté minuty jsou u míče opět hosté, kteří ho ale velmi rychle ztrácejí. Poslali ho totiž za levou postranní čáru a následuje tak autové vhazování pro Teplice.
     
    5
    Ani nyní ale z této akce nezapršelo a hosté tak mohou zamířit znovu směrem k domácí brance, kterou hájí zkušený Tomáš Grigar.
     
    5
    Jenže míč stočil příliš daleko, jeho spoluhráči na něho nedosáhli. Přesto hráči Zbrojovky Brno zakopli míč za zadní čáru a pro domácí je tu další standardní situace, tentokráte v podobě rohového kopu.
     
    4
    Hned na to došlo na pravé straně k faulu hostů a Kučera tak bude zahrávat volný přímý kop.
     
    4
    Náznak teplické akce končí v zámezí, kam balón poslali hosté. Nadále tak budou domácí fotbalisté v blízkosti brněnské branky.
     
    3
    A také Dušan Melichárek získal balón a v poklidu ho odkopl od svého zařízení. Poslal tak do útoku své spoluhráče.
     
    2
    Další ztráta míče pro Brno a Teplice už zakládají útok. Jakub Hora dostal přihrávku na levou stranu, ale jeho snaha o ohrožení Melichárkovy branky byla marná. Nicméně Tepličtí jsou stále u míče.
     
    2
    Lutonský našel přihrávkou Růska, ten ale měl k míči hodně daleko a přihrávku tak nemohl zpracovat. Další odkop od teplické branky, který provede Tomáš Grigar.
     
    1
    Jenže záhy o balón přišli a dopředu se řítili Brňané. Před Grigarem ovšem nezahrozili a ten v pohodě poté odehrál míč na opačnou stranu.
     
    1
    Tepličtí fotbalisté se postarali o výkop zápasu a už s míčem na svých kopačkách míří do první akce před branku Brna.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    K utkání je už vše připraveno. Oba celky včetně všech rozhodčích jsou už na hrací ploše a za malý okamžik začínáme.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Ljevaković (C), Krob – Soungole, Kučera – Hora, Žitný, Jan Rezek – Červenka.
    Náhradníci: Jakub Diviš – Kodeš, Šimeček, Díaz, Čmovš, Trubač, Vaněček.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil – Polák – R. Acosta, Kratochvíl, L. Krejčí, Lutonský – Růsek.
    Náhradníci: Halouska – Bazeljuk, T. Pilík, Sedlák, Chico Gomes, Kijanskas, M. Vintr.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch – Zdeněk Dobrovolný, Jaroslav Poživil.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly v listopadu loňského roku a tehdy byla úspěšnější Zbrojovka, která doma vyhrála těsně 1:0. V současné době se jí ale vůbec nedaří a nemá zrovna lichotivé výsledky. To se ovšem může změnit. Každá série jednou končí a hosté se o bodový zisk pokusí porvat.
     
    FC Zbrojovka Brno

    To hosté z brněnské Zbrojovky jsou na tom mnohem hůře, mají totiž sestupové starosti. V současné době jsou v tabulce na posledním, tedy šestnáctém místě a na svém kontě mají pouhých dvacet bodů. Aby si uchovali naději na záchranu v nejvyšší soutěži, měli by dnes rozhodně plně bodovat na severu Čech. Nic jednoduchého je ale nečeká. Po devíti odehraných utkáních v řadě Zbrojovka nevyhrála, třeba se jí to povede dnes v takto veledůležitém utkání. Uvidíme, jak to nakonec dopadne. V posledním kole Brňané prohráli doma s Jabloncem 0:3.
     
    FK Teplice

    Domácí Teplice jsou tři kola před koncem právě probíhající sezóny na osmém místě a prakticky ji pouze a jenom dohrávají. Na svém kontě mají čtyřiatřicet bodů, což na tabulkové umístění co se evropské scény týče, nestačilo a Tepličtí jsou tak v klidném středu. Dnes by před svými diváky rádi bodovali, proti Zbrojovce budou favoritem a uvidíme, zda tuto roli naplní. Naposledy bodovali fotbalisté Teplic na Slovácku, kde se zrodila bezbranková remíza.
     
    Hezké pozdní nedělní odpoledne. Dnes je na programu další hrací den osmadvacátého kola HET ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel mezi týmy FK Teplice a FC Zbrojovka Brno. Zápasem Vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 86. Vaněček (Šimeček) – 18. Růsek (Kryštůfek), 50. R. Acosta (Lutonský), 69. Bazeljuk (R. Acosta), 84. L. Krejčí

    Karty:   14. Žitný (TEP), 44. Soungole (TEP), 77. Jeřábek (TEP) – 24. Lutonský (BNO), 30. Kratochvíl (BNO), 61. Sukup (BNO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Fauly: 10:16.
    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Ljevaković (C), Krob – Soungole, Kučera – Hora, Žitný (70. Šimeček), Jan Rezek (56. Trubač) – Červenka (46. Vaněček).
    Náhradníci: Jakub Diviš – Kodeš, Šimeček, Díaz, Čmovš, Trubač, Vaněček.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil – Polák – R. Acosta, Kratochvíl, L. Krejčí, Lutonský (87. M. Vintr) – Růsek (68. Bazeljuk).
    Náhradníci: Halouska – Bazeljuk, T. Pilík, Sedlák, Chico Gomes, Kijanskas, M. Vintr.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch – Zdeněk Dobrovolný, Jaroslav Poživil

    Diváci: 3 011
    thejrc.org