Teplice – Brno 1:4 (kon.) | Bohemians 1905 – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Jablonec – Karviná 2:1 (kon.)
konec
FK Teplice
1:4 (0:1)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 13.05.2018, 17:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • HET liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Acosta se zjevil zcela sám před brankou domácích a proti jeho šanci zakročil v pravý čas jeden z hráčů Teplic a zabránil tak zřejmě páté brance hostů!
     
    87
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Milan Lutonský, přichází Marek Vintr.
    86. David VANĚČEK - 1:4
     
    86
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tepličtí se dočkali alespoň čestné branky. DAVID VANĚČEK se zjevil u pravé tyče hostující branky a poté svou střelou umístil balón pod břevno – 1:4. Je to ale jenom slabá náplast zejména pro teplické fanoušky. Asistence: Michal Šimeček.
    84. Ladislav KREJČÍ - 0:4
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    A je z toho další branka hostů. Krásnou akci předvedl LADISLAV KREJČÍ, který obešel obranu domácích a poté svou levačkou krásným lobem překonal Grigara, jenž tak musí lovit míč ze své sítě dnes už počtvrté – 0:4.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Michal Jeřábek (FK Teplice).
     
    70
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Michal Šimeček.
    69. Konstantin BAZELJUK - 0:3
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!
    Fatální chyba domácího brankáře Tomáše Grigara znamená už třetí gól Brna. Grigar nejprve vyrazil míč před sebe, následně ho poté obešel Rafael Acosta a ten pak poslal míč před odkrytou branku KONSTANTINU BAZELJUKOVI, který tak měl jednoduchou úlohu, a sice poslat míč do prázdné brány – 0:3. Asistence: Rafael Acosta.
     
    68
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Konstantin Bazeljuk.
    63. Melichárek podržel hosty, když zlikvidoval gólovku Trubače
     
    63
    Ve velké šanci se ocitly Teplice, Melichárek ale v dalším přesném zákroku podržel nejen své čisté konto, ale také dvoubrankový náskok brněnského celku!
     
    61
    Žlutou kartu dostává Ondřej Sukup (FC Zbrojovka Brno).
     
    56
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Daniel Trubač.
    50. Rafael ACOSTA - 0:2
     
    50
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brňané v úvodu druhého poločasu navyšují své skóre a jsou tak zase o něco blíže důležitým třem bodům. Lutonský nacentroval míč z levé strany do pokutového území, kde ho z voleje trefil RAFAEL ACOSTA a nedal tak Grigarovi vůbec žádnou šanci – 0:2. Asistence: Milan Lutonský.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Marek Červenka, přichází David Vaněček.
     
    44
    Daniel Soungole se domníval, že ho Růsek poslal nečistě k zemi. Sudí ale ukázal, že se o faul nejednalo a žlutí se na domácí straně. Soungole totiž něco ostrého řekl rozhodčímu a ten vytasil další žlutou kartu za jeho protesty.
    39. Domácí měli namále, Krob si málem vstřelil vlastní gól
     
    39
    Růsek centroval míč z levé strany přímo před branku Grigara, obranným zákrokem se snažil zakročit Jan Krob a málem z toho byla vlastní branka. Tepličtí tak měli velké štěstí. Nakonec míč skončil za zadní čárou a hosté vybojovali alespoň rohový kop.
     
    30
    Hostující Kratochvíl ale nečistě poslal k zemi soupeře a dostává také žlutou kartu. Sudí už tak rozdal po půlhodině hry už tři.
    27. Petr Pavlík fantastickým obranným zákrokem zabránil jistému gólu
     
    27
    Červenka posouval míč na Horu, ale do jejich souhry vložil nohu obránce Petr Pavlík a zabránil tak další možné teplické šanci na vyrovnání.
     
    24
    Místo toho ale přišel hodně nevybíravý zákrok Lutonského na Vondráška, kterého doslova šlapákem sestřelil. Dostává tak žlutou kartu a možná může být rád, že to není karta červená.
    22. Červenka fantasticky přihrál Horovi, ten selhal v zakončení
     
    22
    Jakub Hora se už tentokráte dostal do velké šance na straně Teplic. Těsně před Melichárkem zakončoval po přihrávce od Červenky, ale míč poslal jen těsně vedle jeho branky!
    18. Antonín RŮSEK - 0:1
     
    18
    Brno právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce hostů nakonec byla ve znamení úvodní branky tohoto utkání. Vysoký centr z pravé strany poté hlavou usměrnil mezi tři tyče ANTONÍN RŮSEK a posílá tak Brno do veledůležitého vedení – 0:1. Asistence: Lukáš Kryštůfek.
     
    14
    Tentokráte už ale hlavní sudí vytahuje první kartu v utkání. A to žlutou, kterou za prošlápnutí soupeře inkasuje domácí Patrik Žitný.
    10. Růsek prověřil Grigara, ten si připsal první zákrok
     
    10
    Až nyní se do dobré šance dostali hráči Brna a svou střelou ohrozili teplickou branku. Tomáš Grigar se tak proti Růskovi zaskvěl přesným zákrokem a podržel tak svůj tým.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 86. Vaněček (Šimeček) – 18. Růsek (Kryštůfek), 50. R. Acosta (Lutonský), 69. Bazeljuk (R. Acosta), 84. L. Krejčí

    Karty:   14. Žitný (TEP), 44. Soungole (TEP), 77. Jeřábek (TEP) – 24. Lutonský (BNO), 30. Kratochvíl (BNO), 61. Sukup (BNO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Fauly: 10:16.
    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Ljevaković (C), Krob – Soungole, Kučera – Hora, Žitný (70. Šimeček), Jan Rezek (56. Trubač) – Červenka (46. Vaněček).
    Náhradníci: Jakub Diviš – Kodeš, Šimeček, Díaz, Čmovš, Trubač, Vaněček.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil – Polák – R. Acosta, Kratochvíl, L. Krejčí, Lutonský (87. M. Vintr) – Růsek (68. Bazeljuk).
    Náhradníci: Halouska – Bazeljuk, T. Pilík, Sedlák, Chico Gomes, Kijanskas, M. Vintr.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch – Zdeněk Dobrovolný, Jaroslav Poživil

    Diváci: 3 011
    bahis siteleri